Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3.0 crd iknci aracım ilk aracımı 20 bin km kullanıp satmıştım sıfır sıkıntı yaşatmıştı.
Bunu alalı 3 bin km oldu yağ bakımı yaptım o kadar. Parado ya gelince hep söylenen parça bozmaz ama bozarsa masrafı büyük olur deniyor.
Evet arkadaşlar burayı takip eden 3,7 libertysi ve 4,7 wj si olan 2 arkadaşım daha var onlarada haber veririm ikiside cennet tarafında oturuyor bende beylikdüzünden gelirim Florya tarafında araçlarında yanımızda oldugu yerleri yazalım o zaman önümüzdeki hafta bi akşam buluşalım
Konuyu baştan sona okudum benim bu ikinci 2006 wk m daha önce 2004 2,7 crd ve 3,7 liberty de kullandım.
İstanbul da bi buluşma ayarlanırsa seve seve katılırım
Ynt: Gc Wk 3.0 Crd--freelander Iı Td4--nissan Pathfinder, Secim Yapmak Zor. Yardim Lutfen
İki aracıda uzun km ler kullanma ve hafif arazide deneme fırsatım oldu.Wk motor hacmi ve gücüyle çok keyifli bir araç satalı 1 sene oldu en kısa zamnda tekrar almayı düşünüyorum.İstanbul trafiğinde wk...
Ynt: 2,7 Crd Yardım Lütfen.
Bence bu yaşta bi araç alırken donanıma çok takılmamak gerekir.
Zaten en az donanımlısı bile çok iyi temiz düzgün ve bakımlısını bulmak lazım.
Ynt: 2.7 Crd Yakit Tuketimi Sorunu
Bayram boyunca 1000km den fazla yol yaptım.
Ara ara hız yükseldi ancak normalde 100/110 km/h ı geçmedim.
Tüketim değerim 7,8 daha ne olsun 2,7 ve bu ağırlığa göre bedavaya geziyoruz.
Ynt: Grand Cherokee 2.7 Crd Mi Sorento X Force Mi
2 ay önce 2,7crd aldım.204 model makyajlı kasa tabir edilenden çok memnunum yakıtı beni hiç üzmüyor.
Kia yı hiç kullanmadım ama çok yaktığını hep söylüyorlar.Esp jeep için bi eksi ancak bu tür araçlar zaten dikkatli ve yavaş kullanılmalı.
Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Arazi Vitesi Kullanımı Nasıl Olmalı?
Bende kullanım kitapçığığnı okumuş bişey anlayamamıştım.
Verdiğiniz bilgiler çok faydalı oldu.