Arama sonuçlarınız

1. M

Hho-hidrojen Yakıt Destek Kiti Uygulama Sonuçları

Mesut bey Günaydın formda özlenmiştiniz. Sizin, @bartekin ve bana göre gerçekten tecrübe ve bilgilerini paylaşan bir kac kişinin yorumlarını çoğunlukla oğrenci bakışımla takip etmeye çalışıyorum. (İyide yaptıgımı düşünüyorum laf aramızda). Bence sizler sakın biryerlere kaybolmayın. Yoksa forum...

2. M

Hho-hidrojen Yakıt Destek Kiti Uygulama Sonuçları

Belirli aralıklı bu konu farklı yeni üyeler tarafından yeni başlık altında acılmakta, bir muddet sonra başlıgı acan da konuya yazmadan konu formun derinliklerinde kaybolmaktadır. Bu süreç boyle gidecek sanırım.
  3. M

Webastoyu Gece Açık Bırakma

Mumkun oldugunca yukarı takmak gerek sanırım. Cünkü havadan hafif bir gaz.

4. M

Webastoyu Gece Açık Bırakma

Bana gore karbon monoksitin karavan dahiline girmesinin iki yolu var. 1.Vebsto exostunun karavan açıklıklarından içeriye sızması 2. Vebsto kazanının delinerek yanma hava ısıtma hücrelerinin bir şekilde delinmesi. Bu noktadan hareketle gece açık kalması yada kalmaması bence kişisel bir tercihtir.
  5. M

Sıfır Cat B25 Su, Şok Ve Toz Geçirmez Çift Hatlı Telefon

2 yıldan fazla olmus son mesaj yazılalı

6. M

Yeni Bir Proje

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz..

7. M

Buzdolabını Ekonomik Hale Getirme.

Uğraş için ok. Sncak bununla bu kadar uğraşıp masraf yapacağınıza bir buz kutusu alıp içine buz kesesi koysaydınız daha az maliyetli olurdu.
  8. M

Karavanda Ateşli Silah ?

"Ülkemizde her sekiz silahtan birinin ruhsatsız olduğu düşünülürse, endişem anlamlı bulunur ve umarım bu açıdan zaten gerekli özeni gösteren hiçbir üyenin, gereksiz alınganlığına hedef olmam... Söz böyle sorumlu kimselerin meclisinden dışarı olduğundan “Yazılanlar benim için söz konusu değil”...
  9. M

Karavanda Ateşli Silah ?

Nereden bu kanıya vardınız anlayamadım

10. M

Karavanda Ateşli Silah ?

B En kimseyi sorgulamadım ki yazdıklarımı lütfen bir daha okuyun. Ben sadece tanımları detaylandırma ya calıstım.

11. M

Karavanda Ateşli Silah ?

Kanun genel bir kavram yukarda da dediğim gibi tanım ve referans önemli. Örneğin sıcak neye göre hangi ölçü birimine göre. Bilmem ifade edebildim mi.
  12. M

Karavanda Ateşli Silah ?

Tanımları dogru kullanırsak aynı dilden konusuruz. Kullanmazsak maalesef bu şekilde bir muhabbet ortaya cıkar. Neye göre kime göre?:-)

13. M

Karavanda Ateşli Silah ?

Ayrıca yivli silah ve harp araçları dışında kalan her aparat, alet, madde insana karşı kullanıldığında silah kabul edilir diye biliyorum. Dolayısı ile bence silah dediğimizde öncelikli yivli silahlar aklımıza gelmeli diye düşünüyorum. Benim fikrim bu yönde. Yorumlarımı da bu kapsamda...
  14. M

Karavanda Ateşli Silah ?

Tamam silah diyince sadece av tüfeği aklınıza gelmesin. Kaldiki av tufeği av maksatlı bir silahtır. Bunuda unutmamak gerek diye dusunuyorum. Sanırım konuya gene dahil olabildim bu yorumumla
  15. M

Karavanda Ateşli Silah ?

Birde yivli silahları düşünün. :-) ruhsatlandırmada, bulundurma ve tasıma ayrımı yivli silahlarda vardır. Sanırım tam anlamadan, konuyu; kafanızdaki konuya getirdiniz. Dolayısıyla yarım bilgi yada tam düşünülmeden yapılan bır yorum diye düşünüyorum.

16. M

Karavanda Ateşli Silah ?

Bulundurma ruhsatlı silah ruhsat adresi dışında bulundurulamaz yer değişimi kolluk makamları vasıtası ile mülki amir iznine bağlıdır. Bunun nesi yanlış
  17. M

Karavanda Ateşli Silah ?

Nasıl yani
  18. M

Karavanda Ateşli Silah ?

Taşıma ruhsatlı silah dışında, bulundurma ruhsatlı sılah kolluk maksmlarından izinle tas

19. M

Duster 2015 Geri Viteste Frene Basınca Kut Diye Ses Gelmesi

Geri giderken ilk frende geliyorsa fren balatalarından büyük olasılık
  20. M

Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

Güzel emek harcamışsınız elinize sağlık

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız