Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesut bey
Günaydın formda özlenmiştiniz. Sizin, @bartekin ve bana göre gerçekten tecrübe ve bilgilerini paylaşan bir kac kişinin yorumlarını çoğunlukla oğrenci bakışımla takip etmeye çalışıyorum. (İyide yaptıgımı düşünüyorum laf aramızda). Bence sizler sakın biryerlere kaybolmayın. Yoksa forum...
Belirli aralıklı bu konu farklı yeni üyeler tarafından yeni başlık altında acılmakta, bir muddet sonra başlıgı acan da konuya yazmadan konu formun derinliklerinde kaybolmaktadır. Bu süreç boyle gidecek sanırım.
Bana gore karbon monoksitin karavan dahiline girmesinin iki yolu var.
1.Vebsto exostunun karavan açıklıklarından içeriye sızması
2. Vebsto kazanının delinerek yanma hava ısıtma hücrelerinin bir şekilde delinmesi.
Bu noktadan hareketle gece açık kalması yada kalmaması bence kişisel bir tercihtir.
"Ülkemizde her sekiz silahtan birinin ruhsatsız olduğu düşünülürse, endişem anlamlı bulunur ve umarım bu açıdan zaten gerekli özeni gösteren hiçbir üyenin, gereksiz alınganlığına hedef olmam...
Söz böyle sorumlu kimselerin meclisinden dışarı olduğundan “Yazılanlar benim için söz konusu değil”...
Ayrıca yivli silah ve harp araçları dışında kalan her aparat, alet, madde insana karşı kullanıldığında silah kabul edilir diye biliyorum. Dolayısı ile bence silah dediğimizde öncelikli yivli silahlar aklımıza gelmeli diye düşünüyorum. Benim fikrim bu yönde. Yorumlarımı da bu kapsamda...
Tamam silah diyince sadece av tüfeği aklınıza gelmesin. Kaldiki av tufeği av maksatlı bir silahtır. Bunuda unutmamak gerek diye dusunuyorum. Sanırım konuya gene dahil olabildim bu yorumumla
Birde yivli silahları düşünün. :-) ruhsatlandırmada, bulundurma ve tasıma ayrımı yivli silahlarda vardır. Sanırım tam anlamadan, konuyu; kafanızdaki konuya getirdiniz. Dolayısıyla yarım bilgi yada tam düşünülmeden yapılan bır yorum diye düşünüyorum.
Bulundurma ruhsatlı silah ruhsat adresi dışında bulundurulamaz yer değişimi kolluk makamları vasıtası ile mülki amir iznine bağlıdır. Bunun nesi yanlış