Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayır denemedim. hangi biriyle uğraşacaksınızki heryerinden çıtır çıtır ses geliyor çok soğuk havalarda. yazın ise hiçbir ses duymazsınız. büyük ihtimalle biribirinden farklı oranlarda büzüşen farklı tür sert plastik parçalar yüzünden böyle.
tamirciler bayılıyor o motorlara öyle diyeyim :)
o ilk WKII modelinde, 15 bin km de bile motoru komple sökülen garanti kapsamında servis gören arabalar olmuştu. ben olsam bu tip bir tamiri yetkili servise kayıtlı şekilde geçirmediyse ilişmezdim, çünkü illa patlayacak biryerden. ayrıca yük...
soğuk havada özellikle 2007 den sonraki makyajlı modellerde trim sesi oluyor malesef. 10 senedir bizde 2009 modeli var. bunun haricinde 140 150 gibi süratlerin üzerinde seyahat, frenleme ve yol tutuş açısından riskli bence( bu süratlere çıkınca motor duyuluyor, yeni nesil bir SUV gibi değil)...
Jeep Mopar Rubicon Wrangler Jant seti - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 751450202
İlanda gördüğünüz jant seti hakiki mopar chyrsler jantı olup, Jeep Rubicon a aittir. Kazasız tamirsiz ama kullanılmış settir. Modern wrangler e de uyar. Jantın ofseti kurtarmadığı için Grand...
eski bitik lastikten sonra hepsi daha iyi tutar yeri. ancak karakter olarak yeni ıslanan yolda, balçık sıvanmış zeminde bu lastik epey kötü kayar dikkat.
yönetmeliği bilen bir trafik polisine de denk gelmek var ama. o dodiklerin rugged ridge, bushwacker vs gibi markalardan olan kalitelileri mutlaka vardır. gidip naylon almayın tabi.
1999 ve 2000 modelere, 2001 in TCM yazılımını yüklerseniz aynı şekilde çalışır. bunu servis yapmak istemiyor ama yapılabiliyor. ben yapmıştım eski arabamızda. RF45 olan şanzıman RF545 olarak kodlanıyor. ancak..
4 ileri olan yazılım ile araç şehir içi kullanımda daha az yakıyordu, 545 de ise...
tabi ki lityum ion. ben evde bahçe aydınlatması için yıllardır kurşun asit aküsü kullanıyorum. hepsi aynı. jel akü de alsam fark etmiyor. taş çatlasa 2 sene içinde aküler tamamen ölüyor. çok daha pahalı bir controller aldım fark etmedi. bu işi bence yapabilecekseniz lityum akülerle yapmalısınız...
önce genleşme tankı kapağını değiştirin. geçen gün 170 bin km deki 2009 model laredo nun soğutma sıvısını değiştirdim, alt boruyu söktük vs. dediğim metal kapağın contaları yırtık ve eksilmeye başlamıştı yenisi elimde vardı taktım. bence oradan buharlaşıyor olabilir.