Arama sonuçlarınız

1. mauvais

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

bu şekilde hiç aklıma gelmemişti ama mantıklı, her şeyin ucuzuna kaçılıyor bazen.. peki uzun yolda nasıl 2.7? yani salınım dışında içeri çok ses alıyor mu?

2. mauvais

Grand Cherokee Zj Hakkında

hangi şehirdesin?
  3. mauvais

aracı yormak için ağır parkur gerekmez, low a alıp tam sağ ya da tam sol asılıp, ya da düzde yüksek hıza çıkmak bile aracı kırar.. ya da ufak bir çamur birikintisine saplanan araç yanlış komutla aks bile kesebilir.. kısaca parkurdan ziyade kullananın bilgi, tecrübe ve araca zarar vermeyecek...

4. mauvais

aynen, görüntü dışında 6" 8" gibi yükseltmeler ağır offroad yapmayacaklar için bence de gereksiz ve 4" üstüne çıkılınca rakamlar çok yükseliyor.
  5. mauvais

@deşifre zaten gerekli bilgileri vermiş.. ben öncelikle hangi şehirdesin ve max bütçe ne onu sorayım. akabinde niye ZJ? 60/70 gibi rakamlara WJ daha mantıklıdır, sonuçta yeni yenidir.. ZJ yükseltme gerçekten çok büyük bilgi ve tecrübe işi, yükseltme sonrası kamber kaster açılarını bile...

6. mauvais

Amerikan Arabaları Amortisör Seçimi

açıkçası silverado konusunda tecrübem yok, mantıken fikir paylaşıyorum. asıl ağırlık ön tarafta olduğu için yaylar önemli, değiştirirken orijinal mi takıldı yoksa uyumlu parça mı? arkalar makaslı sanırım, ayar yapıldıysa hala zıplama yapıyor mu? ya da daha önce de yapıyor muydu? bir de bu...

7. mauvais

Amerikan Arabaları Amortisör Seçimi

aracın yayları en son ne zaman değişmiş? zaman içinde yaylar özelliklerini kaybetti ise bütün yük amortisöre biner ve kısa zamanda patlatır.
  8. mauvais

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

bende 4.7 vardı, konfor, iç hacim ve donanım olarak ikisi arasında WH ın ezici bir üstünlüğü var. özellikle de arka koltukta oturanlar için koltuk yüksekliği WH da çok daha iyi (ama yine yeterli değil, kısa taburede oturur gibi uzun boylular için). benim de merakım 2.7 motorun çalışması nasıl...
  9. mauvais

Hyundai Ix35 2.0 R 4x4 Style Plus İzlenimlerim

aracın büyük lastik sonrası fotoları. önceki halini çekmediğim için karşılaştırma olmadı ama dileyen webden bakabilir :)

10. mauvais

Chevrolet Blazer lüfen yardım

eski konularda detaylı yorumlar mevcut, onları bir inceleyin bence, kullanıcı yorumları önemli. Blazer kullanan pek yok, ondan ustalara da danışın. 96 sonrası vortec olanlar tutuluyor.

11. mauvais

Grand Cherokee Elektrik Problemi

merhaba, sarj dinamosunda da bir sıkıntı olabilir. akü eski değil derken 3 sene üzerinde ise riski taşıyor olabilir. bence öncelikle bir akücüye gidip ölçüm yaptırın, akabinde akü de sorun yok ise Ankara da akgün aydın servise bir baktırın (ben servisi tanımam, Ankara da ki kullanıcıların yorumu)
  12. mauvais

Kampingler.com Yayında

çok faydalı bir site olmuş bence. pek kampa ilgim olmasa da karavan ile tatili ileride düşünmüyor değilim. hayırlı olsunn

13. mauvais

Xj Ve Zj 2 Arac Arasında Kaldım, Lutfen Yardım Edin.

kırmızı XJ fena durmuyor
  14. mauvais

93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

İmir konusuna ben yabancıyım ama başka arkadaşlar yardımcı olacaktır. ZJ kısmet işi, temiz gözükür araç masrafı bitmez, dökük gibi durur ama hiç masraf çıkartmaz
  15. mauvais

Grand Cherokee Wk Yol Konforu

yakıt sorun değil ise 150-160 kmlerde de gayet konforlu passat ile jeep karşılaştırmamak lazım konfor açısından, he 2014 sonrası Jeep ya da 2008 sonrası Range ler passattan hayli hayli konforlu, düşük / yüksek sürat farketmeksizin

16. mauvais

Xj Ve Zj 2 Arac Arasında Kaldım, Lutfen Yardım Edin.

vortec olmayan motorlu blazer pek tavsiye edilmiyor bu araç ile (benim görüşüm) hard off road yapılmış, ya da araç tam bir döküntüydü, şanzıman da bozuktu, sahipleri hem iç döşeme hem de şanzıman konusunda böyle bir çözüme gitti. ZJ ilanda ufak tefek eksikler demiş, niye demiş öğrenmek lazım...
  17. mauvais

93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

merhaba, şu konuyu da bir okuyun derim. https://www.gezenbilir.com/konu/96-zj-guenluegue.121153/ alınacak 2. el bu yaşta bir araçta olası problemlere her an hazır olmak lazım. ya da bu konudaki gibi toplanmış bir araç bulmak. 30-35 in üstüne kenarda 5-10 arası ne olur ne olmaz parası var ise...
  18. mauvais

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

bende WH'ı 2 araçtan tek araca düşmek için almıştım, 1,5 sene içinde yaklaşık 36 bin km yaptım. hem günlük kullanım, hem iş hem de gezi. mazot parası sorun değil ise günlük kullanıma uygun bir araç. hala özlüyorum kendisini...

19. mauvais

kış lastiği seçimini Petlas dan yana kullandım. daha önce de çeşitli binek araçlarda ben ve ailemden de başka kişiler almış ve memnun kalmıştık. benim seçim kriterim öncelikle yerli marka kullanmaktan yanaydı sonrasında da fiyat performans. her iki açıdan da petlas beklendimi karşıladı...
  20. mauvais

teşekkürler. evet özellikle ucu açık işleri insani fiyatlara halledince daha bir mutlu oluyor insan. yağmur sensörü için 300-500 de isteseler mecbur verecektim, bu şekilde halledilmesi iyi oldu. dip not: bu genel bilgi cam firması tarafından verildi. eğer ön cam değişimi yapılmış bir araçta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,811
Kaydolan Son Üyemiz
Musicman23

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri