Arama sonuçlarınız

1. mauvais

Suzuki Samurai Long Fikir Yardım

Yeni Offroadcuyum Tavsiyeleriniz Altın Niteliğinde bu konuda suzuki topluyorlar, bence buraya yazın yardımcı olurlar..

2. mauvais

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

Rize için temiz bulunursa 4.0 tercihim olur, usta ve mekanik sorunlarını halledebilmek 2.7 den çok daha kolay. tabi 2.7 konforludur, yola daha yatkındır.
  3. mauvais

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

AS. commander tipi hoşuma gitmeyen bir araç. ayrıca o renk değişimleri gibi oynamalar bana göre değil. diğer iki araç da hoşuma gitmedi. bütçe nedir, alım kriteri neler, ona göre yardımcı olalım. istanbul dan araç alınacak ise servis kayıtlı olması önemli, ne olduğu belirsiz "ustaların"...

4. mauvais

Sunucu Problemi

seninle hem fikirim, ayrıca eğer sana ulaşırsa ortak da olabiliriz :smiley:
  5. mauvais

Nitro Kışın Zor Çalışıyor

önce ustayı değiştirin, Jeep den anlayan birini bulun sağlıklı bir motorda kızdırma bujileri 5/6 sn çalışmaz, en fazla 2-3 sn içinde kızdırma işini tamamlar ve motor çalışır. kızdırma bujilerini ve düğmeyi değiştirip akü değerini de kontrol ettirin. hem bu sayfada hem de diğer konuda yeterince...

6. mauvais

Santa Fe Hakkında

merhaba, daha detaylı bilgi verebilir misiniz? mesela yakıt ölçüm değelreri, yol bilgisayarı değerleri, bakım ve parça fiyatları? özellikle de arazi performansını nasıl parkurlarda tecrübe ettiniz?

7. mauvais

5.2 Zj Lastik, Jant, Egzoz Aranıyor

madem öyle kaplama daha kolay, hızlı ve ucuz. sökerken iz kalabilir ve yine komple boyatmak gerekebilir, bunu iyi araştırmak lazım.
  8. mauvais

5.2 Zj Lastik, Jant, Egzoz Aranıyor

aracınız hayırlı olsun kaportada sıkıntı varsa kaplama sonrası kabarmalar yapar ya da daha büyük paslanma. ondan dolayı bence boyatmak ve paslı kısımları ortadan kaldırmak gerek. ya da pas ve kabarıkları giderip kaplatmak. face de sahibinden de bir sürü grup var 2. el satan, onlara bakın kesin...
  9. mauvais

4x4 Araç Tavsiyesi

L200 de elektronik arka dif kilitli seriler mevcut sanırım. diğerlerinde var mı bilmiyorum. orta kilidin yanında ekstra arka kilit olunca arazi ve çamur yollarda daha rahat ilerlenir. tabi ki yukarıda da bahsedildiği üzere doğru lastik olmadan bunlar bir işe yaramaz.

10. mauvais

Az Yakan 4x4 Öneri

demek ki soru çok açık değilmiş. işin enteresan tarafı yardımcı olmaya çalışan kişilere bir de ukalalık taslanması.... sonra forumda bazı konularda "neden kimse cevap yazmıyor" diye yakınmalar oluyor, sanırım bundan :smiley:

11. mauvais

Az Yakan 4x4 Öneri

hyundai ix35 var ama kullanım amacı ne ve az yakandan kasıt ne? mesela 2.7 Disco 3 kullanan biri için 100 km de 13lt yakan araç az yakıyordur.
  12. mauvais

Hyundai Ix35 2.0 R 4x4 Style Plus İzlenimlerim

depoyu doldurduğumdan beri eco modda full şehir içi kullanımım 7,8lt ekonomi odaklı bir sürüş için bile olsa 7,8 lt çok çok iyi bir değer.

13. mauvais

Hyundai Ix35 2.0 R 4x4 Style Plus İzlenimlerim

yakıt tüketimi ölçümlerim devam ediyor. yol bilgisayarının doğruluğunu ölçmek için depoyu fulledim, akabinde ışık yanana kadar aracı kullandım. yaptığım hesaplara göre yol bilgisayarı neredeyse %97 oranında doğru gösteriyor. 530 km yol (şehir içi ve dışı karışık, performanslı kullanım) 46,5lt...
  14. mauvais

Jeep Grand Cherokee 2006 Wk 4.7 V8

hayırlı olsun, sırada ne var ?
  15. mauvais

96 Zj Günlüğü

camaro da headers içeri aşırı fazla ısı veriyor, sebebi ise tam ayak kısımlarının yanından geçmesi. uğultusu da çok, iç taraftan özel malzeme ile kaplama yaptık ama kesilmedi. diğer yandan uğultu da ayrı bir problem mi desem yoksa zevk mi desem bilemedim :smiley: uzun yola çıkılmıyor ama

16. mauvais

96 Zj Günlüğü

ön taraftan motor bölmesinden ayaklara ekstra sıcaklık geliyor mu peki? bir de görüntü için foto isteyelim, hatta video olursa sesi de duyarız
  17. mauvais

Grand Cherokee Zj Hakkında

eğer acele değil ise ben olsam 1-2 ay beklerim ya da pusuya yatarım, şu an kar kış olduğu için fiyatlar uçmuş gitmiş. temiz bir 4.7 de işin ucu açık, ama 200-250 km civarı 60/70 arası oynar gibi. mesela Jeep / Grand Cherokee / 4.7 / Limited / 2. Sahibinden tertemiz. sahibinden.comda - 652868219...
  18. mauvais

bende sonda belirttim aslında, kesinlikle şüphe duyarım ve araç tanıdıktan değilse de kolay kolay inanmam. benim gibi kullanıcı %1 çıkar. araç çok temiz olduğu için kıyamıyordum. :) oturulmamış arka koltuklar, boyasız vs...

19. mauvais

Amerikan Arabaları Amortisör Seçimi

lok lok ses amortisör, motor kulakları, burçlar vs sesi dinlemek lazım önce bir ustaya ya da düzgün bir servise gidin, kontrol ettirin, belki de sorun farklı çıkacak.
  20. mauvais

bende yarı zamanlı Bursa dayım. sorma sebebim ZJ de WJ de ustası / servisi olmayan şehirler için biraz zor araçlar. çok fazla km yapılmayacak ise LPG siz olması çok daha iyi. anladığım kadarı ile önceki konuları da okuyorsun, zaten bu araçlar hakkında kısa zamanda az da olsa bir niyetin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,811
Kaydolan Son Üyemiz
Musicman23

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri