Arama sonuçlarınız

1. arch

Avrupayı Aracımla Geziyorum

Dimitrovgrad sırp sınır kapısında biraz sııra bekledik.Tek kişi çalışıyordu ve ağır çalışıyordu.Ama zorluk çıkarmadılar arabayı kontrol etmediler.yolda Türk lokantasına (Türkiyem 14) uğradık.sirbistan sınırından geçince sağda görünüyor...beklediğim hiçbirşeyi bulamadım...ilgi alaka...

2. arch

Sofyaya girişte yakıt zammını protesto eylemine rastladık..Akaryakıt kamyonlarıve diğer kamyonlar kmlerce konvoy halinde bir eylem vardı..Gerçi biz geçtikten sonra eyleme başladılar bizi yavaşlatmadı..
  3. arch

Bulgaristan yolları daha önceki zamanlara göre bayağı düzelmiş,çok da tenha yolda rahat bir şekilde yol alıyorsunuz.Hız limitlerine dikkat etmeye çalıştım ancak yol uzun olduğu için herzaman yaptığım gibi oraya ait araçlar hızlı giderse bende basıyorum ,yavaşlarlarsa bende yavaşlıyorum..Benzin...

4. arch

26 haziran salı günü saat 07:00 kapıkule sınır kapısından rahat bir şekilde beklemeden bulgaristana geçiş yaptık.yeşil sigorta ve ruhsatı verim sadece..hava çok yağmurluydu.hava sıcaklığı 15 derece civarındaydı.Benzini lukoilden aldık.benzinin ltsi 2.30 levaydı.(Türk lirası 6.325 TL)...
  5. arch

resim eklemeye çalıştım ama..

6. arch

Aydın Didimden başlayan yolculuğumuz çok neşeli ve heyecanlı bir şekilde başladı.Güzergahımız üsttede söylediğim üzere didim-edirne-sofya-belgrad-budapeşte-viyana-veiden-leapzig-hamburg gidiş.. hamburg-leapzig-weiden -zagrep-dubrovnik-budva-arnavutluk-ohri-selanik-kavala-edirne şeklinede...

7. arch

Kara Yolu Ile Avrupadan Çıkışta Tax Free Nasıl Oluyor

ben didim,sofya,belgrad,budapeşte,viyana,hamburg rotasıyla gittim..2 gün sonrada hamburg,zagrep,mostar,dubrovnik,ohri,selanik,kavala,edirne rotasıyla döneceğim...almanyadan çıkışta tax free için nasıl bir yol izlemeliyim..
  8. arch

Kara Yolu Ile Avrupadan Çıkışta Tax Free Nasıl Oluyor

kara yolu ile avrupadan çıkışta tax free nasıl oluyor..tecrübesi olan varmı..
  9. arch

çok teşekkür ederim bilgileriniz için,yine aklıma takılan bir şey olursa sorarım..

10. arch

Teşekkurler cevabınız için..Evet prag yolunu tercih etmeyeceğim sanırım..dediğiniz viyana ve budapeştedeki yerleri görmeye calişacağim ama yolda genelde program bozulabilir..26 haziran da kapikuleden cikıs yapacağim.fırsat buldukça paylasarak sorular sorabilirim yada izlenimlerimi hemen paylaşma...

11. arch

Gezimizin rotası sona yaklaşırken değişmeler olabiliyor.Gidiş rotasında bir değişiklik yok.Edirne-sofya-belgrad-budapeşte-(viyana yada prag) dresden-berlin,hamburg.. Dönüş rotam biraz karışık gibi hamburg-salzburg-zagrep-zadar-dubrovnik-kotor-budva-bar-işkodra-tiran-ohri...
  12. arch

Tayland - Bangkok - Pattaya

Yıl olmuş 2018 üzerinden tam 10 yıl geçmiş ve ben bu gezi notlarımı gerçekleştiremimişim.Öncelikle bu gezi notlarını,gezi bloglarını hazırlayıp bizlerle en ince ayrıntılarına kadar anlatan ve duygularınıda bizle paylaşan gezi yazısı paylaşanlara imrenerek baktığımı ve herbirine ayrı ayrı...

13. arch

gezinizin yalova hamburg notlarını baştan sona okudum..Çok zevk aldım umarım bende aynı şekilde bir gezi yapabilirim..Saygılar
  14. arch

teşekkürler bu şehirler dönüş rotamda olacak..ayrıca cevabi köfte geçen makedonya gezimizde tatmıştım..tekrarlamaya değer..yunainstanda kavalada geçen sene uğradığım restaurant savvas ugrayacağım tavsiye ederim..Cevaplarınız için teşekkür ederim..
  15. arch

haklısınız bende karayoluna karar verdim zaten..ancak çek cumhuriyetine ve prag gördüğüm yerler olduğu için güzergahı daha güneye çevirdim..teşekkürler

16. arch

Ben aksine en değerli zaman olarak bakıyorum gezilere ve sağlığım elverdiği müddetçe bütçem nispetinde gezmeye devam edeceğim..Bakış açıları farklı olabilir..saygı duyarım..
  17. arch

inceleyeceğim teşekkür ederim..
  18. arch

gezi rotam şekillenmeye başladı ancak gidiş yolum ile dönüş yol güzergahlarını değiştireceğim aynı yerlerden gidip gelmek istemiyorum.Gidiş şöyle Didim çıkış Edirnede 3 gün kalacağım.Daha sonra sabah erken kapıkule çıkış.sofya ve belgrada kadar sürmeyi düşünüyorum..Belgradda 1 gece...

19. arch

Teşekkür ederim...Yunanistan italyaya fetibot ile gecis güzergahi olabilirmi acaba .yolu uzatiyor ama fikri olan varsa..öğrenmek isterim..
  20. arch

Didimden Hamburga kendi aracımla 3 kişi gezerek gitmeyi planlıyorum.Güzergahın tümü karayolu olacak.Didimden Edirneye gideceğim ve orada 3 gün konaklama daha sonra kapıkuleden çıkacağım.Daha sonra sofya,belgrad,budapeste,viyana,nürnberg,leipzig, ve hamburg olacak kabaca bu çerçeve.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,801
Kaydolan Son Üyemiz
Aliberen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri