Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İklil Bey,
hepsini okudum ve notlarımı aldım. Çok teşekkür ederim. Tempo bana acaip hızlı anlaşılan tam kaplumbağa gibiyim. Venedik için bana baskı devam ediyor. Uçakla gittiğim zaman sanki seyahat etmemiş gibi hissettiğim için benzer rotayı Venedik hedefli yapma ihtimalim oldukça yüksek...
Seyahatlerde eşimle kaldığımız yerler arasında kesinlikle kalınmasını tavsiye edeceğim iki yer var. Bunları mutlaka eklemek lazım.
Birincisi; airbnb den bulduğum Villa Jordan : Jordan aslında Yordan, villa yazdığına bakmayın mini motel gibi bir yer. İhtiyar delikanlı (75 garanti) Mirço ve eşi...
instagram streamandrain
Makedonya,
Ohrid gölü kaynaklarından biri. Burası St. Naum Manastır bölgesinde kayıkla gezinti yapılan yer. Bu kayık gezintisini mutlaka yapın ama 2 kişi hemen hadi gidelim demeyin bekleyin en az 4 - 6 - 8 artık kaç kişi olursa o kadar ucuza gelecek. Kayık dediğime...
instagram streamandrain
Ohrid de eski Türk evleri arasında gezintiden bir kesit. Ohrid de eskiden Türk sayısı oldukça fazlaymış ama maalesef Bosna daki savaşın domino etkisiyle epey bi gitmek zorunda olanlar olmuş. Bu elbette teyide muhtaç ama 5-6 bin kişiden bahsediliyor.
Benden günah gitti , hoşuma giden fotoları karma atıyorum:))
Çok eski bir yayla hanı.. (Rize) 10 sene kadar öncesinde faaldi. Şimdi başka bir tane fotoğraf çektiğim yerde yapılmış. Bilinen bir nokta bakalım bilen olacak mı?
Minnacık siyah mantar, Rize Yaylaları:smiley:) Endemik bir tür olsa gerek. Mantar bilenlere de sordum ne tür bilemediler. Araştırma yapacak olan varsa yardımcı olurum.