Arama sonuçlarınız

1. kumita45

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

Herkese merhabalar son gelişmeler hakkında kısa bir bilgilendirme geçeyim, yol arkadaşlarımız Yunanistan'dan salı günü çok girişli vize başvurusu yapmak için İzmir vfsglobal'e gittiler ama bir kısım evrak eksiklikleri ve rotamizi direk paylaştığımız ve İtalya'da altı gün kalacağımız için ilk...

2. kumita45

Araba Ile Balkan Turumuz (mayıs 2016)

Karşılaştığımız memleketim insanları Memlekete hosgeldik Buda arkadaslar genel bir hesap dökümü Biz gezdik geldik, iyiki de gitmişiz çok keyif aldık çok eğlendik inşallah gitmek isteyen yada gidecek olanlar için faydalı bir paylaşım olmuştur. Sağlıcakla kalın.

3. kumita45

Meteora'da biraz dolaştıktan sonra Larissa üzerinden Selanik'e geçtik, Atatürk evi müzesini, beyaz kuleyi ve Selanik'i biraz dolaştıktan sonra aynı gün tekrar Makedonya'ya girerek rahmetli dedemin memleketi Mokrievo'ya geçtik, gece Makedonya Bansko'da bir termal otelde konakladık ve ertesi gün...

4. kumita45

Igo 2016 Ülke Haritaları

Evet sonradan yazdım, görmediğinizi anlamıştım teşekkürler W204 C180K
  5. kumita45

Merhaba şimdi vfsglobal'i aradım vize başvuru esnasında şu Beynelmilel ehliyet konusunu sordum yeni tip ehliyetin fotokopisinin ibraz edilmesi yeterli cevabını aldım, ama yine kafamı karistirdilar, en çok İtalya'da kalacağımız için vize başvurusunun İtalya üzerinden yapılması gerekiyor cevabı...
  6. kumita45

Mutlaka Balkanları gezin Dalmaçya kıyılarından dönün Zadar mostar Dubrovnik Kotor Budva iskodra tiran Elbasan Ohrid'e manastır Selanik kavala İpsala rotası ama cok iyi bir planlama gerekli biraz üzerinde çalışın 20 gün az gelebilir yada koştur koştur olabilir. Evet araçta kişi sayısı kadar...

7. kumita45

@sbeken paylaşım için teşekkürler, bizim gemi ile italya'ya geçme işi iptal olduğu için kara yolu ile devam edeceğiz, aklıma bir konu takıldı şuan ki yeni ehliyetlerimize rağmen vize başvurusunda "4-Turingden alınacak bu yılın uluslarası ehliyeti" 'ni istememeleri lazım diye düşünüyorum...

8. kumita45

@drkaleli merhaba güzel route; dikkat ettim rotanız Hallstatt üzerinden geçiyor yada çok yakın uğramayi sakın ihmal etmeyin... W204 C180K
  9. kumita45

@HasanKardil bey merhaba geçen sene yine aynı konsept ile Balkan turu yaptım, sınır geçişlerinde hiç sorun yaşamadım, zaten araçta eşim ve küçük çocuğum ile aile profili sergilediğimizden ve turistik olarak gezdiğimizi belirttiğimizde hiç sorun yaşamadan geçiş yaptık, sadece aracın bagaj...

10. kumita45

Yeni video...:) Baya amatör seviyede ama kusura bakmayın artık...:) W204 C180K
  11. kumita45

@HasanKardil bey LPG dolum ağızları Bulgaristan Sırbistan ve Macaristan'da bizim ile aynı yalnız Avusturya ve Almanya Acme tipi dolum ağızi kullanıyor, bu farklı aparatı alabileceğiniz linki ve faydalı olabilecek bilgileri paylaşıyorum İlgili linkler. LPG dolum ağızları modelleri ile ilgili...
  12. kumita45

Şu an araba kullanıyorum Eve geçince ben size ayrıntılı bilgi vereceğim W204 C180K

13. kumita45

Şöyle devam edelim....:)
  14. kumita45

ardından önce su üstü müzesini, St. Naum Manastırı çevresini dolaştık ve ufak bir tekne turu daha yaptık, Şimdilik bu kadar devam ederim, aynı gün Yunanistan Meteora'ya geçtik ve bir gece Patavalis gesthouse adında bir yerde konakladık, temiz şirin bir yerdi hemen önüne araçlarınızı...
  15. kumita45

Tiran ve Elbasan'da durmadan devam ettik zaten yollar tek şerit, kimi zaman büyük araç geldiğinde yol bile verdiğimiz oldu, hız sınırı zaten 30-40-60-80 Tiran trafiği bir keşmekeş kendimizi biran önce Makedonya'ya attık ve Ohrid'e vardık, ohrid'de bir otoparkcinin bizi çok iyi Türkçe bilen...

16. kumita45

Bir gece Kotor'da konakladık tan sonra ertesi gün 337 km.lik ama Arnavutluk üzerinden geçen 12 saatlik yolumuza çıktık[emoji23][emoji23] önce Budva daha sonra Sveti Stefan'ı biraz dolaştık fotoğraf çektik ardindan Arnavutluk'a girdiğimiz gibi önce yaklaşık 0.90-1.00 TL. Civarinda olan LPG ile...
  17. kumita45

Şuana kadar olan konaklamalar hakkında yazayım biraz; Birinci gün İstanbul'da bir akrabamizda kaldık, İkinci gün Sofya merkezde bulunan, istediğimiz yerleri yürüyerek dolaşabilme imkanı sağlayan Хотел Алабин Централ *** - Бизнес туризъм - София, България tercih ettik, hemen otelin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri