Arama sonuçlarınız

1. kumita45

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

Tekrardan merhabalar toparlamaya devam ediyordum, yurt dışı otoban harcamalarını güzel bir şekilde düzenledim buyrun... Fotoğrafını çektim çok iyi değil, excel dosyasinida indirebilirsiniz.

2. kumita45

Merhabalar yakıtlar ile ilgili bir çalışma yapmaya çalıştım inşallah faydalı bir paylaşım olur. Öncelikle minimum kredi kartı kullandık, benzinliklere girdiğimizde ilk sorduğumuz soru, euro olarak ödemeyi yapabilirmiyiz oldu, %98 evet cevabı aldık ve kasada para birimi euro çevirilirken 1-1,5...
  3. kumita45

https://www.google.com.tr/maps/dir/Ankara/Atat%C3%BCrk+Evi+M%C3%BCzesi/%C3%9Csk%C3%BCp,+Makedonya+(FYROM)/Sarajevo+Tunnel/Blagaj+Alperenler+tekkesi+ve+Sari+Saltuk+Hazretlerinin+turbesi/Verona,+Verona+ili,+%C4%B0talya/Pisa,+Pisa+ili,+%C4%B0talya/Nemi,+Roma+ili,+%C4%B0talya/Ankara/@42.2331641,21.14...

4. kumita45

Biz devamlı evin tamamını kiraladık, ev sahibinin profilini incelemekte fayda var, mesela öyle her şey yolunda gitmedi, Roma'da ilk ev sahibimiz yaşlı huysuz bir amcaydı anlaşamadık ve bizi eve almadı, airbnb tam para iadesi talep ettik ve tam para iadesi alarak hemen başka bir ev kiraladık...
  5. kumita45

O zaman ilk raporumu yayınlıyorum.

6. kumita45

O zaman ilk raporumu yayınlıyorum. HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. kumita45

Herkese merhabalar, bugün saat 17:00 gibi Ankara'daki evimize dönüş yaptık ayrıntıları paylaşmaya çalışacağım görüşmek üzere.
  8. kumita45

Araba Ile Balkan Turumuz (mayıs 2016)

Booking ve airbnb kullanın fiyatlar çok farketmez, zaten Balkanlar ucuz hesaplı, şimdiden iyi tatiller. HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. kumita45

Arkadaşlar bugün yolculuk Venedik...an itibariyle otoban kenarı zadari geçtik çay kahve içiyoruz HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. kumita45

İpsala sınır kapısında yiz. HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. kumita45

Dostlar selamlar İpsala ya 30 km. var piknik havasında kahvaltı...:) HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. kumita45

Araba Ile Balkan Turumuz (mayıs 2016)

Üç kapınında kısa videolarını koyuyorum, hiç sıra yoktu 5'er dakikada geçtik, biz denizi daha çok seyredebilmek için bu yolu tercih ettik sizede tavsiye ederim.Tapatalk Cloud - Downlaoad File VID_20170428_171049.mp4 Tapatalk Cloud - Downlaoad File VID_20170428_171313.mp4 Tapatalk Cloud -...

13. kumita45

Hazırlıklar sona yaklaşıyor, valizler son halini alıyor...:) HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. kumita45

Teşekkürler. HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. kumita45

Sevgili dostlar bir yerlerden birşeyler okuyup, yada zamanında tecrübe edip paylaşımlar yapıyorsun teşekkürler, vize ya ilk gireceğiniz yada en çok konaklayacağınız ülkeden alınıyor; arkadaşlarda önce ilk gireceğimiz ülke Yunanistan'a başvurdular ve biz tamamiyle seyahatimizi dürüstçe doğru bir...

16. kumita45

Bulgaristan üzerinden transit geçiş izni nereden nasıl alınıyor...? HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. kumita45

Süleyman bey teşekkürler, arkadaşları vsfglobal bu şekilde yönlendirdi ve italya'dan Multi shengen vizesini aldılar, artık sınır kapısında neler olacak göreceğiz araç ile ilk italya'ya giremeyecegimize göre inşallah problem yasamayiz. HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. kumita45

Gerek yok, biz yinede belki lazım olur diye yaptırıyoruz, zaten bir aylığı 59 TL. HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. kumita45

Herkese merhabalar son durum bildiriyorum, arkadaşlarımız Multi shengen vizesini problemsiz şekilde bir aylık olarak aldılar, biz ise kamu personeli olduğumuz için bağlı bulunduğumuz kurumdan izin almak durumundayız, eşimin resmi izni onaylandı, benim resmi iznim henüz prosedürü takip ediyor ve...
  20. kumita45

Araba ile yolculuk ediyoruz, dediğiniz uçak ile yapılan yolculuklar için geçerli. Araba ile yolculuk yaparken ya ilk giriş yapılacak ülkeden yada en çok kalınacak ülke den vize almanız gerekiyor. Vfsglobal bu şekilde yönlendiriyor. Ama aklıma takıldı arkadaşları uyarıyorum ısrarla sorsunlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri