Arama sonuçlarınız

1. kumita45

Igo 2016 Ülke Haritaları

Merhaba utkubilal bey güncel türkiye ve Oblio NAV BASIC model 4.3 inç cihazımda kullanabileceğim mümkünse igo-8 yazılımını atabilirmisiniz...?

2. kumita45

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

Kusura bakmayın yazınızı yeni gördüm, evet ev sahibi yada otel sahibi sorun çıkartabiliyor ama çok problem değil, yola çıkmadan önce birer onay - teyid amaçlı mail gönderip olumlu cevap almaya çalışın iyi olur, booking üzerinden yaptığınız konaklamada sorun yaşarsanız hemen müşteri hizmetlerini...
  3. kumita45

Arabalı Aile Venedik'e Giderken ....

Hayde bakalım yolunuz açık olsun, iyi eğlenceler, iyi gezmeler, aslında konuyu hep takip ettim ve müdahil olmak istedim ama yapamadım çünkü Malatya'ya tayinimin çıkmasından dolayı baya meşgulüm ve başımı kaldıracak pek zamanım yok takipte olacağız keyfini çıkarın, an itibariyle...

4. kumita45

Evet doğru söylüyorsunuz ilgili yaziyi buldum ekledim, hususi ve hizmet pasaportu için geçerli bilgi imiş yani arkadaşımız için konu kapanmıştır... 10 gün konusuna gelince eşimin iş yerinde personelde çalışan ve devamlı bu yazıyı yazan arkadaşı sınırda 10 günden daha önce alınan yazılarda...
  5. kumita45

Benim bahsettiğim evrak, sizin bahsettiğiniz evraktan farklı, her devlet memuru yurtdışına çıkış yapacağı zaman bağlı olduğu kurum - bakanlıktan çıkış yapacağı ve giriş yapacağı tarihleri beyan ederek izin almak zorundadır, seyahat esnasında tarihler ileri sarkar veya seyahate erken çıkmak...

6. kumita45

Bu arada yurtdışı çıkış izin belgenizi, çıkış tarihinizden maksimum 10 gün önce almalısınız, tarihine çok dikkat edin. HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. kumita45

Evet yanınıza alın, gümrükte görevli polis memuru evrakı kontrol edip teslim alacak, yoksa çıkışıniza izin verilmez. HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. kumita45

Video: https://www.youtube.com/watch?v=EY1rgIDIZYQ
  9. kumita45

Video: https://www.youtube.com/watch?v=9NcSidLHIz8 İpsala sınır kapısından Yunanistan tarafına geçişimizi gösteren videodur, iyi seyirler.

10. kumita45

Evet ben İtalya için konuşuyorum dediğiniz gibi diğer ülkeler farklılık gösterebilir, Verona'da araç kameramdan elde ettiğim kısa bir video editledim video boyutu yüksek olduğu için ve bir türlü uygun format bulamadığım için youtube kanalıma ekledim paylaşıyorum, inşallah faydalı olur, yeşil...

11. kumita45

Beyaz çizgili alanda parkedili olan Fiat 600 ücretsiz olarak parkettiğimiz nemi köyünde çektiğim fotoğraftır, kızım ile çekilen fotoğraf ise çok belli değil ama Verona da mavi çizgili alana ücretli olarak parkettiğimiz yerde çekildi, şuan işteyim akşam eve gidince araç kamerasında da görüntü...
  12. kumita45

Takipteyim şimdiden iyi gezmeler...:) HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. kumita45

Venedik vaperetto ya en yakın kullanmadığım ama burada paylaşırım diye çektiğim otopark girişinin fotosu
  14. kumita45

Aşağıda kullandığım patkomat cihazları, fişleri var, Roma metrosu bilet makinasının fotosu ve vaperetto ücretlerinin fotosu var.
  15. kumita45

Öncelikle teşekkürler; 1- Biz her rezervasyonumuzu 4 yetişkin 2 çocuk olarak yaptık, hiç yanlış veya eksik bilgi vermedik, vermeyi düşünmedik, sonuçta yabancı memleketteyiz, tatile çıkmışız, problem yaşamak yada yaşama riskini düşünmek istemem, bence sizde ince hesap yapmayın kafanızı rahat...

16. kumita45

6753 km. İle eve döndüm, içinde kalan gaz ile 6800 km. diyelim HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. kumita45

Çalışmalarım bu kadar arkadaslar, sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım. HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. kumita45

Aynen...:) Otopark ücretlerinin ayrıntıları, konaklama ücretlerinin ayrıntıları, yakıt ayrıntıları, otoban ücretlerinin ayrıntıları ve genel bilançoyu ekte paylaşıyorum arkadaşlar, fotoğrafları da arkasından paylaşıyorum.

19. kumita45

Arkadaşlar otoban ücretlerine 8 euro Bulgaristan, 15 euro Slovenya wigneti eklemeyi unutmuşum
  20. kumita45

Yurtdışı otoban harcamaları HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,800
Kaydolan Son Üyemiz
Okaliptus23

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri