Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar
Evet dördüncü gün ile devam ediyoruz bugün günlerden 28.04.2018 cumartesi, aynı zamanda hafızamı tazeliyorum güne nasıl başlamıştık acaba…? Şaka yapıyorum…:) hepsini paylaşmaya çalışacağım sizlerle, şimdi yavaş yavaş, bir bir hepsi dökülür hafızamdan. Öncelikle bir gün önceye dönmek...
Tekrardan merhabalar üçüncü gün ile devam edelim mi?
Üçüncü gün yani 27.04.2018 bugün adrenalin, macera dolu bir gün (abarttığıma bakmayın işte başımıza ufak tefek aksilikler geldi ama şans hep bizden yanaydı elimizden tuttu kurtardı bizi) başlıyorum anlatmaya…:smiley: Budapeşte’den...
En son Kahramanlar meydanındaydık, aracımıza giden yolu tekrar geri yürümek istemiyoruz metro kullanarak aracımıza ulaşıp evimize dönüyoruz, (otoparka sanırım 15 euro civarı bir ücret ödedik) evimizin orada saat 20:00’ı geçtiği için yol kenarına aracımızı ücretsiz park ettik. Daha sonra akşam...
İkinci gün yani 26.04.2018 günü sabah marketten yumurta, su, ekmek, sebze, gibi ihtiyaçlarımızı temin ettik aynı zamanda yanımızda getirdiğimiz sucuk vb. gibi erzaklar ile evimizde çok güzel bir kahvaltı yaptık, devamında gezerken bizi tok tutması için gün içerisinde atıştırmalık yiyebileceğimiz...
İlk günden birkaç fotoğraf ve amatör bir video buyrun iyi seyirler.
Video: https://youtu.be/2C2j6Mk4-uc
Balıkçı Tabyası
Matthias kilisesi
Buda kalesine çıkan finüküler asansör.
Buda kalesi
Üzgünüm sadece 6 adet dosya yüklenmesine izin veriliyor.
Devamı geliyor.
Herkese merhabalar, sizlerle daha önce kendi aracımız ile ailece yaptığımız Balkan ve İtalya seyahatlerini paylaşmıştım ve aynı zamanda şimdi paylaşmak istediğim orta Avrupa seyahatinin de hazırlık aşamasını gezi planlarımız bölümünde bulabilirsiniz.
Linklerini paylaşıyorum.
Mayis 2018...
Teşekkür ederim.
SJCAM SJ4000 Wifi Aksiyon Kamera - SJCAM-TR | Aksiyon Kameraları
Şu kamerayı kullanıyorum, devamlı çakmaktan şarjda duruyor, haricinde WiFi açık 35dk. Şarjı gidiyor, 32 gb. kart ile 1080 p çözünürlükte 5 saate yakın kayıt imkanı veriyor, fiyatı 350 tl. civarı, ama niyetiniz...
Herkese merhabalar gezimizi gayet başarılı bir şekilde problemsiz tamamladık, son gün rotamızda hatrı sayılır bir değişiklik yaparak Graz'ı gezmekten vaz geçerek iki rezervasyonumuzu iptal ettik ve Venedik'e mümkün olduğunca yakın mesafede bir yeni rezervasyon ile son gün gece yolculuğu yaparak...