Arama sonuçlarınız

1. kumita45

Mayis 2018 Uçak+araba İle Orta Avrupa Gezİmİz İçİn Hazirlaniyoruz...

Gezinin ayrıntılı raporu için linke tıklayabilirsiniz. Orta Avrupa Seyahatİmİz Uçak+kİralik Araç İkİ Aİle 10 Gece 2300 Km. Ve 6 Ülke...

2. kumita45

Orta Avrupa Seyahatİmİz Uçak+kİralik Araç İkİ Aİle 10 Gece 2300 Km. Ve 6 Ülke

Dördüncü günden Bahsettiğim Türk Kahvemiz Karl Kilisesi Viyana Belediye Binası Viyana Sanat Tarihi Müzasi Belvedere sarayı Viyana Veba Sütunu
  3. kumita45

Merhabalar Evet dördüncü gün ile devam ediyoruz bugün günlerden 28.04.2018 cumartesi, aynı zamanda hafızamı tazeliyorum güne nasıl başlamıştık acaba…? Şaka yapıyorum…:) hepsini paylaşmaya çalışacağım sizlerle, şimdi yavaş yavaş, bir bir hepsi dökülür hafızamdan. Öncelikle bir gün önceye dönmek...

4. kumita45

Bugünde bu kadar çıktı zaman buldukça devam edeceğim...
  5. kumita45

Birazda Bratislava'yı dolaşalım ]

6. kumita45

Yol üzerinde mola verdiğimiz o doğa harikası göletten bir kaç fotoğraf ve konum bilgileri.

7. kumita45

Tekrardan merhabalar üçüncü gün ile devam edelim mi? Üçüncü gün yani 27.04.2018 bugün adrenalin, macera dolu bir gün (abarttığıma bakmayın işte başımıza ufak tefek aksilikler geldi ama şans hep bizden yanaydı elimizden tuttu kurtardı bizi) başlıyorum anlatmaya…:smiley: Budapeşte’den...
  8. kumita45

En son Kahramanlar meydanındaydık, aracımıza giden yolu tekrar geri yürümek istemiyoruz metro kullanarak aracımıza ulaşıp evimize dönüyoruz, (otoparka sanırım 15 euro civarı bir ücret ödedik) evimizin orada saat 20:00’ı geçtiği için yol kenarına aracımızı ücretsiz park ettik. Daha sonra akşam...
  9. kumita45

İkinci gün yani 26.04.2018 günü sabah marketten yumurta, su, ekmek, sebze, gibi ihtiyaçlarımızı temin ettik aynı zamanda yanımızda getirdiğimiz sucuk vb. gibi erzaklar ile evimizde çok güzel bir kahvaltı yaptık, devamında gezerken bizi tok tutması için gün içerisinde atıştırmalık yiyebileceğimiz...

10. kumita45

İlk günün gecesinden bir kaç fotoğraf ve Budapeşte gece videomuz iyi seyirler. Video: https://youtu.be/RZwyAwrC4Cg Liberty Köprüsü Elizabeth Köprüsü

11. kumita45

İlk günden birkaç fotoğraf ve amatör bir video buyrun iyi seyirler. Video: https://youtu.be/2C2j6Mk4-uc Balıkçı Tabyası Matthias kilisesi Buda kalesine çıkan finüküler asansör. Buda kalesi Üzgünüm sadece 6 adet dosya yüklenmesine izin veriliyor. Devamı geliyor.
  12. kumita45

Herkese merhabalar, sizlerle daha önce kendi aracımız ile ailece yaptığımız Balkan ve İtalya seyahatlerini paylaşmıştım ve aynı zamanda şimdi paylaşmak istediğim orta Avrupa seyahatinin de hazırlık aşamasını gezi planlarımız bölümünde bulabilirsiniz. Linklerini paylaşıyorum. Mayis 2018...

13. kumita45

İyi seyirler yeni bir video yaptım. Video: https://youtu.be/Gn23ykYXTCo Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. kumita45

Igo 2016 Ülke Haritaları

Almanya haritasını paylaşır mısın, teşekkürler.
  15. kumita45

Evet biraz ara oldu haklısınız en kısa zamanda bende bir rapor yazıp paylaşmak istiyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. kumita45

Teşekkür ederim. SJCAM SJ4000 Wifi Aksiyon Kamera - SJCAM-TR | Aksiyon Kameraları Şu kamerayı kullanıyorum, devamlı çakmaktan şarjda duruyor, haricinde WiFi açık 35dk. Şarjı gidiyor, 32 gb. kart ile 1080 p çözünürlükte 5 saate yakın kayıt imkanı veriyor, fiyatı 350 tl. civarı, ama niyetiniz...
  17. kumita45

@iklil konyalilar bey teşekkür ederim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  18. kumita45

Su ve ateşin şehri Budapeşte gece iyi seyirler Video: https://youtu.be/RZwyAwrC4Cg Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19. kumita45

Su ve ateşin şehri Budapeşte Video: https://youtu.be/2C2j6Mk4-uc Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  20. kumita45

Herkese merhabalar gezimizi gayet başarılı bir şekilde problemsiz tamamladık, son gün rotamızda hatrı sayılır bir değişiklik yaparak Graz'ı gezmekten vaz geçerek iki rezervasyonumuzu iptal ettik ve Venedik'e mümkün olduğunca yakın mesafede bir yeni rezervasyon ile son gün gece yolculuğu yaparak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri