Arama sonuçlarınız

1. kumita45

Araba Ile Balkan Turumuz (mayıs 2016)

https://goo.gl/maps/WtpHrEmmtX82 Doğru verdim mi linki tam bilmiyorum ama olmaz ise yarın bilgisayar üzerinden tekrar paylaşırım, birde aşağıdaki fotoğrafı paylaşıyorum yola çıkmadan planımız bu şekildeydi ama tabiki de yolda tamamen şartlar ve yeni alınan kararlara göre ufak spontan...

2. kumita45

Kotor'da bir gece konakladık, otelimiz surların içerisinde harika bir konumda idi rezervasyonu muzu yapmadan önce Booking den öğrendiğimize göre geçen senenin en çok rezervasyon alan oteli ve suit oda+kahvaltı 171 tl. olunca hoşumuza gitti ve kaldık, cok da memnun kaldık[emoji3] kahvaltı omlet...
  3. kumita45

Gezimiz sonrası duzenlediğim videom ile devam edelim. W204 C180K

4. kumita45

İki gün Dubrovnik'de kaldıktan sonra kara yolunu kullanarak Perast üzerinden Kotor'a geçtik; Perast Kotor sokaklarından...:) Şimdilik bu kadar arkadaşlar zaten çok hızlı geçiyorum devamını en kısa sürede ekleyeceğim. W204 C180K
  5. kumita45

Şehitliği ziyaret ettik. Ertesi gün hedefimiz Rama gölünü ziyaret ederek ten Mostar; Fotoğraflara devam ediyorum ertesi gün Alperenler tekkesini dolaştıktan sonra Metkoviç üzerinden Dubrovnik'e geçtik; Alperenler tekkesi (Buna nehrinin doğduğu yer) Dubrovnik teleferik W204 C180K

6. kumita45

İlk gün Ankara'dan öğlen saatlerinde marşa bastık ve İstanbul'da bulunan bir akrabamızın evinde gece konakladık. Ertesi gün ilk hedefimiz Kapıkule sınır kapısı üzerinden Plovdiv; Cuma camii Sofya; Ertesi gün Sırbistan üzerinden Saray Bosna'ya gectik Para bozdurduk W204 C180K

7. kumita45

Herkese merhabalar geçen sene 18 Mayıs 29 Mayıs tarihleri arasında yani 11 gece 12 gün süren Balkan turumuzu sizlerle paylaşmak istiyorum; Rotamız; Her şey sadece bir hafta sonu Selanik'teki Atatürk'ün evi müzesini gezip görüp geri dönmek fikri ile başladı. Sonrasında bir arkadaşımızın ailesi...
  8. kumita45

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

Herkese merhabalar son durum hakkında bilgi vermek istiyorum, aracımızın LPG'li olmasından dolayı igoumenitsa Brindizi hattını gemi ile geçemeyeceğimizi öğrenince alternatif rota için çalışmalara başlamıştim, çalışmalarımın son halini fotoğraflarda görüldüğü gibi paylaşıyorum, şimdilik böyle...
  9. kumita45

Igo 2016 Ülke Haritaları

Utku bey merhaba Bosna-Hersek ve Makedonya haritalarını da rica etsem paylasirmisiniz. Birde paylaştığınız Türkiye haritası 2015 çıktı, daha gunceli mevcut değil mi. W204 C180K

10. kumita45

Herkese merhabalar arkadaşlar, tüm gezi rotamı ve planlamamı tamamen değiştiriyorum neden derseniz bugün memleketten babam geldi ve eski bir gurbetçi ve birkaç defa Almanya-Türkiye arası araba ile İtalya üzeri gidip geldiği için tecrübelerine başvurdum, muhabbet sohbet derken konu gemi geçişine...

11. kumita45

Igo 2016 Ülke Haritaları

Teşekkür ederim. W204 C180K
  12. kumita45

Eylül Araç Ile Avrupa

İnanmıyorum böylesi büyük bir hata nasıl yaptınız, büyük hayal kırıklığı neyse çok üzüldüm sağlık olsun diyelim iyi akşamlar.

13. kumita45

Igo 2016 Ülke Haritaları

şu sürümün linkinide tekrar açarsanız sevinirim.
  14. kumita45

Igo 2016 Ülke Haritaları

Merhaba rica etsem aşağıdaki ülkelerin en güncel haritalarına ait linkleri tekrar verebilir misin, teşekkürler. Türkiye, Yunanistan, İtalya, Vatikan, Slovenya, Hırvatistan, Avusturya, Slovakya, Macaristan, Sırbistan, Bulgaristan.
  15. kumita45

Eylül Araç Ile Avrupa

Merhaba gezinizi gerçekleştirdiniz mi? Gerceklestirdiniz ise lütfen bizimle tecrubelerinizi paylasirmisiniz. Teşekkürler. W204 C180K

16. kumita45

Özel mesaj attim, Aleyküm selam. Merhaba, eğer bende sizin gibi karavan ile dolaşıyor ve zamanım bol olsaydı emin olun dediğinizi yapardım, ne yazıkki imkanlar el vermiyor artık nasipte varsa emekli olunca diyelim[emoji3], geçen sene kısmen Dalmaçya kıyılarını ve Balkanları aracım ile...
  17. kumita45

Başar bey çok teşekkür ederim iletişimi koparmayalim, açıklamalarınız çok faydali, igoumenitsa-brindizi geçişinde kamara almaya karar verdim an itibariyle 264 Euro, zamanımız yani iznimiz kısıtlı olduğu için kısmen Avrupa turu yapıyoruz diyelim, ara ve dağ yollarında vakit kaybedeceğimizden...
  18. kumita45

Faydali bilgiler için teşekkür ederim. W204 C180K

19. kumita45

Sanırım konuyu yanlış yere açmışım, gezi planlarımız diye bir bölüm gördüm [emoji3] artık moderator arkadaşlar gerek varsa konuyu değiştiriniz, ben yapamadım teşekkürler. W204 C180K
  20. kumita45

Herkese merhabalar nisan ayı sonu Mayıs ayının ilk iki haftası İki araba, iki aile, iki küçük çocuk ile 9 Avrupa ülkesini kapsayan yaklaşık olarak 6 bin kilometreye dayanan Avrupa turumuza çıkmak için hazırlık aşamasındayız. Geçen sene mayıs sonu haziran başı yine aynı şartlarda balkan turu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri