Arama sonuçlarınız

1. iklil konyalilar

Yeşil Sigorta Süresinin Çıkıştan Önce Dolması

Ne oldu?.. Ne yaptınız?.. Ne yaptıLAR?..

2. iklil konyalilar

Gitmeyin ! Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum.

Konuya 'Özgürlük' yönüyle bir yaklaşımda bulunmak isterim : Özgürlük ; 'Her istediğini fütursuzca yapabilmek' değildir...:worried: İnsanın yapmak istediklerinin SINIRINI belirleme özgürlüğüdür esas olan : Ekolojik - Sosyal - Kültürel ayrıntıları da gözeterek....Ve tabii ki , bu sınır 'bir...
  3. iklil konyalilar

Gitmeyin ! Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum.

Kendimi ister istemez okuyor buldum bu başlık altında paylaşılanları:worried: Genellikle sitede 'Öneriler' 'Keyifli geçen zaman' vb vb OLUMLU paylaşımlar yer almasına alışmışım herhalde (?) ''...İnsan bir yer hakkında KÖTÜ demek için neden bu kadar motive olur...'' diye bir gözatarken ...

4. iklil konyalilar

Arabayla Barselona'ya

Biz de sayenizde bu vesile ile Zadar'ı gezdik (Google üzerinden tabii) .. Bir de oraya yakın bir yer keşfettik ;) : NİN ''Tuz Tarlaları''nın orda olması , sivrisinek nüfusunun metrekareye düşen nüfus yoğunluğunu arttıracağını da unutmadan , bir selam verip geçmek en doğrusu:smiley::smirkcat:
  5. iklil konyalilar

Arabayla Barselona'ya

''Real time'' paylaşabilseniz ne de iyi olur (!):wink: Bir-iki foto.....iki satır anı (?) Gezi sonrası paylaşıma da hayır demeyiz tabii ki :smileycat:

6. iklil konyalilar

Üniversite Ve Karavan (yardım)

Öncelikle bize 70'li yıllarda karavanında yaşayan Doktor Ganzo(?)yu hatırlattığın için teşekkür ederim:smiley: Olumsuz yaklaşmıyorum bu yaşam biçimine . Fakat , istediği kadar iZMiR olsun , birinci öncelik ''Güvenlik'' olmalı . İzmir ve civarında yazlıkları soyulmuş birçok tanıdığım var ...

7. iklil konyalilar

Isparta’dan Selamlar..

iyi Gezmeler , hayırlı işler:smiley: Gerçekten de Karavanlı Geziler'in en güzel yanı doğa ile başbaşa olmak (olsa gerek?) Fethiye'den birbirinden güzel fotoğraflara bakarken , orada Eylül ayı içinde yaptığım 2 tatil aklıma geldi . O zamanlar havanın TEMMUZ(!) ile karşılaştırıldığında ...
  8. iklil konyalilar

Garip 2018...

Genç Gezginlere örnek oluyorsunuz :smiley: Bu paylaşımlar güzel birer teşvik ... Yine de kitap içinden birkaç satır duymak istiyor insan . Birkaç cümle , bir paragraf , vurucu bir fikir vb vb ;) Keyifli gezmeler , bol okumalar dilerim
  9. iklil konyalilar

İzmir Gümüldür Tabiat Parkı

Sakin bir dönemde gitmişsiniz . Gümüldür'ün en güzel zamanlarıdır Haziran :smiley: Uyanır uyanmaz , daha henüz deniz uyurken suya girmek harika(ydı) bir duygu . O keyfi yaşattınız bu paylaşımla . Koordinatları da paylaşırsanız hepimiz için yararlı olur . İyi tatiller :smiley:

10. iklil konyalilar

Arabayla Barselona'ya

Arabalı Aile Venedik'e Giderken .... Ülkelere göre Vignette ücretleri ; Otoban ücretleri (gişelerin yerleri dahil) ; Benzin istasyonları ile ilgili bilgi linklerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz ... Gezi paylaşımlarınız için de gözlerimizi 4 açtık , bekliyoruz :smiley::smiley: İyi seyahatler ...

11. iklil konyalilar

Garip 2018...

.....Bu güzel kitaplığı görmüşken , Stefan Zweig'dan bir kitap önereyim ben de . GEZGiN ruhların daha iyi anlayacağı , daha büyük keyif alacağı bir kitap : MACELLAN Kitabın adının aksine , dünyayı 360 derece dolaşan iLK insanın da Macellan'ın 'Kölesi' olan ( Heinrich ya da Enrique de Malaca)...
  12. iklil konyalilar

Uçağım Yok Binmeye , Kiralik Karavanla Giderim Gezmeye.....

Bu konuyu açmakla güzel bir tartışmaya vesile olduğuma sevindim:smileycat: 'Tartışma' ile 'Polemik' arasındaki farka dikkat çekerek başlamak istiyorum : Tartışma= Tartışanlar , farklı fikirler ileri sürseler de sonuçta bir konsensusa varmak (veya daha iyi olan fikri yakalamak)...

13. iklil konyalilar

Garip 2018...

Yücel hocam , paylaşımınızı keyifle okudum baştan sona :smiley: ''Çeki Demiri'' olayı da tam Aziz Nesin'lik hikâye tadında olmuş!:smirk::tired:o_O Eeeeee , adı üstünde => ''ÇEKi'' Demiri ..... Çektirecek çekisini size . Böyle gösterecek kendisini . Çekilecek ÇEKi(!)nizi çekmişsiniz ...
  14. iklil konyalilar

Alttaki resimde , 7 günlük bir kiralama için websitesinin verdiği fiyat görülüyor . Avrupa'nın değişik noktalarında , farklı kiralama seçenekleri var . Uygun bir uçak(?) bileti ve/veya ulaşım imkânı bulduğumuzda , devamını KARAVAN GEZİSİ şeklinde getirmek oldukça makul görünüyor . Dikkat...
  15. iklil konyalilar

Sevgili Gezenbilir takipçileri ; Bu site üyeleri ve takipçilerinin hemen tamamında bir ''Karavanla Seyahat Etme'' arzusu gizli de olsa mevcuttur .... Biliyorum , çünkü bende de var (!) :smiley::smiley: AMA KARAVANIMIZ YOK Ki !.... dediğinizi duyar gibiyim .:tired: Evet , Karavanımız...

16. iklil konyalilar

2017 Karavan Ile Avrupa Gezimiz

Çok güzel bir gezi . Konaklama noktaları harika seçilmiş .:smileycat: Google-harita eşliğinde paylaşım da bilgilendirici olmuş . Bled ve Ljubliana -benim için- geçen seneki seyahatimizin en hayran kaldığım bölümüydü ,siz biraz hızlı geçmek zorunda kalmışsınız . Bir dahakine inşallah :smiley...
  17. iklil konyalilar

Italya 2018

Matera -adeta- ''İtalya'nın MARDİN'' i gibi geldi bana :smirk: Bu arada park yerine yakın bir mağara(?) var sanki ... Termoli'deki park yerinda deniz kayalarla kuşatılmış . Deniz içinde de kaya-banketler görülüyor . Herhalde iyi fırtına(?) görülüyor buralarda -mevsiminde(?) Kıyıları...
  18. iklil konyalilar

Batum Gezİ Notlari

Çok güzel bir gezi olmuş.... Oraya gidenler , bir de araba alıp dönüyorlar(?) diye de duydum :smiley::wink: Bir dahakin inşallah :smirk: Benim de gidenlerden duyduğum benzer yönde: Hemen hemen bir Türk şehri , Batum . Kısmet olursa gitmek isterim . Karadeniz yaylaları + Batum , güzel bir tur...

19. iklil konyalilar

80 Gün İtalya Fransa Belçika Hollanda Lüksemburg

Muhteşem gezi ve muhteşem bir paylaşım !..:smiley: Şükranlarımı sunuyorum Tünay bey ; itinayla paylaştığınız detaylar ve fotolar çok kıymetli . Şu 2 günde ben de sizinle beraber gezmiş gibi oldum . Hırsızlık konusuna çok üzüldüm:sweat: Kendinizi o kadar hızla toparlamanıza da bir o kadar...
  20. iklil konyalilar

Mayis 2018 Uçak+araba İle Orta Avrupa Gezİmİz İçİn Hazirlaniyoruz...

Geziye uzun mola(!) verdiniz sanki(?) :wink: Bekliyoruz devamını da :smiley:

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri