Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi
Neden olmasın iyide olur lakin gurupta herkez aynı ilde yaşamıyor gurubun İst de yaşayan üyeleri bir araya gelebilir diye düşünüyorum şöyle güzel bir off road ve piknik gezisigibi
5X114/3-16 Jant ve 7,50/16 lassa traktör lastikleri jantlar XJ,ZJ,CJ, lere uygundur dış ofsettir lastiklerin durumu cok iyi degil lastik jant ayrı ayrı da satıla bilir takım olarak 650TL ayrı jant 400+250 olur
Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi
Yok yanlış anlaşılmazsınız forum genel bayan üyelerde mevcut formmuzda fakat sohbet bakımından biraz durgun nedense Giresun gurubumuz diger guruplara nazaran
Ynt: AraniyoR, 235 85 r16 yada 7.50 r16
Elimde bir takım 750/16 Traktör var durumları orta halde şu anda 114X3 dış ofset sac jantlarda takılı XJ de kullanıyordum
Ynt: satılık grand vitara parçaları 2000 - 2005 arası
Parcalar hanki ilde aracın varsa görselleri aracın model yılı gibi bilgileride eklerseniz daha etik olur ilan
Ynt: lada niva tavsiye
Karoseri cok iyi inceleyin şase eklerine iyi bakın cürüme olmasın portal aks Nivanın ön şaselerine yekpare bir yük bindirecek cürük olamyan bir arac tercih ederseniz birde şaselere takviye yaparsanız sorun cıkarmaz merakla izliyorum calışmalarınızı başarılar dilerim
Ynt: acillll yardım
Yakın zamanda lastik degişimi veya fren bakımı yaptırdıysanız ve bijonlar sıkılmadıysa düşmüş ola bilir diyecem ama hepsi birden düşmez yada beş bijon birden yoksa gece sizi seven biri bijonları sökmüş olabilir bunlar varsayım