Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: buji sulanması
Yakıt ıslanmasımı yaglama nedeniylemi ıslanıyor buji öncelikle bunu ayırmak lazım eyer bujı her hangi bir sebeple ateşlem yapamıyorsa silindirde yanmadan biriken yakıt karışımı bujıyi ıslatır ikinci neden varsayalımki bujı ateşliyor ateşlem sisteminde sorun yok bu seferde...
Ynt: 33x10,5x15 silverstone extreme
Üstat lastikler şu an için benim aracın üzerinde takılı Niyetim exstrem lastikle takas etmek olmadı kullanıcam lastikleri Gerci sadece aracın üzerinde takılı aracı daha bitiremedigimden lastikleri yıpratamadık :D :D
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye
Kürşat hayırlı olsun iyi günlerde güle güle kullan isoff yarışına ögleden sonra iştirak ettim yakınen görmek isterdim aracını denk gelemedik
Ynt: 5X114/3-16 Jant ve 7,50/16 lassa traktör lastikleri
Arac üzerinde cekili hiç fotografı yok fırsat bula bilirsem arac üzerinde fotosunu ceker eklerim
Ynt: SUZUKİ SAMURAİ İçin en uygun Lastik Hangisi ?
Aracın standart lastik ölcülerinde kullanmak her dayim şürüş ekonomisini destekler ben kendi samumda 33inc lastik kullanıyorum sıf arazi için
sizin samuda satandart ölcülerden biraz büyük olarak 29 inc lastik kulanırsanız sıkıntı olamaz...
Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi
İyi olur kısmetse tanışırız. Giresun Off road kulubüylede bir araya gelip, daha kapsamlı ve katılımlı bir tanışma organize etmek lazım sanaldan gercege dönüştürmek iyidir tanışma olayını
Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi
aslında Giresunda off road şenlikleri var temmuz ayında denk gelsede işi gücü ayarlıya bilsekte bir gitsek hem memleket hasretinide gidermiş olururduk