Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık - Suzuki Diferansiyel Kilidi (%100)
Şaft boşlugu İleri ve geri kalkışlarda cok hissediliyor kilit iyi ayarlanmışsa cok ta rahatsız edici olmuyor kilidin ayarını cok iyi yapmak lazım
Ynt: Yurtdışından 750 kg. ve Altı Ağırlıklarda Çekme Karavan Getirilebilir mi?
Konuyu okudum bu konuyla ilgili başımdan gecen kücük bir anım var gecen seneki evros tropiye giderken yarış aracını bir arkadaşımızdan emanet aldıgımız arac taşıma romorkuyla yunanistana geciş yaptık türk tarafından...
Ynt: Satılık - Suzuki Diferansiyel Kilidi (%100)
Gerci otm tikte daha sorunsuz kullanırsınız bende otm vitarada kullanıyordum boşluk belli bile olmuyordu kilidin ayarınıda cok iyi yapmak lazım aşırı boşluk insanı bıktırır geregi kadar boşluk verdirmek gerekiyor hasas ayaar la şaft boşlugu...
Ynt: acil durumlarda ne yapmali
Hafta sonu Bursadaki fuardaydım giremedim nete arac için yan kaya kaydırıcılar için ve telsiz için cepten ara beni detaylı bilgi veririm alt yıkama içinde ayazaga dere yolu cıvarında harfiyat kamyonlarına yıkama yaglama yapan yerler mevcut aracını oralarda...
Marşbiyellere yapılan kaya kaydırıcı dedigimiz sistem sakın catte tipi göstermelik bir şey yaptırmayın hem aracı alcaltır korumadan cok zarar verir araca
Arac eyer ortadan yada diflerden oturmuşsa sanırım 2 gün cukur kazmanız gereke bilir sonucta azim meselesi :D :D ikinci el vinc ler mevcut lakin ikinci el vinc pek güvenilir olmıya bilir ikinci el alacagınız vinc iyi bir marka olması lazım rüştünü ispatlamış...
birinci kural araziye tek arac cıkma cıktıysanda yoldan fazla ayrılma gectigin yerlerin yakınında köy varsa kahvesine ugra bir cay iç ;D bu aradada vatandaşlarla samimi sohbet esnasında yörenin en cengaver traktör Pilotu kimse Cep telefon numarasını kaydet ;D...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Burası tanışma bölümü genelde bu tip soru ve sorumlar için sitenin içinde teknik ekipman ve araclarla ilgili bölümlerde bir sürü konu mevcut bu konular içinde yada yeni konu acarak sorularınızı sormanız daha dogru olur. Tanışma bölümü baya karışır yönetici...
Genelde gideriz Civarda muhakkak arkadaşlardan birine denk gelirsiniz bana yakınsanız ugrayın yardımcı olmaya calışırım bu tür ekipmanlar yapan arkadaşlarımız mevcut
İsoff parkuru na kemer burgaz yolundan devam edip Cift alan köyü ne giden yola sapıyorsunuz O yol üzerinde takriben beş KM sonra sagda bir giriş göreceksiniz üzerinde isoff tabelası var orayı takip edin sizi parkura götürür giriş ücretsiz o yol üzerinde...
Aramıza hoş geldiniz Bu parkurların isimlerini genelde bizler veya bizim gibi bölgede off road yapan arkadaşlar koyuyor o nedenle yerel halk veya kişiler bu yerleri bu isimlerle tanımazlar bulamamanız gayet normal Lopez baya sert bir parkurdur tek arcla gecmek...