Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: dalkıran montaj ve ekipmanlar
Bu tür malzemeleri marin malzeme (genelde perşemmbe pazarı civarı) satan iş yerlerinden temin ede bilirsiniz genelde denizcilikte kullanılan ekipmanlardır bunlar bazı büyük yapı marketlerinin marin bölümlerindede satılır
Ynt: satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni
Kendimde alan 42 kullanıyorum harici mıknatıslı anten arac cakmak girişinden besliyerek hem arazi aracımda hemde binek aracımda kullana biliyorum gerekmedigindede arac üzerinde taşımanıza gerek kalmıyor
Ynt: satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni
El telsiszlerini harici anten le kullanan biliyorsunuz cıkışı 4w tır arac telsiz leriyle aynı bataryayla nkullandıgınızda sanırım kendi ufak anteniyle cıkışı 1w düşüyor
Ynt: Starex kullanıcıları lütfen yardım.
140 BG olanını sıfır alıp 2007 senesinde ikisene kullandım ve sattım aracım kısa şase cift sıra koltukluydu aracı aldıktan sonra arka makasları ve amartisörleri degiştirdim ve süspansiyon mükemmel oldu uzun yolda 7LT mazot tüketimi vardı şehir içide 10LT...
Ynt: Cep Sobası
Cep sobalarının benzinli ve kömürlü olanları var bir cok av market ve kamp malzemeleri satan magzalardan veya internet üzerinden temin edebilirsiniz bende kömürlü tipi var kışın baya işime yaradı -15 derecede gece tulumun içinde sıcak bir uyku cekebiliyorsunuz
Ynt: ilk arabam niva olsa olur mu
Niva kasası düzgün bir arac bakın cürük olmasın şaseleri düzgün olsun mekanik her türlü yürütürsün eski model alırsan bir mütdet sonra aracın her parcasını söküp takmayıda ögrenirsin :D :D sonra yoldan cıkmayı ögretir sana öylece devam eder gider
Ynt: LADA KİLİTLİ DİFERANSİYEL
Niva için torsen tipi kilit difransiyel Bizde mevcut kumandalı tip diyorsan o yok bu güne kadr bir cok niva ya montajını yaptım sorunsuz calışıyor ilk kildi getiren Trabzonda fatih diye bir arkadaşımızdı onunda kilidini biz burda monte ettik baya bir uzun süre...
Ynt: Vitesten atma sorunu lutfen yardimci olurmusunuz
Trans şaftı söktürün altı köşe lastiginin baglandıgı yerde kamalı milin uc somunu vardır kuvetle muhtemel o somun gevşemiştir gec kalmadan baktırın somunu güzelce sıktırın sorun cözülecektir
Ynt: lada niva defransıyel kılıdı arıyorum
Aynı degil fakat kovanlara uyuyor ön arka döküm kovan yapman lazım mahruti oranları için ama malzemeyi bulmak zor
Niva için üretilmiş böyle bir istavroz kutusu yok lakin SJ 410 arka difinin istavroz kutusu hatta komple difini ve iki adet sol aksını bula bilirseniz Niva kovanının içine olur akslar ekstra kalın olacagından kilitleme durumunda kırılmaz aksın...
İnsanın kendi ugraşarak emek verdigi her şey daha güzeldir tabiki başarılar kapalı istavroz kutusu bula bilirseniz hareketli yüzde yüz kilit yapa bilirsiniz mog larda ki gibi