Arama sonuçlarınız

1. reis28

lovato mu atiker mi

Ynt: lovato mu atiker mi Bende Atiker diyorum daha gecen gün gırant Vitaradan lavotoyu söktürdük atiker taktırdık sorunsuz calışıyor lavotonun arıza yapan parcalarını yenilemek maliyetine Atikeri taktırdım ürün kulanımı artıkca kalitete arttı sistemleri cok iyi ve süper bir servis sistemi var...

2. reis28

Adana'da Defender ve Vinç Sorunu

Vincin varsa görselini buraya koyarmısınız birde marka modelini yazarsanız bir bakalım sonucta aracı 24 volt olupta vinc arayan arkadaşlar cıka bilir onu takas yada satıp 12 volt bir vinc almanız daha dogru olur diye düşünüyorum
  3. reis28

samurai şanzıman

Ynt: samurai şanzıman Şanzımanlar aynı sadece catal cıkışları farklı ya benzinli şanzımana debriyaj teli takılıyor yada catal yeri soldan acılıyor uyarlana biliyor

4. reis28

samurai şanzıman

Ynt: samurai şanzıman Dizelle benzinlinin şanzımanı arasında catal farkı var biri soldan calışır biri sagdan başka fark yok bir birine uyarlana biliyor şanzıman isterseniz yardımcı olurum
  5. reis28

Dostlar suziki konusunda yardımınıza ihtiyacım var

Ynt: Dostlar suziki konusunda yardımınıza ihtiyacım var Bu aracın motoru bitik gözüyle bakın alırken sonucta aracı sıfırdan toparlıycaksınız toplam maliyeti cıkarın piyasada düzgünü kac para bakın karşılaştırın karoser şase düzgünse mekanigide sıfırdan civata cıbata toplarsanız binersiniz...

6. reis28

Samuraiii SJ410

Ynt: Samuraiii SJ410 .

7. reis28

Samuraiii SJ410

Ynt: Samuraiii SJ410 410 arazi dişli oranları cok iyi bir aractır yürür aksamı düzgün se sizi hic üzmez sorunsuz kullanırsınız bendede var 410
  8. reis28

samurai 8 valve'den 16 valve çok nokta enjeksiyona çevirme

Ynt: samurai 8 valve'den 16 valve çok nokta enjeksiyona çevirme Siteden bir arkadaşımız bu dediginiz işlemi yaptı ve hala saglıklı bir şekilde aracını kullanıyor kendisi düzcede rektifiyeci
  9. reis28

samurai 413 ün helezyon mu makaslımı tutuluyor?

Ynt: samurai 413 ün helezyon mu makaslımı tutuluyor? Murat sana samurayiler feda olsun parca zebil :D :D

10. reis28

samurai 413 ün helezyon mu makaslımı tutuluyor?

Ynt: samurai 413 ün helezyon mu makaslımı tutuluyor? Ön arka dif cıkma kolay bulunuyor komplesi adet 750 civarı kolay arıza yapmaz akslar kırıldımı cıkması önler 250 TL cıvarı kolay kırılmaz motor komple sıfırlaması iki bini gecmez parcaları bulunuyor sıkıntı yok en azından benim için

11. reis28

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Keyifle izledim hazırlayanların emegi gecen herkezi tebrik ediyorum emeginize saglık orman içinde yaşananların kısa ve özet anlatımıydı hoş olmuş
  12. reis28

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Tebrikler merakla izleyeceğim. Bölümleri işi bilen insanların yaptıgı program zevkle izleni...

13. reis28

98 Samurai için aks

Ynt: 98 Samurai için aks Aracın helezonlu sanırım uzun tarafı istiyorsun bir tane olacak
  14. reis28

Bu Suzuki Adam Olur mu?

Ynt: Bu Suzuki Adam Olur mu? Bu aracın karoser bitmiş durumda muhtemelen yatmaktan dişli ve bilya aksamıda karıncalanmıştır bu sadece bazı parcaları cıkma parca olarak degrlendierile bilir yoksa bu aracı tekrar hayata döndürmek cok agır külfet getirir
  15. reis28

Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Aramıza hoş geldiniz

16. reis28

95 samuraim için çamur+kar lastiği +yükseltme

Ynt: 95 samuraim için çamur+kar lastiği +yükseltme Kece bilya türü malzemeler i biz geenelde bilyacılardan temin ediyoruz ve rahat bulunuyor numuneyle her türlü bilyacıdan temin edersin
  17. reis28

Ynt: 95 samuraim için çamur+kar lastiği +yükseltme malesef satıldılar ara ara oluyor elimizde şu an için yok
  18. reis28

satılık telsizler ve takozlar

Ynt: satılık telsizler ve takozlar Ürünlerin varsa en az birer görselinide buraya eklerseniz daha etik olur ilan

19. reis28

satılık vitara acilinden

Ynt: satılık vitara acilinden Resim ve görsel + Fiyat rica etsek
  20. reis28

Ynt: 95 samuraim için çamur+kar lastiği +yükseltme Federal MT bak 30/9,5/15

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız