Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
İnsel Hocam,
Gecmiş olsun, bir perdeyi yada çarşafın ucunu düğüm yap 3 gün içinde bulacaksın hurafe gibi ama kayıp eşyaların ortaya çıkmasında eskilerin yaptığı bir şey bazen faydası oluyor :)
Ynt: Abant'ta Karavan ile Kamp?
Merhaba,
Arkadaslar bu haftasonu Abant'a gittim şöyle anlatayım; gitmek için plan yapan varsa tavsiyem sakın gitmeyin, kar kalkmış göl etrafı bir çamur deryası yollar gidiş dönüş yapım çalışması için kazılmış kamp alanı ise kapatılmıs ve terk edilmiş durumda...
Ynt: Aytaç Sunman'ın Vefat Haberi
Cok uzuldum en son The Cozz da karsılasıp sohbet etmistik Allah rahmet eylesin, her olum erkendir ama bu gercekten erken...
Ynt: 736. Mevlana Şeb-i Arus Törenleri
Sevgili Rüzgar Ağabeyim,
Haklısın ama bu ölüm temalarında Mevlana'yı ayıran en önemli unsur bir gercek olan ölümü daha felsefi işlemesi oteki tarafın nimet ve cezalarından pek bahsetmemesi, tabiki hoş konular değil ama yani yok sayarakta kaçamayız ki bence...
Mevlana'nın olum gunu, 17 Aralık Şeb-i Arus olarak anılıyor, (bu yıl 736.) ancak 17 Aralık 2009 gunu persembeye denk geliyor, 12-13 aralık gunleri de törenler var bir organizasyon yapabilirsek gidilebilir.
Mevlânâ'nın ölüm gününün hatırası olarak yapılan merasim hakkında kullanılan bir tabir...
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Ahmet Bey,
Tesekkur ederim, yeni proje gene karavan olacak onun icin satısa koydum, icinde daha uzun sureler gecirebilecegim bir karavan arayısındayım.
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi
Levent Bey,
Başınız sagolsun, Allah unutturacak acılar yasatmasın. Size Cemal Süreya' dan bir siir;
SİZİN HİÇ BABANIZ ÖLDÜ MÜ?
Sizin hiç babanız öldü mü?
Benim bir kere öldü kör oldum
Yıkadılar aldılar götürdüler
Babamdan ummazdım...
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )
Arkadaslar bende gelemiyorum katılanlara iyi eğlenceler.
1. orsaalabanda / Cem Babadağ (Hava durumuna bağlı olarak eşim Füsun ve kızım Yağmur)-------Kangoo mikro-kamper
2. kyaz75 Kadir Yaz (Hava durumuna bağlı olarak...
Arkadaslar,
Haftasonu yogun yağmur olacağı kesin, keyif eziyete donüşmesin derim gidecegimiz alan göl kenarı zemin de oldukça zorlayacak bu durumda, bence onümüzdeki haftaya bakalım...
sevgiler
1. orsaalabanda / Cem Babadağ (Hava durumuna bağlı olarak eşim Füsun ve kızım Yağmur)-------Kangoo mikro-kamper
2. kyaz75 Kadir Yaz (Hava durumuna bağlı olarak eşim ve kızım ) ANKARA--------------------------VW T4...
Ynt: Pamukkale Gezisi için Kamping Tavsiyeleriniz?
Hüseyin Ağabey,
Merhaba ilginiz icin cok tesekkür ederim, önümüzdeki hafta icin bir planlama yapmıstık umarım guzel gecer ama eski guzellikleri kacırmısız anlaşılan tekrar tesekkür ederim kendinize iyi bakın ablama cok selamlar görüşmek...
Merhaba Arkadaslar,
Pamukkale icin program yapıyoruz, bir kac kamping oldugunu öğrendim Karahayıt'ta bulunan "Termotes Camping" cazip görünüyor, daha önce gitmis olan arkadaslar deneyimlerini paylasırsa sevinirim.
Tesekkurler,
SAFRANBOLU / KARABÜK
Bu yıl 10.su düzenlenecek olan Uluslar arası Altın Safran Belgesel Film Festivali, adına yakışır şekilde, uluslar arası nitelikte organize edilecek.
UNESCO tarafından DÜNYA MİRASI ilan edilen ve Dünyanın en iyi korunan 20 kentinden biri olan Safranbolu, Türkiye’nin...
“Karayolu Taşıma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik”
MADDE 1– 25/2/2004 tarihli ve 25384 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Karayolu Taşıma Yönetmeliğinin 2 nci maddesinin ikinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
"Aşağıdaki taşıtlarla yapılan taşımalar bu...
Ynt: GPS Kullanım Tecrübeleri
Oguz Hocam Merhaba,
İlginize cok tesekkur ederim biraz evel bahsettiğiniz formu okudum, haklısınız her iki cihazın da aslında gercek işlevleri açısından fark yok bende tercihimi 708 den yana kullanacagım güzergah bilgilerindeki kayıt tuşu da aynı fonksiyonlar...