Arama sonuçlarınız

1. C

Benim Yeni Aracım :)

Ynt: Benim Yeni Aracım :) Ben sadece arazi için almadım ama :) günlük 15 km yol gitmem gerekiyor. Bu yolun 100-150 metresi kışın ciddi şekilde çamur olduğundan normal araçlar giremiyor. Böyle bir iş için almıştık ama ihtiyacımıza tam manasıyla cevap vermeyecek sanırım :/

2. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) Yandık o zaman desene :( arazinin dışında bir yere gitmeyecek miyim? Böyle birle ikiyle fazla oynarsak kilometrede 0.65 kuruş yakar ki bu da benim ocağıma incir ağacı diker herhalde.
  3. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) Yani o çekiş normaldir mi diyorsun :(

4. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) :( dün aracın sızdırmazlık raporunu aldım lpg ruhsata işli değildi onu işlettim frenleri yaptırdım muayene için. Elektrik sistemi sorunsuz sadece far ayarı yaptıracaktım geçerim dedim ama bunlar başıma sorun olacak galiba :(
  5. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) Haklısınız ben de öyle biliyordum da ruhsatta 180 beygir yazınca önce şok oldum. Bunu da yanlış yazmış olma imkanları var mıdır acaba? :-\

6. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) Teşekkür ederim resimleri koyacağım da önce yıkama yapacağım :) ön görünümü seninkine çok benziyor ama benimki station wagon makaslı. Sen de benim yaşadığım sorunları yaşıyor musun?

7. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim fakat biz acil işimizden dolayı fazla inceleme imkanına sahip değildik hemen almak zorundaydık ve aldık. Aracın motoru 180 hp olmasına rağmen rampalarda 2.vitese hatta 1.vitese düşüyorum 2.viteste dahi araç bayılıyor...
  8. C

Arkadaşlar bugün bir Land Rover satın aldık yarın güzelce temizleyip; silip süpürdükten sonra resimlerini koyacağım yalnız biz aracı Land Rover Series III 109'' diye gidip bakmıştık fakat aracın ruhsatında marka Land Rover modelinde ise JEEP 109 yazıyor. Ayrıca Series III 109'' araçlar...
  9. C

1974 Model Defender Fikir

Ynt: 1974 Model Defender Fikir Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. SERIES bölümü de yani açılmış sanırım. Oradan takip ediyorum şuan. Aracı aldığımda ilgili bölümde paylaşacağım :)

10. C

Ynt: 1974 Model Defender Fikir Ve tabii farklılıkları nedir? Bunları da merak ediyorum.

11. C

Ynt: 1974 Model Defender Fikir Peki Series'ler hakkında özellikle de 109 hakkında bilgi sahibi iseniz bizimel paylaşır mısınız?
  12. C

Ynt: 1974 Model Defender Fikir Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu araçtan vazgeçtim LPG ruhsata işli değildi şaftta da boşluk varmış. Araba başkasının üstüneymiş o kişi de yurt dışındaymış vs. Şu an karar verdiğimiz araç 83 model defender 109 orj. ingiliz. yarın kısmetse bakmaya gideceğiz. Bu...

13. C

Ynt: 1974 Model Defender Fikir Araç bu: Dediğiniz gibi modeli Defender 90 SW 2.5 sanırım...
  14. C

Ynt: 1974 Model Defender Fikir İlginiz için teşekkür ederim. Bana 4-5 tane de süt güğümü koyabileceğim bir araç lazım yani bagaj biraz geniş olmalı yoksa dediğiniz gibi Lada çok daha iyi olabilir.
  15. C

Arkadaşlar Merhaba, Land Rover Defender hakkında detaylı bir bilgim yok fakat bir tane 3 kapılı 1974 (1974 Defender 110 TD yazıyor) model buldum. Fiyatı 5000 TL civarı. Araç hakkındaki genel yorumlarınızı rica ediyorum. Amacım Off-Road değil ama normal işlerim için hafif engebeli ve kışın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri