Arama sonuçlarınız

1. cengo1965

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) İnsel Hocam, Gecmiş olsun, bir perdeyi yada çarşafın ucunu düğüm yap 3 gün içinde bulacaksın hurafe gibi ama kayıp eşyaların ortaya çıkmasında eskilerin yaptığı bir şey bazen faydası oluyor :)

2. cengo1965

Abant'ta Karavan ile Kamp?

Ynt: Abant'ta Karavan ile Kamp? Merhaba, Arkadaslar bu haftasonu Abant'a gittim şöyle anlatayım; gitmek için plan yapan varsa tavsiyem sakın gitmeyin, kar kalkmış göl etrafı bir çamur deryası yollar gidiş dönüş yapım çalışması için kazılmış kamp alanı ise kapatılmıs ve terk edilmiş durumda...
  3. cengo1965

Abant'ta Karavan ile Kamp?

Merhaba, Abant'ta yakın zamanda karavan ile kamp yapmıs olan arkadasların tecrubelerine ihtiyacım var .

4. cengo1965

İznik Gezi Duyurusu (30 - 31 Ocak 2010)

Ynt: İznik Gezi Duyurusu (30 - 31 Ocak 2010) İznik gezisi icin bir gelişme varmı acaba,
  5. cengo1965

Aytaç Sunman'ın Vefat Haberi

Ynt: Aytaç Sunman'ın Vefat Haberi Cok uzuldum en son The Cozz da karsılasıp sohbet etmistik Allah rahmet eylesin, her olum erkendir ama bu gercekten erken...

6. cengo1965

12 volt Mini Isıtıcı

Ynt: 12 volt Mini Isıtıcı Marintek te satılan ısıtıcıdan gecen sene satın aldım kendisini bile zor ısıtıyor karavan için faydasız bir ürün.

7. cengo1965

Tamer Çetin'in Babasının Vefatı

Ynt: Tamer Çetin'in Babasının Vefatı Tamer Bey, Başınız sağolsun, Allah unutturacak acılar yaşatmasın.
  8. cengo1965

736. Mevlana Şeb-i Arus Törenleri

Ynt: 736. Mevlana Şeb-i Arus Törenleri Sevgili Rüzgar Ağabeyim, Haklısın ama bu ölüm temalarında Mevlana'yı ayıran en önemli unsur bir gercek olan ölümü daha felsefi işlemesi oteki tarafın nimet ve cezalarından pek bahsetmemesi, tabiki hoş konular değil ama yani yok sayarakta kaçamayız ki bence...
  9. cengo1965

736. Mevlana Şeb-i Arus Törenleri

Mevlana'nın olum gunu, 17 Aralık Şeb-i Arus olarak anılıyor, (bu yıl 736.) ancak 17 Aralık 2009 gunu persembeye denk geliyor, 12-13 aralık gunleri de törenler var bir organizasyon yapabilirsek gidilebilir. Mevlânâ'nın ölüm gününün hatırası olarak yapılan merasim hakkında kullanılan bir tabir...

10. cengo1965

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ahmet Bey, Tesekkur ederim, yeni proje gene karavan olacak onun icin satısa koydum, icinde daha uzun sureler gecirebilecegim bir karavan arayısındayım.

11. cengo1965

Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi

Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent Bey, Başınız sagolsun, Allah unutturacak acılar yasatmasın. Size Cemal Süreya' dan bir siir; SİZİN HİÇ BABANIZ ÖLDÜ MÜ? Sizin hiç babanız öldü mü? Benim bir kere öldü kör oldum Yıkadılar aldılar götürdüler Babamdan ummazdım...
  12. cengo1965

Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 ) Arkadaslar bende gelemiyorum katılanlara iyi eğlenceler. 1. orsaalabanda / Cem Babadağ (Hava durumuna bağlı olarak eşim Füsun ve kızım Yağmur)-------Kangoo mikro-kamper 2. kyaz75 Kadir Yaz (Hava durumuna bağlı olarak...

13. cengo1965

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 ) Arkadaslar, Haftasonu yogun yağmur olacağı kesin, keyif eziyete donüşmesin derim gidecegimiz alan göl kenarı zemin de oldukça zorlayacak bu durumda, bence onümüzdeki haftaya bakalım... sevgiler
  14. cengo1965

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 ) 1. orsaalabanda / Cem Babadağ (Hava durumuna bağlı olarak eşim Füsun ve kızım Yağmur)-------Kangoo mikro-kamper 2. kyaz75 Kadir Yaz (Hava durumuna bağlı olarak eşim ve kızım ) ANKARA--------------------------VW T4...
  15. cengo1965

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) ÇADIR: 01- Mert Kiğılı (Deep) 02- Uğur Kalaycı (Jeep34) 03- Tuncay Özay(tuncay cj) 04- Berk Saraç (Berksito) + 1 05- Mustafa Kemik (MK51) 06- Ufuk SARNIK (ufuk) 07- Adil Alkuş (Adil) +1 08- Neriman, Mustafa Avcı (...

16. cengo1965

Pamukkale Gezisi için Kamping Tavsiyeleriniz?

Ynt: Pamukkale Gezisi için Kamping Tavsiyeleriniz? Hüseyin Ağabey, Merhaba ilginiz icin cok tesekkür ederim, önümüzdeki hafta icin bir planlama yapmıstık umarım guzel gecer ama eski guzellikleri kacırmısız anlaşılan tekrar tesekkür ederim kendinize iyi bakın ablama cok selamlar görüşmek...
  17. cengo1965

Pamukkale Gezisi için Kamping Tavsiyeleriniz?

Merhaba Arkadaslar, Pamukkale icin program yapıyoruz, bir kac kamping oldugunu öğrendim Karahayıt'ta bulunan "Termotes Camping" cazip görünüyor, daha önce gitmis olan arkadaslar deneyimlerini paylasırsa sevinirim. Tesekkurler,
  18. cengo1965

Safranbolu Uluslararası Altın Safran Film Festivali (24-26 Eylül 2009)

SAFRANBOLU / KARABÜK Bu yıl 10.su düzenlenecek olan Uluslar arası Altın Safran Belgesel Film Festivali, adına yakışır şekilde, uluslar arası nitelikte organize edilecek. UNESCO tarafından DÜNYA MİRASI ilan edilen ve Dünyanın en iyi korunan 20 kentinden biri olan Safranbolu, Türkiye’nin...

19. cengo1965

K2 Yetki Belgesi

“Karayolu Taşıma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” MADDE 1– 25/2/2004 tarihli ve 25384 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Karayolu Taşıma Yönetmeliğinin 2 nci maddesinin ikinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. "Aşağıdaki taşıtlarla yapılan taşımalar bu...
  20. cengo1965

GPS Kullanım Tecrübeleri

Ynt: GPS Kullanım Tecrübeleri Oguz Hocam Merhaba, İlginize cok tesekkur ederim biraz evel bahsettiğiniz formu okudum, haklısınız her iki cihazın da aslında gercek işlevleri açısından fark yok bende tercihimi 708 den yana kullanacagım güzergah bilgilerindeki kayıt tuşu da aynı fonksiyonlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri