Arama sonuçlarınız

1. cengo1965

Beklenen An Geldi... Kartepe'ye Kar Kampına Gidiyoruz... (22-23 Ocak 2011)

Ynt: Beklenen An Geldi... Kartepe'ye Kar Kampına Gidiyoruz... (22-23 Ocak 2011) 1. orsaalabanda (Yağmur-Füsun-Cem Babadağ) VW T4 Kampervan 2. fsirin (Nermin & Ferhat Şirin ) Kia Pregio Kamper "Küheylan" 3. aslanahmet...

2. cengo1965

Gezenebilir Karavan Grubu 2010 En İyi Kamp Fotoğrafı

Ynt: Gezenebilir Karavan Grubu 2010 En İyi Kamp Fotoğrafı Birinci fotoğrafı ben cektim ancak ikinci fotoğrafı galiba Oğuz Ağbi cekmişti arsivimde mevcut paylaşmak istedim.
  3. cengo1965

Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965

Ynt: Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 Merhaba, Dava halen devam ediyor bilirkişi raporu bekleniyor, bu arada cezanın kesildiği mahaldeki sulh hukuk mahkemesinden kesilen cezanın (Ek-2 maddesi) mesnetsizl olduğu iddiası ile cezanın iptali için ayrı bir talepte bulundum kısaca adaletin...

4. cengo1965

Ynt: Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 Merhaba Levent, Öncelikle tesekkür ederim, aklına ne gelirse kullandım mahkemede ben bu işi oyle yada boyle cozecegim kendi yüküm üstelik fturası şahsi eşya olarak değerlendirilecek tarzda kesildi dolayısıyla SRC3 yada SRC4 belgesine bile ihtiyaç yok ama...
  5. cengo1965

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? Benim varmı yokmu bilmiyorum...

6. cengo1965

Ynt: Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 Merhaba, Tüm gelişmeleri paylaşacağım merak etmeyin, sorunun çözülmesi karavancılık için ciddi bir emsal olabilir yada çözülmez ise tam tersi :( Şu anda bizim bir bilirkişi raporu hazırlatma çalışmamız var, hazırlatma derken(yanlış anlaşılmasın...

7. cengo1965

Ynt: Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 Arkadaşlar, Tüm iyi niyetli yaklaşımlarınız ve destek mesajlarınız için teşekkür ederim. Başıma geleni kısaca özetledim yargı süreci işliyor bu konu özel hukuk kapsamında olduğu için her türlü yorum hukuken yapılabilir teknik olarak sakıncası yok, çünki...
  8. cengo1965

Ynt: Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 Aynen dediğin gibi üstad, Tip onay belgesi ve CE işareti, mahkemeye sunulan bilirkişi raporunda benim imalat yaptırdığım ve diğer karavan imalatçıları için kullanılan deyim ise çok üzücü aynen şöyle" Sanayi ve Ticaret Bakanlığının izni alınmadan hiçbir...
  9. cengo1965

Ynt: Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 Dezavantajları: Karavanı kamyonetten söküp ayırmak deveye hendek atlatmakla eşdeğer bir işlem. Bir yere varmak için acele etmeyeceksiniz yavaş yavaş gitmekte fayda var. En önemli konu ise satıcıların size karavanılırken anlattığı yada sizi...

10. cengo1965

Arkadaslar Merhaba, Bende bu akıma kapılıp iki sene once Sally Karavan dan Mıtsubishi L200 kamyonetimin uzerine bir karavan yaptırmıstım bir kac etkinligide bununla katılmıstım hatta uzun yollarada cıkmıstım. Maalesef bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup boyle bir şeye cüret ettim, sizlere...

11. cengo1965

Next YE-G 828 Arac navigasyonunu denizde kullanmak

Merhaba, Arac ımda kullandıgım next YE-G 828 navigasyon cihazımı harici 8 gb lık kartına deniz harıtaları yujkleyerek (mesela Magellan'ın Blue Nav programını ) calıstırabilirmiyim yardımlarınıza ihtiyacım var tesekkur ederim.
  12. cengo1965

Katlanabilir Merdiven

Ynt: Katlanabilir Merdiven İnsel, Bende seninle aynı fikirdeyim denemek lazım ama ihtiyaca uygun bir tarz sanki

13. cengo1965

Penceremdeki Davet ..!

Ynt: Penceremdeki Davet ..! Sevgili Ahmet, Bahçendeki ağacın ismi minyatür elma yada süs elması diye geciyor latincesi "Malus floribunda"
  14. cengo1965

Katlanabilir Merdiven

Ynt: Katlanabilir Merdiven Ağbi, Bende o İzmir'deki firmayı takip ediyorum tum o kite ilaveten 180 TL ye vites mekanizmasıda almak gerekiyor galiba ama birde ABD firmasının yaptığı RevoPower adlı bir bisiklet var ama satıcısını bulamadım daha
  15. cengo1965

Katlanabilir Merdiven

Ynt: Katlanabilir Merdiven Ağbi, Süpersin harika bir fikir önde taşımak, küçük elektrikli bir motorsiklet veya şu yeni çıkan benzin motorlu bisiklet düşünüyorum (geçen gün test ettim cok keyifli bir alet 80 hp gücünde 1 lt benzinle 100 km gidiyor) ayrıca portbagaj türü birsey benim masa...

16. cengo1965

Katlanabilir Merdiven

Ynt: Katlanabilir Merdiven Atilla Ağbi, Evet masa sandalyeleri koymak icin dusunuyorum ama port bagaj degil paslanmazdan arka üst tarafa birsey yaptıracagım dediğin gibi fazla yüksek olmayan birsey projelendiriyorum de motorsikleti tasımak icin aklıma birsey gelmiyor:) Bu arada doğum gününüzü...
  17. cengo1965

Katlanabilir Merdiven

Ynt: Katlanabilir Merdiven Tersekkürler.
  18. cengo1965

Anzak Günü 25 Nisan

Ynt: Anzak Günü 25 Nisan Arkadaşlar; Yazılan çizilen ve fikir beyan edilen herşeye saygı gösteriyorum ama sonuca bakmak lazım, Mehmet :1 Anzak : 0 örnekler coğaltlılabilir tarihi tarihinde yargılamak lazım, aslında bugüne bakalım birilerinin bizlere yasattıkları ve yasadıklarımız birilerinin...

19. cengo1965

2010 Yılı Etkinlik Takvimi (Karavan Bölümü)

Ynt: 2010 Yılı Etkinlik Takvimi (Karavan Bölümü) Cem Bey, Şahsınızda emeği geçenleri tebrik ederim. çok hoş bir gezi takvimi hazırlanmış görüşmek üzere. Sevgiler. K.Cenk Gürsel
  20. cengo1965

Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan)

VKOD ve AVD Dernekleri 23-24-25 Nisan günleri için "Çanakkale Şehitlikleri Gezisi ve Anzak Şafak Ayinine Katılım" gezisi düzenliyor hatırladığım kadarıyla daha önce ortak bir gezi projesi, gün uyuşmazlığı sebebiyle yapılamamıştı ne dersiniz ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri