Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu işe yararım acaba
US $20.17 30% OFF|Ev Aletleri'ten Fanlar'de Taşınabilir USB Mini klima soğutucu Fan masaüstü uzay soğutucu yaz kremi kişisel uzay hava soğutma fanı AliExpress'da
Bu USB ile çalışanı
US $21.99 |Ev Aletleri'ten Giysi Kurutucuları'de 2 in 1 giysi kurutucu USB ultrasonik türbin çamaşır makinesi sessiz Spin bez antiseptik kurutma makinesi seyahat taşınabilir çamaşır yıkama AliExpress'da
Böyle bir seçenek var
Satın Al 220 V 150 W Kırmızı Otomatik Pulsatör Taşınabilir Çamaşır Makinesi ABS Plastik Güçlü Klip Dilsiz Enerji Tasarrufu Zamanlayıcı Göndermek, $55.28 | DHgate.Com'da
Gündüz çadırın içinde pek vakit geçirilmiyor malum, ama dört bir yanında pencerelerini açınca güneşten çok etkilenmiyor. Ben ayrıca güneş için bir tente kullanıyorum.
Kaşın Kapadokya bölgesinde kamp yaptım, önce tereddüt ettim hava kar yağışlıydı ve eksi derecelerdeydi, hiç korktuğum kadar...
Rüzgar sorunu yaşamadım, boxun aerodinamik yapısı çok hissettirmiyor ayrıca tavan barı boşken daha çok ses ve önleme yapıyordu. Çadırı 2500 TL. ye satın aldım, 2019 Mayıs ayında.
Uzun zaman karavan kullandıktan sonra geçen yaz böyle birşey denemeye karar verdim.
İkinci el olarak satın aldığım tavan üstü çadırı, aracımın üstüne kendim gayet kolay bir şekilde monte ettim. Yaz boyunca bir çok yere gittim çok rahat ettim. Tabiki bir karavan rahatlığı yok, bir çok eşyayı...
İmalatın yanlara ve arkaya taşmamış olması ve ruhsata kapalı kasa kamyonet olarak işlenmesi bence yeterli. Kapalı kasa kamyonetlerde, muayene istasyonlarında nasıl bir işlem yapılıyor bilmiyorum sorunsuz geçerse tamamdır, diğer kasa üstü karavanlara da yol açılır.
Bu da benim listem
ARABA İCİN SIRT ÇANTASI
Genel :
Uyku tulumu
Mat
Çakmak
Bıçak
El feneri (güneş enerjili) veya kafa feneri
Manyetolu radyo
Power bank
Nakit para
Kimlik
İslak mendil ve kağıt mendil
Düdük
Termos
Küçük kamp ocağı
Kiyafet : (KIŞ)
Bot
Mont
Polar kazak
Eldiven
Atkı
Şapka
Çamaşır...
Ynt: Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965
Merhaba,
İçtenliğiniz ve samimiyetiniz için cok teşekkür ederim, evet hukuken bu davayı kaybettik ancak sağlıklı bir şekilde düşününce devlete hak vermiyorda değilim. Devlet diyorki; sen bu kullandığın garabet için üretici bana başvursun tip onay...
Oyle komik bir karar ki ne diyecegimi bilmiyorum; üstelik daha önce yerel mahkemeden iptal ettirdigim trafik cezasınında tekrar yürürlüğe sokulduğunu bildiriyor, kurban ben oldum. Bunu üretene neden ürettin neden sattın neden izin almadın diye sormuyor...
Arkadaşlar Merhaba,
Maalesef davayı kaybettim son ve kesin karar çıktı bundan boyle pick-up üstü karavan "YASSAK HEMŞERİM"...
Kararın mesnedi ise trafiğe uygunluk belgesinin olmaması nedeniyle trafik güvenliğinin ihlali,tescil belgesine işlenmemesi, vs...