Arama sonuçlarınız

1. cengo1965

Saros Körfezi İtalyan Koyu Kampı

Bu aralar kalabalıkmıdır acaba

2. cengo1965

Aktif Kamp Arkadaşları

Bende varım
  3. cengo1965

İğneada (beğendik Köyü) Kamp

En beğendiğim lokasyonlardan birisidir, pandemiden dolayı bu sene iki defa gidebildim umarım karşılaşırız.

4. cengo1965

Satılık,araç Üstü Çadır,yan Tente, Tente Çadırı (yaşam Odası), Güneşlik 2 Adet

Murat bey rica ederim tabiki memnuniyetle. Ben hem çadırı, hem tente ve tente odasını aktif kullanıyorum, güneşlik ise bir tane var çok işlevsel hem yağmur hem güneş için.

5. cengo1965

İğneada (beğendik Köyü) Kamp

Bu haftasonu kampa gidiyorum, (3 Eylül Perşembe akşam yola çakıyorum, 6 Eylül pazar dönüş), çok özel bir koy elektrik ve su hatta gsm sinyali bile yok ama şahane bir kumsal ve doğa var. Gelmek isteyen bir arkadaşı misafir edebilirim. Kamp için tüm donanımım mevcut gelmek isteyen yiyecek ve...

6. cengo1965

15 Gunluk Uzun Turkiye Kiyilari Turu Masraflar Benden

Bu haftasonu (3 Eylül Perşembe akşam yola çakıyorum, 6 Eylül pazar dönüş) kampa gidiyorum, çok özel bir koy elektrik ve su hatta gsm sinyali bile yok ama şahane bir kumsal ve doğa var. Gelmek isteyen bir arkadaşı misafir edebilirim. Kamp için tüm donanımım mevcut gelmek isteyen arkadaş yiyecek...
  7. cengo1965

Başakşehi̇r Şampi̇yon Olmuş

Başakşehirin şampiyonluğunu kim kutlayacak, seyircisi olmayan bir takım
  8. cengo1965

"Ömür Boyu" Sözünü Tutamayacaksanız ALMAYIN!!!

Hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim.

9. cengo1965

"Ömür Boyu" Sözünü Tutamayacaksanız ALMAYIN!!!

Sıcak bir yaz günüydü, ikibindört senesinin otuz ağustosu, sokakta miniminnacık kapkara bir yavru en fazla onbeşgünlük, etrafa bakındım birisinine ait mi diye kimseyi ilişkilendirmenin ve tam önünde bulunduğum motorsiklet tamircisine sordum. -Beğendiyseniz sizin olsun hediye edeyim size dedi ...

10. cengo1965

Salgın sebebiyle neler değişebilir?

YouTube da kamp videoları izliyorum, bir çoğunda özellikle Ege ve Akdeniz bölgelerinde , jandarma kamp yerleri dışında kamp yapmaya veya karavan ile konaklamaya İzin vermediğinden şikayetçi. Bilgisi olan varmı
  11. cengo1965

Denizatikamp

Gidip kalmak şart oldu artık 😎

12. cengo1965

Denizatikamp

Yorumlar güzel, fiyatlarınız nasıl.
  13. cengo1965

Kepez 'e Uğramayan Pişman Olur !..

HALK PLAJI...
  14. cengo1965

Yunanistan Çadır Ile Konaklama

Yunanistan kamp alanları kitabı. http://www.campingreece.gr/campingreece-en.pdf

15. cengo1965

Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları...

Her kelimenize katılıyorum çok güzel özetlemişsiniz, teşekkür
  16. cengo1965

Araç Üstü Çadır Kurmak Için Tavsiyeye İhtiyacım Var

Teşekkür ederim. Araç üstü çadırımı eskiden almıştım, Keşifcamp’a sadece yan tente ve tente altı çadır yaptırdım.
  17. cengo1965

Araç Üstü Çadır Kurmak Için Tavsiyeye İhtiyacım Var

Bugün montajı yaptılar, çok yardımcı ve ciddi bir ekiple çalışıyor Keşifcamp, teşekkür ederim.

18. cengo1965

Tavan Üstü Çadır Kullanıyorum

Ve yan güneş engelleme paneli

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB