Arama sonuçlarınız

1. cengo1965

Anzak Günü 25 Nisan

25 NİSAN "ANZAK GÜNÜ" Avustralya ve Yeni Zelanda uluslarının İngiltere güdümünde girdikleri bu savaşa ait, hiç tanımadıkları Anadolu topraklarında verdikleri canlar için, “neden” ve “niçin” sorularını kendilerine sordukları, ulusal bilinç kıvılcımını yaktıkları ilk günün kutlanmasıdır. VKOD ve...

2. cengo1965

Lidyalıların Sidas'ının İzinde Bir Gün...

Ynt: Lidyalıların Sidas'ının İzinde Bir Gün... Sevgili Yugun, Etkinliklerini takip etmek istiyorum ama resimler hicbir zaman acılmıyor teknik olarak biraz dikkat edersen daha iyi olacak galiba.
  3. cengo1965

Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010)

Ynt: Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010) Ferhat Bey, Fotoğraflar cok güzel elinize sağlık.

4. cengo1965

Ynt: Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010) Yeni bir harekat planı var, operasyonun kod adı "Kapıdağ Yarımada Yaylası Keşif" ayrıntılı bilgiler; http://www.karavanturk.org/index.php?topic=386.0 adresinde, Pembekayalar Yaylası'na gelemedim pişmanım, kısmet olmadı, işim vardı, suya...
  5. cengo1965

Bahara Erken Uyananlar Planı ve Pembe Kayalar Harekâtı

Ynt: Bahara Erken Uyananlar Planı ve Pembe Kayalar Harekâtı Haldun Hocam, Cok güzel anlatmışsınız ellerinize sağlık ancak bunu bazı ozel yetkili görevliler / işgüzarlar yada kuzu altında buzağı arayanlar veya görevden vazife çıkartmak isteyenler ciddiye almaz umarım yoksa gelecek seferki...

6. cengo1965

Ynt: Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010) Bir kac resimde benden.

7. cengo1965

Ynt: Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010) Sevgili Dostlar, Güzel bir kamp oldu, organizasyonda başı çeken ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, Kara'da çokca havladığı ve dostları ısırma teşebbüslerinde bulunduğundan dolayı verdiği rahatsızlık sebebiyle özür diliyor :)
  8. cengo1965

Kerpe Gezisi Planlaması (13 - 14 Mart 2010)

Ynt: Kerpe Gezisi (13 - 14 Mart 2010) Bu akşamdan gidecek olan varmı?
  9. cengo1965

Kerpe Gezisi Planlaması (13 - 14 Mart 2010)

Ynt: Kerpe Gezisi (13 - 14 Mart 2010) 1. orsaalabanda / Cem Babadağ - Hava durumuna göre eşim ve kızım 2. camper_02 / Mürşide - Mehmet Kolege 3. buralpdi / Levent (bir aksilik olmazsa) ve misafir ağbi,yeğen 4. dagciark28 ( T3 Bestfalia ) Arkın + Gülşah 5. mayıstosböce(bir...

10. cengo1965

Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir)

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Hayırlısı bakalım.

11. cengo1965

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Haftasonu gidilecek yer konusunda bir gelişme varmı son karar nedir ?
  12. cengo1965

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) 15 gun once Abant'a gittim, kamp kapalıydı yollar cift serit yapılacak diye heryer kazılmıs durumdaydı tavsiye etmem. Yalova taraflarını dusunelim Trilye falan...

13. cengo1965

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Sevgili Oguz Bey, Dogrudur UKKF de okumustum acildigini hic gitmedim, secenekler azalıyor o zaman belki Poyrazlar dusunulebilinir yada Sapanca kenarında uygun bir alan olabilir ( yada The Cozz :) )
  14. cengo1965

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Sapanca'da yeni acilan "Sakarya Park" var kapalı alanda var galiba.
  15. cengo1965

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Insel, daga cıkılıamayacagına göre yayla en uygunu sanırım :) Saka bir yana bugun Kocaeli'nden bir arkadasimla gorustum yol oldukca iyiymis, haftasonu program yapılacaksa dusunulebilir bence.

16. cengo1965

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Arkadaslar, Kuzuyayla diyorum ulasım kolay yol fena degil ne dersiiniz?
  17. cengo1965

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum.
  18. cengo1965

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Ynt: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum. EMEKÇİ KADINLARIMIZ 8 Mart, tüm dünyada kadınların eşitlik, özgürlük ve daha huzurlu yaşama isteklerini dile...

19. cengo1965

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) 1. orsaalabanda / Cem Babadağ - Hava durumuna göre eşim ve kızım 2. camper_02 / Mürşide - Mehmet Kolege 3. taiga / Haldun - ? 4. İnsel (bir aksilik olmazsa) 5. buralpdi / Levent (bir aksilik olmazsa)...
  20. cengo1965

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) "B" planı Kuzuyayla olabilirmi ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR