Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araziye giren her araç mutlaka arıza çıkarıyor siz şimdi ayda yılda bi orman yolu köy yolu yapacaksınız belki koymayacak bide her hafta offroad gezilerine katıldığınızı aracı zorladığınız düşünün !!
Siz hiç aracın tavanından çamur temizledinizmi [emoji6] ben temizledim yani uzun lafın kısası...
Vs vs size anlatmaya gerek varmı pul alacak olsanız tüm dünyayı talan edip toparlamaya çalışıyosunuz..açıkcası benim ihale işini zorlamayışımın sebebide bu sabırsız bi insanım ve uğraşmak istemiyorum benim gibi düşünen tonla insan var..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bi z rot. BOzuldu diye forum forum gezip sanayide suriyeli dilenciler gibi elinde parça ile gezmek istemiyor
Bakımlı güzel bi defender hard offroad yapan adama emin olun diğer biçok arazi aracından daha iyi gelir
Aracın güzelliğine falan hiç girmeden şunu söylemek istiyorum ben bu dededen kalma tabirine karşıyım herkes amacına göre alıyor bu araçları ..benim böyle konuştuğuma bakma bende sizin gibi düşünüyorum komforlu olsun şehir içinde kullanayım yakışıklı olsun vs vs
Ama bunu mekanik ve elektronik...
Hacı sen fazla takıyosun kafana korkma at den ben konuşurken bilgi vermek için net konuşuyorum eğer bütçene uyuyorsa cooper tires discoverer atr taktır keyfine bak buzda herkes sıkıntı yaşar önemli olan şöförlüğün
Yalan söylüyolar diye iftira atamam ama adam hangi koşulda iyi diyor bunu sadece kendi biliyor[emoji6]
Söylediklerimi yapsın sonra gelsin iyi desin tabi gelebilirse [emoji23][emoji23]
Üstad daha evvelde söylemiştim sana kar değil ama buzla fazla haşır neşir isen ya mt ye palet gezdireceksin yada at ile dikkatlı gideceksin ama alacağın at de kar kanallı olacak kumho at 51 işini görür o olmazsa en discoverer
Neye göre memnun?bana bir tanesi 4*4 e almadan hafif bi rampa çıksın 80 le bak abartmıyorum ani fren yapsın yada src olmayan bi araç işe 4*2 de giderken virajda gaza bassın haydi 4*4 dünyası size sesleniyorum hiç yazmayıp izleyen takip edenler cevap verin at lastik ile bunları yapın buzda ahmak...
Sattığın arabanın seçeneklerde olması çok mantıklı değil,musso bakmanın fiyatının uygun olmasına bağlıyorum,actyon sports tan kastın pikap sa ticari olması düşünülmesi gereken önemli bi unsur ve bence macera arıyosun[emoji23][emoji23]
Sana sorento satayım
Tapatalk kullanarak iPhone...