Arama sonuçlarınız

1. Goldwingerr

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Romalı düşünürlerle Türkiye nin halini tartışıyoruz.Teog da kalktı şimdi nasıl olacak diyorum cevap veremiyorlar

2. Goldwingerr

Romalılar en güzel yerlere şehirlerini yapmışlar.Xanten da da bu açık hava müzesi haline getirilmiş. Müze ücreti 9 Euro.

3. Goldwingerr

Xanten çok hoş bir kasaba.Romalılar burayı Rhen i kontrol etmek için üs bölgesi olarak inşaa etmişler ve günümüze kadar gelmiş.Şehrin içinde gladyatör müzesi var
  4. Goldwingerr

Reisemobil dergisindeki Rhen nehrinin Duisburg un üst tarafını gezi yazısını takip ederek Wesel den sonra yine küçük bir eski Romalılardan kalma Xanten adlı kasabaya geldim. Önce karavan Camping'e gittim ama burada kalmayacağımdan bir gün parası vermek istemediğimden dolaşıp resim çekip...

5. Goldwingerr

Wesel e yakın Scloss Raesfeld i gezmek için sabah erken yola çıkıp Efsaneyi şatonun otoparkına park ettim.24 saatlik parayı atmak lazım otomata ama ben o kadar kalmayacağım.Elektrikli bisikleti çıkardım.Para da atmadan şatonun yolunu tuttum.Şansıma tadilattaydı ama görselliği hoştu.

6. Goldwingerr

Dönüşte karavanı koyduğum yerde bir bira keyfi yaptım Rhen de yük taşıyan mavnaları seyredip müzedeki gördüklerimi hayal ederek. Efsane'ye dönünce Aldi den aldığım sushi ile ziyafet çektim ama Türk'üm ya yanında ekmek ve Yunan Cacığı da yedim.Hay mideme :))))
  7. Goldwingerr

Karavan Parkı etrafa kapalı ve kamera var her yerde.Ödeme yapılmaz ise sağlam cezası vardır diye düşünüyorum.Tabi bir de ülke bizim gibi karışık olmadığından daha rahatlar.Fakat radyoda bir haber vardı campingde bir genç beş altı karavanı kundaklamış.Yani böyle olaylar da olabiliyor. Heykel...
  8. Goldwingerr

Almanya da akşam şehirler ölü gibi olduğundan genelde gece varacağım yere varıp sabah gezmeye çalışıyorum.Ama Wesel e vakitli vardım.Karavan yeri de çok yakın Şehire.Dechatlon dan aldığım e-bike ı çıkarıp Şehire indim.İn cin top oynuyor.Şehir dediğime bakmayın küçük bir kasaba.Rhen kıyısında Ve...

9. Goldwingerr

Bir Alman karavanı park ederken yanıma geldi Stellplatz da.Yarım yamalak Türkçe konuştu.Meğerse Çorlu da iş yapmış sonra kötü gitmiş.Dönmüş Almanya ya.Bu arada radyolardaki haberlerin yarısı Türkiye ile ilgili.

10. Goldwingerr

Ödeme için park yerinde kimse Yok su Ve atık boşaltabileceğiniz yer var.İçme suyu alabiliyor demir bozuklukla elektrik alabiliyorsunuz.Ödemeyi de zarfa koyup yapıyorsunuz.Karavanda yurt dışında seyahat ederken bolca bozuk para bulundurmak gerek.
  11. Goldwingerr

Duisburg dan Wesel e akşamüstü indim.Buradaki karavan konaklama yerinde kalıp şehiri gezeceğim.yerleri genelde campercontackt applikasyonundan buluyorum.

12. Goldwingerr

Gezi yazısına devam ediyorum bir aradan sonra.Duisburg da çok kapsamlı bir kitapçıya girdim ve gezi kitaplarıma ekleme yaptım.Artık Duisburg dan ayrılma vakti geldi.
  13. Goldwingerr

Gezi devam etmekte ama bir süre yurt dışında olduğumdan giremedim internete.
  14. Goldwingerr

Evet çıkabilirsiniz yollar düzgün ve camping veya uygun sakin camping dışı yerler mevcut

15. Goldwingerr

Model reyonunda arazi araçları var çok güzel.Ben de vakti zamanında model uçaklarla uğraşmıştım çok keyifli ama biraz maliyetli hobby.O zaman rahmetli annanem sponsor olurdu hey gidi günler hey.Ben ortaokul öğrencisiydim
  16. Goldwingerr

İyi ki bayan olmamışım kocam iflas ederdi.Alışverişi çok seviyorum hele de ilgi alanıma giren teknik şeyler olursa.Büyük bir Satürn e girdim.Daha önce böyle enteresan Satürn görmemiştim.Hobby ler için enteresan reyonlar var
  17. Goldwingerr

Merkezde bir bisikletçi buldum elektrikli bisiklet bakayım fikir olsun diye gittim.Bu arada Brompton bisikletime yan ayak buldum.Bu da günün sürprizi oldu bana.

18. Goldwingerr

Yok efsaneyi mavna müzesinin oraya bıraktım karavanı yani.Şehire 3.5-4 km uzakta oradan bisikletle Şehire gittim.Bisiklet heryere giriyor.Ama bazı yürüyüş yollarında elinizde götürmeniz gerekiyor.
  19. Goldwingerr

Duisburg un içinde büyük mağazalar var.Büyük bir nehir liman şehri olmuş.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR