Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gidişde nasıl yol bitti anlamadım.Campingden çıkınca bir bisiklet bir de büyük oto aksesuar mağazası gezdim.Bisiklet Yolu da yeşillikler içinde çok keyifliydi
Marken e 20 km pedal çevirdim.İlk defa Btwinn in Dechatlondan aldığım 500 kodlu elektrikli bisikleti denedim.Normalde açmadım elektriği.Çok hafif olduğundan Altı vitesli normal bisiklet gibi kullandım.Sadece Marken e girerken deniz üzerindeki iki km Lik yolda karşıdan sert rüzgar estiği için...
Amsterdam City Camp dan bisikletle çok şirin bir balıkçı kasabası olan Marken e gideceğim bugün.Karavanı Almanya’da bırakmanın avantajı zaman kaygısı olmadan rahat rahat gezebilmek.Bir yere yetişme derdim yok.Marken bir yolla karaya bağlanınca iyice turistik bir ada olmuş.Hollanda bir bisiklet...
Bu Mercedes’ler de çok hoşuma gidiyor.Klasik geliyor bana.Çok temizdi. Camping’e döndüm ama tam da zamanında yağmur başladı.Yarın bisiklet ile Marken ve Volendam yapacağım.Gece de yağmur dinerse Amsterdam ın gece hayatına bir bakayım diyorum.
Kırmızı fener mahallesini gündüz geziyorum.canlı Show lar ,içerisindeki düzenekleri anlamakta güçlük çektiğim dükkanlar var.Sanki açık hava müzesi gibi.Çalışan bayanlar kabinleri kraliçe Den kiralıyorlarmış.Gündüz normal çalışanlar akşam burada çalışıyorlarmış.Her yıl milyonlarca Euro sex ve...
İnsan bu dükkanları müze gibi geziyor.O kadar rahatlar ki sevgilileri veya eşleriyle marketten alışveriş yapar gibi gayet doğal alışveriş yapıyorlar.Bizde herşey tabu herşey bastırılmış. Gençler uçmuşlar esrar içilen cafeshoplarda.Çirkin de bir kokusu var. Ama dükkanlar çok eğlenceli.
Hollanda denilince elbette akla gelenlerden biri peyniri.Turistler tekerlek şeklinde olanlardan alıyorlar.Gerçekten çok lezzetli.Ama bizim rakının yanındaki Ezine peynirini yine de tek geçerim. Tabi Amsterdam da akla gelen ikinci şey serbest satılan uyuşturucular.Dükkanlardan esrarlı kek veya...
Museumpark yemyeşil.Bir de albert hejn diye market var çok büyük.Taze sushi yapıyorlar ama Almanya’nın fiyatlar iki üç katı.Dedim tatildesin kıydım paraya 13 Euro ya sushi ve 5 e de şarap aldım.Nehir kenarında keyif yaparım dedim
Museum park a geldim Q park da diyorlar.Van Gogh Museum burada. I AMSTERDAM yazısı da burada millet yazının üstüne çıkıp resim çektiriyor.Ben abartmadım.
Fişler genelde üçlü erkek fiş şeklinde elimizde olması gereken.Sadece İsviçre de priz şeklindeydi dar üçlü Amerikan sistemine benzer.Ben hepsinden alıp koydum.En işe yarayan boş priz bulamadığınızda prize giren tek ama çıkışı ikili adaptör.Böyleçe elektriği paylaşabiliyorsunuz.
Park alanlarında...
Efsane yi park edip elektrikli bisikleti aldım.Başladım dolaşmaya.Amsterdam da bisiklet kullanmak motorsiklet gibi çok dikkat etmek lazım.Ama şehrin heryerini bir öğleden sonrada dolaşabiliyorsunuz.