Arama sonuçlarınız

1. Goldwingerr

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Evet o bankta oturan adamı gördüm ama insanlar yanına oturup resim çekiliyorlardı çok kalabalık olduğundan çekmemişim resmini.

2. Goldwingerr

Buradaki evlerden aldım.Çok güzeller.Efsanenin dolap kapağına küçük bir Amsterdam mahallesi kuracağım. Peynir almaya veya dışarıda yemek yemeğe gerek Yok.Girin peynir dükkanına zaten tadım sırasında insan doyuyor.

3. Goldwingerr

Hediyelik eşya da sanat yaratmışlar.Belki Çin işi de olsalar çok kaliteliler.Volendam mutlaka görülmesi gereken bir yer Marken ile beraber.

4. Goldwingerr

İnsan bunların hepsinden almak istiyor.Ama Hollanda accuk pahalı ama pek tabi ki Efsane ye alınabilecek güzel ucuz aksesuarlar buldum.Dolabın birinin kapağını Hollanda konsepti yapacağım.

5. Goldwingerr

Volendam tam bir şenlik yeri gibi.Kıyıda bir sürü alışveriş yapılabilecek hediyelik eşyacı var.Bisikleti feribottan inince bir direğe üç kilitle bağladım.Yayan dolaşacağım.O kadar kalabalık ki İzmir Kemeraltı gibi
  6. Goldwingerr

Çok teşekkürler.Giydim ama ne bileyim bize göre değil sanırım.Ya da kalın çorapla giymek gerek ama gündelikte giyenleri gördüm.Takır tukur dolaşıyorlar.

7. Goldwingerr

Marken den Volendam a keyifli havada yapılan yolculukta heryer yelkenli.Denizcilik çok gelişmiş.

8. Goldwingerr

Volendam a yolculuk başladı.Kendimi ve bisikletimi attım feribota

9. Goldwingerr

Volendam a feribot a kadar bisiklet ile Marken in iç taraflarını geziyorum.
  10. Goldwingerr

Ben de yelkenci olduğumdan yelkenlileri çektim.Ama burasını kışın düşünmek istemiyorum.Sıcağa alışmış bizler için zor yaşamak.
  11. Goldwingerr

Buradan Volendam a feribot işliyor.Bisikleti koyup Volendam a geçmeye karar verdim.Aynı Yolu dönmektense yuvarlak çizmek daha iyi

12. Goldwingerr

Şadan abi valla buralar çok keyifli ama havalar soğuyacak artık Altı aylık süre de bitecek.İnşallah dönüşte karavanı alıkoymazlar
  13. Goldwingerr

Çok teşekkürler yorumlarınızı eksik etmeyin öyleolunca paylaşım yapmak daha da keyifli.

14. Goldwingerr

ayakkabıcıyı gezdikten sonra hemen yürüyüş mesafesindeki küçük limanına gidiyorum bisiklet ile.Bu minnak adadnın Evleri kutu gibi ve birçok butik otel var ama fiyatlarına bakmadım muhtemelen tuzludur biraz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri