Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buradaki evlerden aldım.Çok güzeller.Efsanenin dolap kapağına küçük bir Amsterdam mahallesi kuracağım. Peynir almaya veya dışarıda yemek yemeğe gerek Yok.Girin peynir dükkanına zaten tadım sırasında insan doyuyor.
İnsan bunların hepsinden almak istiyor.Ama Hollanda accuk pahalı ama pek tabi ki Efsane ye alınabilecek güzel ucuz aksesuarlar buldum.Dolabın birinin kapağını Hollanda konsepti yapacağım.
Volendam tam bir şenlik yeri gibi.Kıyıda bir sürü alışveriş yapılabilecek hediyelik eşyacı var.Bisikleti feribottan inince bir direğe üç kilitle bağladım.Yayan dolaşacağım.O kadar kalabalık ki İzmir Kemeraltı gibi
Çok teşekkürler.Giydim ama ne bileyim bize göre değil sanırım.Ya da kalın çorapla giymek gerek ama gündelikte giyenleri gördüm.Takır tukur dolaşıyorlar.
ayakkabıcıyı gezdikten sonra hemen yürüyüş mesafesindeki küçük limanına gidiyorum bisiklet ile.Bu minnak adadnın Evleri kutu gibi ve birçok butik otel var ama fiyatlarına bakmadım muhtemelen tuzludur biraz