Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün Kito ile yandaki karavancı Amcanın önerdiği bir route yapacağız bisikletlerle.Gieethorn çevresini dolaşacağız.Hava süper etrafta çok hoş çiftlik Evleri var.Hayvancılık çok ileri. Bütün kasabalar ayrı güzel
Tüm gün dolaştıktan sonra da dinlenmeyi hak ettik artık.Efsane nin yanına döndük,hadi ultra modern mangalı yakıp iki kadeh aslan sütü yuvarlayalım dedik.Manzara harika.
Bunu görünce aklıma öğrenciyken babamın verdiği 69 model Vosvos’um geldi.Ne güzel arabaydı. Evlerin bahçelerinin hepsi ayrı bir sanat eseri Burada da kasabanın içince Camping var ama sabit çadır ve bungolalar var kiralıyorlar.Karavanla girmek mümkün değil
Bunlardan bir tane alıp Efsanenin önüne koymaya karar verdik.Çok tatlılar.Karavan ön Tarafı geniş Hymerlerden olsa bunlardan bir dolu alıp evdeki vitrinler gibi yapmak isterdim
Gölde tur Teknesi dolaşıp tekrar kanallara girdi.Manzara o kadar güzel ki,Kito ya “Ah bir duble aslan sütü ile Ezine peyniri olaydı.”Dedim fırça yedim.İnsan şarap içelim der romantik romantik diye
Tesla ya rakip nasıl oluyorlar şarj istasyonu açınca onu anlamadım Tesla alan o istasyonu da kullanamaz mı ? yoksa tesla farklı şekilde bir motor sistemi mi var ?