Arama sonuçlarınız

1. yoldabirivar

Kazdağları Sütüven,hasanboğuldu Dünya Harikalarından Diyarlar

Bayar Bey ve Süleyman Bey çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için Bayar Beyinde dediği gibi ben yazmadım fakat Buranın havası hissedilir derece doğaldır Süleyman Bey çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Karadan,denizden yahut havadan seyehat eden tüm gezginlerin yolu açık olsun

2. yoldabirivar

Raporu buada sonlandırıyorum çok fazla detaya giremedim Bendeniz motosiklet gezginliğindne kampçılığa adım adım geçen biriyim bildiklerimi paylaşmak bilmediklerimi öğrenmek adına oluşturduğum sayfamda Yolda biri var... birşeyler öğrenebilir veya bana birşeyler öğretebilirsiniz Tüm gezginlerin...

3. yoldabirivar

İran kampı hemen akabinde Pürenli Yaylası kampı son sürat devam ederken bendeniz küçük bir kaza büyük bir travma yaşadım ve 5 aydır hastane ve ev olmak üzere 4 duvar arasında deyim yerindeyse stres geberttim Hastanede yanımdan ayrılmayan Ömer Aydoğan ile ki kendisi Motodesteğin kurucusu ve...

4. yoldabirivar

Ktm Duke 125-200-250 ??

Ewet sizinle hem fikiriz 14 yıllık motosiklet hayatımda Harleyinden Shadowuna Dragstarından Viragosuna Karadeniz Batumundan Güneye Alanyalara turlamış biri olarak.(dileyen sayfama bakabilir Yolda biri var...)KTM in özellikle Enduroları çok iyidir Tabiki GS lerde de olan Yol tutuş telelever...
  5. yoldabirivar

İstifaaaaaaa, Bekle Beni Dünyaaaa!!!!

Sağlıklı ve bol maceralı geziler Sayfanızı inceledim oldukça güzel

6. yoldabirivar

Erzurum Uluslararası Şelale Buz Tırmanışı Festivali 2017

Organizasyonda emeği geçen herkese saygılar Daha nicelerine

7. yoldabirivar

Yolda Biri Var Müthiş Doğasıyla Pürenli Yaylası

Sizin gezilerinizin güzelliği tarif edecek bir cümle bulamadım Size daha nice sağlıklı,bol maceralı geziler
  8. yoldabirivar

Çok teşekkür ederim iyileşirsem büyük bir memnuniyetle

9. yoldabirivar

O zamana kadar iyi olursam bende oraya yakın olan Kardüz Yaylasında kamp yapmak isterim Pürenli Yaylası ile ilgili olarak yiyecek temin edebileceğiniz bir yer yok bu bizim doğa severler için büyük bir artı,Orman işletme müdürlüğüne yakın bir yer araçlardan yola kesilmiş kütükler düşebiliyor...
  10. yoldabirivar

Kamp Çantası Seçimi Üzerine

Ben dikkatinizi markaya verdiğiniz kadar çantanın boyutuna da vermenizi öneiririm 80 LT çantanın dahi yetmediği dönemleri maalesef yaşayabiliyoruz
  11. yoldabirivar

Teşekkür ederim Sizin de Salda kampınız çok iyi[emoji106] Yolda biri var...

12. yoldabirivar

Yolda Biri Var Irana Gidiyor

Evet irana yatırılan bu ücret geri alınılabilir Fakar iranda 250 cc yasak ve oraya girişte sizlerden sanırım bir ücret alınacak İşte bu ücreti geri almak bakımından başka ülkeleri ziyaret önemli rol oynuyor Size güle güle yolculuklar umarım gezinizi paylaşabilirsiniz Yolda biri var...
  13. yoldabirivar

Kamplarda Uyulması Gereken Kurallar

2 hafta kadar önce Pürenli Yaylasına oldukça soğuk bir havada iki arkadaş tüm o engebeli balçıklı yolları motosikletlerimizle aşıp piknik alanına geldiğimizde jeeplerle bilmem nelerle aynı sizin tabirinize uyan birilerini gördük full gore-tex Kamp adambını bırakın insanlıktandır bu gittik bir...
  14. yoldabirivar

Salda Gölü Kampı Ve Videosu

Harika...

15. yoldabirivar

Ödemiş, Birgi, Gölcükte Kamp

Gölcükte askerlik yaptım bunun yanı sıra Düzce,Mudurnu,İzmit,Abant Bolu ve daha bir çok yakın çevrede kimi zaman yalnız kimi zaman eş dost ile kamp yaptım...Hatta İran'da yalnız kamplarım da mevcuttur Gidilen çoğu yerde insanlar kamp hayatına alışık olmadığından güvenli değil derler Neticede...
  16. yoldabirivar

Aleykum Selam Çok teşekkür ederim güzel ve destekleyici yorumunuz için Ben bu aralar kış kampına odaklanmak istiyorum ve maalesef motosikletimin giremeyeceği yerler Niva ile karda kışta gitmenin çok eğlenceli olacağını düşünüyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri