Arama sonuçlarınız

1. iklil konyalilar

80 Gün İtalya Fransa Belçika Hollanda Lüksemburg

Siz her uğradığınız yerde 'Türkiye'yi buluyorsunuz !..;) O nedenle ben bu başlığı saymam , mızıkçılık ederim :tonguewink: 80 gün gurbette kalmışsınız gibi zannediyoruz başlığa bakınca :smiley::smiley::smiley::smileycat::smileycat: Ne büyük mutluluk !..:smiley:

2. iklil konyalilar

Rusya, Kuzey Kafkasya'da 12 Gun - Haziran 2018

Şimdi sizin geziyle beraber Sayın janberaydemir'in gezisini de takip ediyoruz . Giderek de -önceden korktuğum(uz?)- bu coğrafyaya aşina olur gibiyiz....sanki??? Artık tanış geliyor , kalbimiz ısınıyor yeni fotoğraflarınızı sizler paylaştıkça:smiley: Merak ettiğim(iz) şeyler de oluyor ve...
  3. iklil konyalilar

2018 Kuzey Kafkasya Ve Gürcistan Vw Caravelle

Kafkas ve ötesi geziler arka arkaya gelince , bir masal alemine dalmış gibi oldum :smiley: Belleğimize 'Korkulacak Rotalar' olarak kalmış yerler , bir bir seyahatnamelerinizle aydınlanıyor , teşekkür ederiz . Vladikavkaz ile Tiflis arasında sözünü ettiğiniz 'Gürcü-Asker Yolu' beni...

4. iklil konyalilar

Rusya, Kuzey Kafkasya'da 12 Gun - Haziran 2018

Eeeeeee ?..o_O:(:eek: Sayın grkn-sa , bizi bööyle heyecanla bekletmeye ne hakkınız var ? :smiley::sweatsmile::smileycat: Merakla devamını bekliyoruz bu farklı rotanın:wink: ''Dil'' konusunun bu kadar önemli olmayacağını düşünürdüm hep ... Nasıl olsa Google-translate var ya (!)o_O Demek ki...
  5. iklil konyalilar

Bafa ( Kapıkırı Köyü )

Sayın Kadir irkin , çok çok gecikmeli okudum paylaşımınızı . Harika anlatmışsınız , hele hele fotoğraflar ...... Her biri sergilenecek güzellikte !..:smiley: Elinize - emeğinize sağlık ... Bafa'yı hep 'PAS' geçen grup içinde sayıyorum kendimi de :weary: En fazla yol-boyu-konaklama yerlerinde...

6. iklil konyalilar

2006 Vw Caravelle Ile Avrupa Da 50 Gün ( 13.06 / 03.08 .2018 )

İnanın ki gezginlerle beraber -adeta- o havayı soluyorum:smiley::smiley: 'Seyahat etme'nin kendisinden farklı olarak yorulmamış oluyorum (!?!)o_O:wink:o_O Tabii aslında o yorgunluğu da özleyerek :smirk: Gezilere göz koymaktan ziyade , bir 'tik' atıyorum ... Benzerini yapabilmek...

7. iklil konyalilar

80 Gün İtalya Fransa Belçika Hollanda Lüksemburg

:smiley::smileycat::smiley: Gurbette dostlarla paylaşılan zaman !.. En keyiflisi :wink::smiley:
  8. iklil konyalilar

Bir yandan tabiatla içiçe olmak.....Bir yandan şehir gezileri.....Deniz tatili alternatifinin de seyahate eklenivermesi.... Öte yandan aile üyelerinden 'çatlak ses' çıkmamasının sağlanması (!)o_O:smirk:Hepsi ince bir ustalık içeriyor . Janberk beyi bu nedenle ayrıca kutluyorum:smiley...
  9. iklil konyalilar

2018 Karavanla Orta Avrupa

Çok güzel gezmişsiniz , harika bir rota olmuş ..:smiley: İzlediğim kadarıyla , zaman olarak da pek fazla sıkışıklık yaşamamışsınız . Kaçırdıysam tekrar olacak , toplam kaç gün sürdü (Edirne'den -Edirne'ye) seyahatiniz ? Bir de arka bagajdaki bisikletle ilgili pek foto göremedim ...

10. iklil konyalilar

Avrupayı Aracımla Geziyorum

Güzel bir seyahat olmuş... En güzel tarafı da yol üzerinde eski dostlarla/akrabalarla buluşmak olmuş :smiley::smileycat: Hamburg ziyareti ve sonrası ile dönüş maceranızı da bekliyoruz:smiley:;)

11. iklil konyalilar

Çok güzel anılar+fotoğraflar :smiley::smiley: Sizlerle beraber gezmeye devam ediyorum ben de ... Hırvatistan sahilleri ve kıyı kentleri , aylarca gezmeye bedel güzellikte . Hatta hatta ''..Bir YAZ dönemini 3-4 ay orada geçirsem mi?..'' diye düşündüğüm de oluyor bazen . Antik şehirleri...
  12. iklil konyalilar

Bulgarİstan Gezİsİ (burgas-varna)

Çok güzel bir geziyi , aynı güzellikte özetlemişsiniz :smiley: Koordinat detayları da BONUS olmuş bizler için .Teşekkür ederim . Şehiriçi Otopark uygulamasını nasıl yapıyorlar??? elbette bir bilen var ve bizimle paylaşacak bu grupta da !..:smiley::smiley: Çünkü BOŞ parkyeri görüp de...

13. iklil konyalilar

Ülkemizdeki "Cache" ler

Geocaching Farklı Coğrafik noktalara bırakılmış kutular . ''Tarif'' ile arayıp buluyorsunuz . On-line değil , Real-life (!!!)
  14. iklil konyalilar

Bakü Gezi Notları

Güzel paylaşımınız için teşekkür ederim ... Daha önce Bakü'ye giden arkadaşlardan duyduğum kadarıyla , şehir havasında devamlı hissedilen bir ''petrol kokusu?'' varmış . Siz bahsetmemişsiniz(?) acaba bu durum düzelmiş mi yıllar içinde ? Yoksa ilk gün sonrasında siz de durumu...

15. iklil konyalilar

Arabalı Aile(2) Belgrad-budapeşte Yolunda

(1) Müzeye yazılan mail......info@mng.hu adresine Dear Sir(s) ; This is a letter to understand the visitors policy of your Gallery . My daughter wanted to see the Frida Kahlo Exibition in August 2018 . She is REFUSED by your ticket Office , telling her that she CAN NOT buy tickets for Frida...
  16. iklil konyalilar

.....Frida KAHLO Sergisini Bilge Naz'ın gezememesi içime dert olmuştu doğrusu ... Ben de ''..Dönünce bu işi bir kurcalayayım..'' niyetindeydim . Müzeye bir mail yazdım...Sitemkâr(!) Cevabı da geldi gelmesine ama , iNKAR var yazıda (!)... Eşim ve çocukların ''İngilizcesi yetersiz , yanlış...
  17. iklil konyalilar

Resimlerle Avrupanın Çeşitli Şehirlerini Resimlerle Gezelim.

Bu güzel foto-paylaşım için teşekkürler ..:smiley: Fotoların üzerine birkaç satır yazı ilave edebilirsiniz (Düzeltme'ye tıklayarak) Daha keyifli olacaktır bu geziyi izlemek :smiley:

18. iklil konyalilar

Zaten oraya gitmekteki amacımız , o atmosferi yaşamaktı...Kave bahane(!):smiley::wink: Dünyanın En İyi Cafelerinden Birisi: New York Cafe, Budapeşte | Gezi Rehberi A little bit of history – the birth of the Most Beautiful Café in The World Max Aufrich adlı Macar Öğretmen'in kariyer basamakları...
  19. iklil konyalilar

Isveç 2018 Gezimiz

Hüseyin bey , harika bir gezi paylaşımı ile bizleri yine başka başka diyarlara götürdünüz , keyifle izledim . Üstelik verdiğiniz detay bilgilerde ve koordinatlarda da , buraları görmeye niyetlenenler için çok güzel ipuçları gizli .:smiley: ''Hemen'' gidesi geliyor insanın :wink: .....Hele şu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri