Arama sonuçlarınız

1. iklil konyalilar

Arabalı Aile Venedik'e Giderken ....

İnternetin marifeti işte (!) :smiley: Hangisi bize lâzımsa , onu bulamıyoruz bazen o_O:worried: Şurda 2 link buldum yinede : İlk bağlantı , her tip araç için ayrı ayrı vermiş (Aegean Motorway için).. Bir de ELEKTRONiK ÖDEME yapılabildiğini ve bu yöntemin de her ödeme noktasında 1-2 Euro daha...

2. iklil konyalilar

Avrupa Otobanları ve ülkelerdeki Otoban ücretleri(veya Vignette'ler?) ile ilgili detaylı bilgiyi burada bulabilirsiniz : Highways in Europe, motorway maps, road tolls, maximum speed, traffic info
  3. iklil konyalilar

Arabalı Aile(2) Belgrad-budapeşte Yolunda

Budapeşte ile ilgili daha güzel bilgiler bulacağınız bir seyahatname de var : Orta Avrupa Seyahatİmİz Uçak+kİralik Araç İkİ Aİle 10 Gece 2300 Km. Ve 6 Ülke

4. iklil konyalilar

Orta Avrupa Seyahatİmİz Uçak+kİralik Araç İkİ Aİle 10 Gece 2300 Km. Ve 6 Ülke

Nasıl olsa çalışıyorsunuz geziye gün öncesinde ...:smirk: Özellikle Otopark için bir önerim olacak : Merkeze yakın AVM /Shopping Center otoparkları belli sürelerde ücretsiz olabiliyor . Ağustos ayında Budapeşte'de bu yolu kullandım . Çok az bir Otopark parası ile seyahati tamamladım ...
  5. iklil konyalilar

Orta Avrupa Seyahatİmİz Uçak+kİralik Araç İkİ Aİle 10 Gece 2300 Km. Ve 6 Ülke

Harika bir gezi ... NEDEN gözümden kaçmış ??? hiç bilemedim .:worried: Halbuki , Ağustos sonundaki Budapeşte seyahatimden önce yayınlamışsınız ...:eek: Bana çok iyi bir rehber de olurdu , neyse ... Videolar , koordinatlar , fiyat bilgileri ......veee geri planda gidilecek yerleri...

6. iklil konyalilar

Tek Başıma Orta-Kuzey Hindistan, Nepal

Sadece 2 ileti gördüm bu konu başlığında??? Acaba dahası vardı da silindi mi (?!?):worried::weary::confused:

7. iklil konyalilar

Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Bir de şahısların karavan/kamper'lerini kiralayan şirketler var . Bir tecrübe etmişliğim yok(Daha avantajlı olabileceğini düşündüm?) , konuyla ilgili gördüğüm için burada paylaşmak istedim : Yescapa: RV and Camper rental Rent private campervans | SHAREaCAMPER
  8. iklil konyalilar

Muazzez’in Seyir Defterinden, Yunanistan Turu (yaz, 2018)

Sizinle beraber gezmeye devam ediyoruz , teşekkür ederim ... Stratoni'ye bir bakınca , evler hep 1-2 katlı . Şöööyle 3 katlı triplex yapmayı bile akıl edememiş komşularımız(!):( Onları bir davet edip , 5-10 senede sayfiyeleri NASIL yaşanmaz hale getirebileceklerini birileri göstersin(mi?) Aman...
  9. iklil konyalilar

Fi̇li̇pi̇nler Gezi̇ Notlari

Islak mendil kullanma alışkanlıkları yok. Teknelerde balığı, karidesi, pirinci elle yiyiyoruz. El yıkanacak yer de yok. Peçete ve ıslak mendil de yok. Hiç kimsede elini, ağzını silmiyor, yıkamıyor. Denizde temizleniyoruz. Bu gün bindiğimiz teknede Japon turistler de vardı. Benim gibi onlarda...

10. iklil konyalilar

Yunanistan-MORA gezisi yapacaklar için bir bilgi ilavesi de buraya yapayım : Rio-Antirio köprüsü geçiş ücretleri: Toll Prices: *** Private cars (all 4-wheel cars of a height up to 2 m) with or without a trailer or a caravan, up to 2 m € 13.50 2Camping cars € 13.50 *** Private cars with a...

11. iklil konyalilar

PARGA denince aklıma hemen 'Muhteşem Süleyman' dizisi ve Pargalı İbrahim geliyor ... Ιωαννης Μυλωνας(nasıl okunuyor acaba?) tarafından çekilmiş bir Parga fotosunu da paylaşmak istedim... (Komşumuza da teşekkür ediyorum-GoogleFoto için)
  12. iklil konyalilar

Kıyılar , bizim kıyılardan daha FAZLA tehdit altında görünüyor !..:(:weary::eek::mad:

13. iklil konyalilar

''Zaman sıkıntımız da olmadığına göre'' feribot en mantıklısı.......... NE GÜZEL BİR CÜMLE !..:smiley: Bir Gezgin daha ne ister ?.. Zaman sıkıntısı OLMAYAN bir seyahat !..:eek::eek: Bu sözün geçmesi bile heyecanlanmak için yeterli !...:smiley::smileycat::smiley:
  14. iklil konyalilar

Köprüyü izleyerek geçmek , üzerinden HIZLA geçmekten daha iyi bir seçenek olmuş:smiley::smileycat: Bu arada Toll Prices: 2 Private cars (all 4-wheel cars of a height up to 2 m) with or without a trailer or a caravan, up to 2 m € 13.50 2Camping cars € 13.50 3 Private cars with a trailer or a...
  15. iklil konyalilar

Gezide en çok rahatsız edici faktör Sivrisinekler(benim için)..:mad::eek:o_O Bu nedenle bu durağınızda sizi uyarmak iste(R)dim...:smilingimp: Ama geç kaldım galibaaaa (!) o_O:tired::weary:o_O

16. iklil konyalilar

Google'dan bakıyorum fotoğraflara.... Nafplion ne kadar da güzel bir yermiş hakikaten !... hem çok tanıdık geliyor , hem de anlaşılmaz bir farklılık var !... Buldum , buldum (!)... Her taraf temiz ve düzenli , bakımlı ... GoogleEarth bakışıyla da şehrin yerleşiminin ne kadar muntazam planlandığı...
  17. iklil konyalilar

Karavan İle Norveç Hakkinda Her Şey (2017 Temmuz)

Eeeeee , haniii ???:smileycat: Serhat Bey , ağzımıza çaldığınız bir parmak bal ile kaldık....:tired: Hem Norveç gezisi devamını hem de 60 günlük Akdeniz adaları seyahatinizin notları ve fotolarını bekliyoruz :smiley::wink:
  18. iklil konyalilar

Geçen hafta arkadaşım Atina'ya gitti -sömestr'i fırsat bilerek... Onun anılarını dinlemeden , sizden görmüş oldum Atina'yı :smiley::smileycat: Detaylı anlatım + Kartvizitler ile renk kattınız ... İzlemeye devam ediyoruz , teşekkürler :smiley:

19. iklil konyalilar

80 Gün İtalya Fransa Belçika Hollanda Lüksemburg

Doya doya gezmişsiniz , bizleri de gezdirmiş oldunuz , ne güzel ....:smileycat: Paylaşımınız için teşekkür ederiz ... Nice keyifli sağlıklı gezilere inşallah :smiley::smiley:
  20. iklil konyalilar

80 Gün İtalya Fransa Belçika Hollanda Lüksemburg

Mağaraya kadar -zaten?- epey bir yürüyüş yolu görülüyor .o_O Bahsettiğiniz 700 basamak mağaraya girişten de SONRA mı acaba ?:eek: Epey göz korkutucu :rolleyes::smileycat::smirkcat: Ama dediğiniz gibi , içerisi muhteşem görülüyor ..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri