Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duru'ya geçmiş olsun... Aaaahh !.. O bebeler yok mu o bebeler , canları bir yanarsa bizimkisi 5 yanıyor , on yanıyor , tadımız tuzumuz kalmıyor , ne gezi ne macera gözler bişey görmüyor :sweat: Çabucak toparlaması -bence- bu gezinin EN GÜZEL haberi olmuş !..:smiley::smiley::smiley:
Giethorn...
Çok güzel bir gezi + gezi yazısı + gezi videosu olmuş...
Keyifle izledim sonuna kadar . Kendi gezilerimden de fotoğraflar yaşattınız bana tekrardan . Çocuklarla sağ salim eve dönmenin keyfi de bambaşka tabii . Umarım bebeler büyüdüklerinde keyifle anarlar bu güzel seyahati (sizinkiler de...
Portekizce geçiş için Record firmasıyla iletişime geçin. Extra ödeme çıkacaktır(en azından sigorta için)...
Zona Autorisada; izin ile girilen bölge-şehir merkezleri genellikle...Burada yaşayanlar/işyeri olanlar trafiğe veya belediyeye arabanın plakasını kaydettiriyor... EDS vb kamera ile izlenip...
Merhaba Ümit bey,
Telefonum kullanım dışı oldu ve fotoları eklemeye devam edemedim... En kısa sürede tamamlayacağım inşallah...
Park yeri ile ilgili hiçbir sorun yok, hatta uçağı kaçırdığımız için 2gün fazla da kaldı, gece 01:00'de aldık arabayı...
Ayrıca rezervasyon yapıp Park&fly'a mail...
Güell Park......
Son resim ise bir ‘ithalat çalışması’(!)..
Türkiye’de Badadizz - Sooaann eksiğini iber yarımadasından -hesaplı?- kapatmak mümkün olur mu?
Olmaaaaz !!!...
Kızının hastalığına çok üzüldüm , buruk bir gezi başlangıcı olmuş , geçmiş olsun . Umarım devamı sorunsuz ve keyifli geçmiştir .
Tabii ki her işin başı sağlık diyoruz ve maddi kayıpları önemsememeye çalışıyoruz . Hastalıkların da hayatın bir parçasını unutmadan ve başa geldiği zaman da sabırla...
Mesajları bir türlü gönderemedim gezi boyunca . Ya foto yükleyemedim , ya da yazıyı yazarken internet bağlantısı koptu falan:worried: Bu nedenle dönüşte yaparım paylaşımları diyerek biraz vakit kazanmak da istedim . (Yukardaki mesajda 'Janberk Bey' yazmışken bile buraya yansımaması durumun...
Çok güzel bir gezi olmuş . Sofya ve Plovdiv'e 2-3 kez uğradımsa da bu kadar derli toplu gezemediğimi itiraf etmem lazım ...
Bu arada tren yolunun devamı Belgrad'a (..ve Bükreş'e) kadar da uzuyor sanırım .
TCDD'nin böyle bir programı var.
Güvenlik konusu tartılarak değerlendirilebilir.
Tekrar...
Çok güzel bir gezi olmuş . Sofya ve Plovdiv'e 2-3 kez uğradımsa da bu kadar derli toplu gezemediğimi itiraf etmem lazım ...
Bu arada tren yolunun devamı Belgrad'a (..ve Bükreş'e) kadar da uzuyor sanırım .
Tekrar...
Tekrar...
Evet bey , teşekkürler...Siz tam bu mesajı yazarken bşz Park Güell’den Plaça Catalunya’ya gelmiş arabayı park ediyor(muşuz)duk...Tapas ve Paella sonrasında kendimizi o bölgede kaybettik, Barceloneta’da bulduk(!):eek:o_O
Bu arada bir köşeyi dönüverince karşımıza çıkan meydan(cık)lardaki müzik...
Günün erken saatlerini(14-20) Girona’da geçirdik...Öncelikle Otoban aklımda kalmış hemen bahsedeyim: Giderken 3-4 yerde durup oara ödedik ve fiş aldık.Toplam 5 euro-90 km için..
Dönüşte navi bize bir yol gösterdi.Otoban girişinde kart verdi makina, çıkışta para istedi:7,5 euro...
Bunla da...
Buradaki 8-10 kökten çıkan dalların yükseldikçe farklı kombinasyonlardaki kavuşmaları , insanlık için bir işaret veriyor...Alana, almak isteyene tabii...
Biz bu anıtı yapsak , yukardan aşağı doğru bu bağları ÇÖZMEYE ÇALIŞAN 3-4 tane de siyasetçiyi eklememiz gerekir...
:eek::mad:o_O
Catalunya Meydanına doğru yürüyoruz, bir duvar? çıktı karşımıza !..
Önündeki kalabalık dağılınca anladık ne olduğunu...Seramiğe işlenmiş tek tek fotoları büyük ölçekte birleltiren sanatçı , vermiş mesajını....
1) Pueblo Espanol , bizim miniatürk? benzeri...Pek tutmadım
2)Katslan Nasyonal Galeriye giden yolda..Merdivenler ne kadar geniş , sadece burada yürümek bile ferahlatıcı
3)Magic de mont juic denen yer..Öndeki havuzda müzik eşliğinde sular fışkırıyor (show) , tepedeki Nasyonel Galeriye doğru da...
Wizzair yolcusu kalmasııın !..
1 saat gecikmeli kalktık , ama sorun yok.Bu arada Sofya’da havalimanı neredeyse şehrin içinde ve ‘Miniatürk’ kıvamında... Çok kullanışlı buldum bizim heyyula(!) ile karşılaştırınca...
Liste de araba kiralama şirketinin deski üzerindeki detay bilgiler