Arama sonuçlarınız

1. H

Yüksek Tavan Çadır ?

Bir seçenek olarak Aile Çadırları - ARPENAZ 4.1 AİLE KAMP CADIRI

2. H

Aracım Bu Karavanı Çeker Mi ?

Aracınızın kullanma kılavuzu sanırım bu http://www.hyundai.com/wcm/idc/groups/sgvehiclecontent/@tr/documents/sitecontent/mdaw/mdg1/~edisp/i30-kullanici.pdf Sayfa 346 (iç sayfa no 5-72) dediğine göre; aracınız otomatik ise 1400kg, manuel vites ise de 1500kg frenli römork çekebilir.
  3. H

Çorum Kaloriferi

Haklısın hocam, bir şey diyemem :)

4. H

Çorum Kaloriferi

Siz yazdıktan sonra ben de meraktan çalışma prensibine baktım. Dediğiniz gibi, motor soğutma suyu ile sıcaklığı kabin içine alıyor. Aslına bakarsanız aracınızdaki ısıtma sistemi ile aynı performansı vermesi lazım. Benim düşüncem, aracınıza bu donanımı eklemek yerine, bir tamircide arızayı...
  5. H

Niewiadow N126 Et (aydos Karavan)

Sizinle benzer durumdayım. Aynı karavan ise 3-4 aydan beri dikkatimi çekiyor :) Arada bakıp bakıp, "boşver çadır daha pratik" diye vazgeçiyorum.

6. H

Katlanabilir Kamp Sandalyesi

Web siteniz hayırlı olsun. Mayıs ayında açılan bir site için yeni yeni reklam yapmaya başladınız sanırım. İyi Çalışmalar.

7. H

Çekme Karavanın Geleceği Hangi Yönde Gelişiyor ?

Knaus Çekme Karavan Web sitelerinde Knaus sattıklarını belirtmişler.
  8. H

750 Kg Altı Romorkla Yurt Dışı

Biraz daha detay verebilir misiniz? Karavan için ekstra bir belge/sigorta istemediler doğru mudur? Ayrıca karavanınızın marka/modeli nedir? Çok teşekkürler, İyi Tatiller.
  9. H

Klima Kullanmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

O değil de ben bir okuyucu olarak rahatsız oluyorum. Site yönetimi neden bir önlem almıyor? Belli bir mesaj sayısı altındakilere konu açma yasağı gelmesi lazım.

10. H

Karasu Çevresindeki Köylere Yaren Ile Yapılan Geziler...

Yazınızı soluksuz okudum :smiley: Gezinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

11. H

Çekme Karavan Ile Avrupa Turu Rotam

Uyarı için teşekkürler, internetten o şekilde okuduğumu hatırlıyordum. Yanlış bilgilendirmeden dolayı ilgili mesajımı sildim.
  12. H

Çekme Karavan Ile Avrupa Turu Rotam

Anlayamadım hocam konuyu? Çekme karavanım yok, dikkatimi çeken konuda yazmak istedim :smiley:

13. H

Römorkla Ve Karavan Takili İken Hgs Sinifi Değİşİrmİ

HGS Müşteri Hizmetleri Resmi İnternet Sitesi Bu sayfada "ÇEKİCİ VE DORSELER AĞIR VASITA HGS " başlığı altında yazılanlar geçerlidir sanırım. Dolayısıyla 3 adet dingil için 3. sınıf etiket almak gerekecektir. Römork olmadığı durumda sistem otomatik olarak normal ücreti kesecekmiş.
  14. H

Sulu Tip Kompresörsüz Soğutucu

Burada daha önce konuşulmuştu. Karavanda Sulu Tip Soğutucu

15. H

750 Kg Üstü Çekme Karavan Için Ne Tür Ehliyet Almam Gerekiyor

Evet hocam kanunen yeterli :smiley: Yukarıda mesajımda ilgili yönetmelik maddesini ekledim.
  16. H

750 Kg Üstü Çekme Karavan Için Ne Tür Ehliyet Almam Gerekiyor

B sınıfı ehliyet ile 750kg dahil altı römork çekebilir. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü MADDE 13 ‒ Aynı Yönetmeliğin 86 ncı maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. “Madde 86 ‒ B, C, C1, D ve D1 sınıfı sürücü belgesi sahipleri araçlarını, azami yüklü ağırlığı 750...
  17. H

Garip Ve Gezileri 2017

Yücel Hocam, yeni karavanınız hayırlı olsun. Yaz geliyor, bu yaz Piri ile nice kamplara :smiley:

18. H

Garip Ve Gezileri 2017

Hayırlı olsun Yücel Hocam. Yolların açık, kamp alanların güzel olsun.
  19. H

Karavanda Internet

Tabiki mevcut Tooway Paketlerini Karşılaştırın

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK