Arama sonuçlarınız

1. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Granada da bulunan Elhamra sarayına giderken yolda yer yer arapça trafik levhaları bulunuyor.

2. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Alicante den Malagaya giderken yol üzerinde Granada da bulunan Elhamra Sarayını gezmiştik. Atlamışım. Kusura bakmayın şimdi paylaşıyorum.
  3. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Az yapılan türde düşük maliyetli bir gezi. Paylaşmakta fayda var. Beklediğimizden çok kolay ve güzel oldu. Yurt dışı gezi yapmak isteyenlere cesaret vermesini dilerim.

4. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Yarı erken yola çıkıyoruz. İstikamet Madrid. Yol üzerinde Cordaba da Kurtuba Cami gezilecek. 153 km. Cordaba dan Madrid 400 km. Airbnb den Madrid te kalınacak hostel ayarlandı.
  5. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Malaga Pablo Picasso nun doğduğu yer.

6. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Katedral cami üzerine yapılmış. Bazı yerlerinde cami kalıntıları var.

7. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Malaga katedrali.
  8. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Matador toros area müzesi.
  9. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Malaga Matador toros area.

10. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Kalenin içindeki bahçeler ve çiçek kokuları çok güzeldi.

11. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Alcazaba kale müzesi.
  12. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Alcazaba kalesinden Malaga limanı...

13. A

Bir Ayda Avrupa Turu

11 yy.dan kalma Alcazaba kalesindeyiz.
  14. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Yarın Malaga da endülüs valilerin kaldıği meşhur Alcazaba kalesini geziyoruz.
  15. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Akşam yemeğimiz. Paella ve mezeler. Geleneksel İspanyol yemeği Paella yemeden olmaz.

16. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Malaga ucu bucağı olmayan yaklaşık 100 km uzunluğunda olduğu söylenen güzel bir plaja sahip. Malaga da denize gireceğim demiştim. Nasip oldu.
  17. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Bu pazarda aynı zamanda zengin deniz ürünlerinden istediğinizi yiyebilirsiniz. Biz karışık deniz ürünlerinden bir tabak istedik. Çok lezzetliydi.
  18. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Malaga da ilk önce şehir merkezinde bulunan meşhur sebze, meyve ve balık pazarını gezdik.

19. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Emekli ikramiyesine bence gerek yok. 10 bin TL sı ve zamanı olan herkes bu tarz geziyi yapabilir. Ben emekli olduktan sonra bu geziyi yaptım. Aynı şekilde Orta Asya ve Rusya gezisi için de 45 günlük bir planlama yapıyorum.
  20. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Dinlenmek için bir gece mola verdiğimiz Alicante den sonra yarın sabah Malaga ya yola çıkıyoruz 472 km.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri