Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekrar merhaba. Bu gün aracın altını ve motorunu yıkattım. Motor yıkama sırasında krank sensörünün jakına su kaçırmışız. Sorunun nerden olduğunu çözene kadar bir kaç saat motor bana baktı ben motora[emoji23] çözdük çok şükür. Yıkamadan sonra 4. Levent auto Wash Mustafa ağabey ön farlarımızı...
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum. Arabanın değişim aşamalarını'da bu konu üzerinde yayınlamak istiyorum. Çok istedik, oldu! Belki çok isteyen birilerine vesile oluruz... Aracın alım aşamasında sürekli olarak görüşlerine başvurduğum Erdinç Ağabey (DerinDerin), low2 Garage Sahibi Ustam...
Sanıyorum bu araç için açılan en faydalı konulardan biri oldu. Teşekkürlerimi iletiyorum Süleyman Ağabey
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sevgili tenekekutu. İlgine teşekkür ederim. Öncelikle ben bahsettiğiniz vinç kilit vb uygulamar beni çok çekmiyor. Aradığım özellikler bunlar değil. O masrafları yapmış offroad aracı aramıyorum. Ancak asfalt jipçiği de aramıyorum. Şu an 12. Aracıma biniyorum, araç nasıl alınır, kime gösterilir...
Hastasıyım kendi işini kendi gören insanların... alalım makineyi tecrübelerinizden faydalanmak isteriz. Sevgiler
Umut ağabey;
Senin araç ve araca olan ilgini her mesajı okuyarak takip ettim. Deşiğine katılıyorum. Bu tip araçlarda hasar kaydından ziyade, güvenilir ustanın takdirine bakmak gerektiğini düşünüyorum. Kafamda bir iki alternatif var değerlendiriyorum. Bizim tek aracımız bu olacak. Daha önce iki...
Dedender ı da çok beğeniyorum ancak bana daha çok ilgi ister gibi geliyor. Defender a ayıracak yeterli sanayi vaktim olmayabilir. Birde çoluk çocuk kullanacağız biraz da konfor arıyoruz. Disco daha cazip gibi [emoji5] sevgiyle kalın.