Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi vinç takacaksan Demir tampona bir nevi mecbur kalıyorsun. O vinç sehpasını çok zor oturtması orijinal tampona. Çoluk çocuk kampa gittiğinde hiç kimsenin olmadığı bir yere gitmek istiyorsan vinç garantin de olacak. Hiç kullanmasanda olacak. Off road çok ayrı kafa...
Tapatalk kullanarak...
Bu ara Hummer ile geziyoruz. Discoya kurban olayım... arazide henüz test etmedim en kısa zamanda edeceğim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vallahi abi ne kadar bende kalırsa o kadar keyfini sürerim. Sende az kahrımızı çekmedin teşekkür ederim [emoji4] sağlam bir dostum oldu...
Motorun ön cama en yakın noktasında orta kısımda kalıyor Süleyman ağabey. İki ucu Lehimli ince bir kablo gider kendisine doğru.
Muhtemelen krank sensörünü ıslattınız. O suyun bilimum elektronik parçaya temas etmemesini sağlıyor doğru.
Eşim aracı kullanamıyor. Büyük geliyor. Şirket aracım da var. 3. Araç olarak kalacak. Bunun tartışması içerisindeyiz. Onun kullanabileceği crossover tarzı bir araç almayı düşünüyorum. Ayrıca Silivri de küçük bir ev inşaatı yapıyoruz. Sürekli bir şeyler taşımamız gerekiyor. Aracı rezil etmek...
Merhaba.
En küçük detayına kadar ilgilenmeye çalıştığım discomu satmaya karar verdim. "Discovery 2 almak istiyorum" konu başlığı altında aracın tüm revizyonlarını inceleyebilirsiniz.
Discovery 2 Almak Istiyorum.
Sevgili dostlar Kamyonet almak gibi bir niyetim var. İki araç + binek araç bize fazla gelebilir. Olgunlaşmış bir şey Yok ama. Teklife göre aracımı satabilirim.
Krank sensörü işi çözülmeyecek bir iş değil abi. Bildiğim kadarı ile ucuz bir parça. Su alırsa illallah ettirir adama. Aman dikkat. [emoji106] benim körükler hala sağlam. Kıyamıyorum. Yoksa ben de yükselteceğim...
Merhabalar. Aracımın camlarını film yaptırdım ( ön Can hariç ) ön camda kararsızım. Sanırım yaptıracağım... Tavan sepeti iki kademeden oluşuyordu. Çadır komple kapattığı için üst kısmı hiç kullanamıyordum. Kestirdim. Daha güzel olduğu kanaatindeyim.
Tapatalk kullanarak iPhone...
Yaptırırız Alper Ağabey... hazırı olduğunu sanmıyorum. ben Türkiye'de bu tarz tampona sahip d2 hiç görmedim... yurt dışında benzerleri var...
Merhaba... komple Demir tampona bir türlü alışamayınca farklı bir tasarım yapma ihtiyacı hissettim. Ön tampon yeni olmasina rağmen değiştirdim. Vinç mevcut. Beğeninize sunuyorum. Lütfen yorum yapınız. Benim için çok değerli.