Arama sonuçlarınız

1. milimadami

Hem Şehir Içi Hem Arazide Td5 Ve Masrafları Hakkında Sorularım Var

Abi vinç takacaksan Demir tampona bir nevi mecbur kalıyorsun. O vinç sehpasını çok zor oturtması orijinal tampona. Çoluk çocuk kampa gittiğinde hiç kimsenin olmadığı bir yere gitmek istiyorsan vinç garantin de olacak. Hiç kullanmasanda olacak. Off road çok ayrı kafa... Tapatalk kullanarak...

2. milimadami

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Bu ara Hummer ile geziyoruz. Discoya kurban olayım... arazide henüz test etmedim en kısa zamanda edeceğim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. milimadami

Vallahi abi ne kadar bende kalırsa o kadar keyfini sürerim. Sende az kahrımızı çekmedin teşekkür ederim [emoji4] sağlam bir dostum oldu... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. milimadami

Motorun ön cama en yakın noktasında orta kısımda kalıyor Süleyman ağabey. İki ucu Lehimli ince bir kablo gider kendisine doğru. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. milimadami

Muhtemelen krank sensörünü ıslattınız. O suyun bilimum elektronik parçaya temas etmemesini sağlıyor doğru. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. milimadami

Eşim aracı kullanamıyor. Büyük geliyor. Şirket aracım da var. 3. Araç olarak kalacak. Bunun tartışması içerisindeyiz. Onun kullanabileceği crossover tarzı bir araç almayı düşünüyorum. Ayrıca Silivri de küçük bir ev inşaatı yapıyoruz. Sürekli bir şeyler taşımamız gerekiyor. Aracı rezil etmek...

7. milimadami

Eksiksiz Discovery 2 Td5 2003

Merhaba. En küçük detayına kadar ilgilenmeye çalıştığım discomu satmaya karar verdim. "Discovery 2 almak istiyorum" konu başlığı altında aracın tüm revizyonlarını inceleyebilirsiniz. Discovery 2 Almak Istiyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. milimadami

Sevgili dostlar Kamyonet almak gibi bir niyetim var. İki araç + binek araç bize fazla gelebilir. Olgunlaşmış bir şey Yok ama. Teklife göre aracımı satabilirim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. milimadami

Evren oto sanayide. Esenyurt lo2garage olarak geçer. Ayhan Kalaycı. Adamın dibidir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. milimadami

Zor ama imkansız değil [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. milimadami

Temizledin mi hiç sensörü ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. milimadami

Değiştirilir o abi. Ayhan usta ile bi görüş derim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. milimadami

Krank sensörü işi çözülmeyecek bir iş değil abi. Bildiğim kadarı ile ucuz bir parça. Su alırsa illallah ettirir adama. Aman dikkat. [emoji106] benim körükler hala sağlam. Kıyamıyorum. Yoksa ben de yükselteceğim... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. milimadami

Merhabalar. Aracımın camlarını film yaptırdım ( ön Can hariç ) ön camda kararsızım. Sanırım yaptıracağım... Tavan sepeti iki kademeden oluşuyordu. Çadır komple kapattığı için üst kısmı hiç kullanamıyordum. Kestirdim. Daha güzel olduğu kanaatindeyim. Tapatalk kullanarak iPhone...
  15. milimadami

Avadanlıktan kastınız çekmece ise yaptırdık var bagajda [emoji4] bir ara yüklerim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. milimadami

İlk Demir tamponda ucu ucuna kapatıyordu. Bunda en az 3 -4 cm yukarıda kalıyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. milimadami

Yanlış hatırlatıyorsam boru duruyor Süleyman ağabey Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  18. milimadami

Yaptırırız Alper Ağabey... hazırı olduğunu sanmıyorum. ben Türkiye'de bu tarz tampona sahip d2 hiç görmedim... yurt dışında benzerleri var... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19. milimadami

Merhaba... komple Demir tampona bir türlü alışamayınca farklı bir tasarım yapma ihtiyacı hissettim. Ön tampon yeni olmasina rağmen değiştirdim. Vinç mevcut. Beğeninize sunuyorum. Lütfen yorum yapınız. Benim için çok değerli. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  20. milimadami

Tabiki. Ben yaptırdım. Orhan var. Temiz çocuklar. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri