Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bakıcaz üstadım çok acelem Yok. Yavaş yavaş takımları düzüyorum. Mart'a kadar yolu var. Ama gerçekten dert edindim bu aracı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba; ormana kaçmak, kısa kamplar yapabilmek için bir arazi aracı alma niyetim var. Bir süredir ilanlar ve araçları takip ediyorum. Malum sitede çok araç var ancak fiyatları çok şişirilmiş ve araçlar çok içime sinmiyor. 2015 model otomatik vites 1.2 tsi seat leonum var. Aracı satarak bir araç...
3 yaşında kızım ile burada kamp yapmayı çok istiyorum. Tavsiyeleriniz varsa cankulağı ile dinlerim...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hiç sektirmeden bütün mesajları okudum. Gerçekten büyük heves ile ilaveler yapmışsınız. İstanbul'un keşmekeşinden bir nebze olsun kurtulmak, hafta sonu kampları yapabilmek için Seat Leon aracımı satarak Disco 2 alma niyetim var. Konuyu takip ettikten sonra daha da heveslendim. Kazasız belasız...