Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye
SOA apayrı bir iş zaten ustalar bişeyi yaparken diğerinin yaptığını bozuyor onlarla uğraşıyorum, bunuda araya koyup iyice karışmasın dedim.
35 ile araba ayna maruti istemiyor 35 12,5 ile hatta. SOA yaparsam 38 rahat takarım ama o zaman ayna maruti...
ya daha detaylarda çok işi var o yüzden fazla fotograf çekmiyorum, daha pasta cila bile yapılmadı ince zımparalanıp pasta cila yapılıcak, ama ondan öcne bagaj kapağında biryerleri beğenmedik tekrar elden geçip boyanıcak , camlar filmlenicek ama önce yan...
arabanın daha kaporta işleri bitmedi, bitince ince bir zımpara pasta cila yapılıcak , camlar filmlenicek vs ondan bişey yapıştırmadım
herkese çok teşekkürler :)
Hepinize çok teşekkürler, daha ilk günden gözüme çarpan şeyleri not aldım bugün yine sanayiye :) camlardan ses geliyor bir yağ sızıntısı var ön difransiyelde bir ötme var vs bakalıma rtık uğraşırım ufak ufak :)
Çok teşekkürler araba zaten fabrika çıkışı bir off road arabası olduğu için büyük HD degisimler gerekmiyor . Üstünde LSD var bir süre kullanıp ona göre kilit alicam belki arka LSD kalır one ARB alırım . 3 " trail master yükseltme kiti takıldı makasları yukarı...
Hüseyin bey haber vermeye çalışıcam ama iş için geliyorum pek fırsatım olmuyor öyle geldiğimde genelde. Ama ilk fırsatta mutlaka görüşürüz.
Benim arabada bitsin uzun zamandir bir araya gelemediğimiz dostlar ve yeni arabalarla istanbul civarı bir kamp atalım olmazsa :) 20 sinde isoff challenge a kadar antalyadayım dönünce hemen organize edelim :)