Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı
Top Gear programını eleştirdiğimiz yada adamlar haklı dediğimiz bir tartışmada başka konuları açmanın herhangi mantıklı bir açıklaması yok. Ülkemizin gerçekleride ortada, İngilizlerin snopluğuda. Ben artık şu ülkenin topraklarında birlikte yaşayan...
Ynt: Aitor Nato Bowie Magnum Bıçak
teşekkürler doğrama işleri için bir bıçak bakınıyorumda bu tip bişey istiyorum, gerçi biraz ince olsa daha iyi olur ama bakayım. Aslında istediğim bunun şeklinde ince çelik ve çakı tip kapanıcak bişey
Ynt: AITOR JUNGLE KING I BICAK
bu tip bıçaklarda çok net öneri veremem çünkü kullanmayı sevdiğim tarz bıçaklar değil. çoğu alanında görüntüsü için aldığını işlevlerini kullanmadığını düşünüyorum. Ben genelde kamplara araç ile gittiğim için adam gibi yemek için , bişeyler kesmek için yada rescue...
eğer bu işi ciddi yapıcaksanız tavsiyem işinize yarayacak ekipmanları tek tek ve iyisinden alın bu şekilde bıçağın içinden çıkan ıvır zıvırlar ile uzun vadeli kullanım imkansız. iyi bir bıçak, iyi bir pusula, iyi bir gps vs şeyleri tek tek alın.
ben almam bu paraya zira kaplarda doğada zor koşullarda kullandıımız, düşme kaybolma çizilme kırılma vs nin çok sık olabileceği ortamlarda birde bıcağa mücevher muamelesi yapamam. Ama bu para bazısı için önemsiz bir miktarsa çelik kalitesi için veriliyorsa alıp...
Ynt: AKSESUARSIZ ARAÇ KALMASIN.
mantıksız değil aslında zaten normalde o halatlarında sadece ormana girerken takılıp trafikde sökülmesi lazım, bununda sürekli takılı kalmaması lazım.
Ynt: ARAZİDE VİNÇ ATACAK BİR YER BULAMAZSANIZ?
teoride güzel olmakla birlikte pratikde eğer extreme off road yapan bir aracınız varsa hiçbir işe yaramıyor, çünkü zaten battığınızda öyle bir batıyorsunuzki çıkmak için baya sağlam bişeyler gerekiyor :)
fakat soft off road yapanlar için ufak...
Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)
Off Road severler için kaçırılmaması gereken bir festival yapıcaz :)
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye
yok
Benim Patrolün sertliğine hala alışamadım Disco2-Disco1-VX80-Pajero dan sonra çok sert ve konforsuz geldi. Ama geçen gün Selim in kız gibi Def90 ina bindim arabamın değerini anladım ;D
Çok teşekkürler hepinize para oldukça dahada güzelleşicek şu an günlük de kullanıyorum ufak ayar yağ kaçağı vs işleri dışında çok memnunum :)
Video ya daha var hem motor açılmadı hem yakıt pompası tam ayarı için 1000 km yapmam lazım daha 350 :) ama fotograf var :)