Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Linz de5-6 gün konakadığımda erkenden günü birlik salzburg başka bir gün hallstat passau belki münih yapabilirim.
Sormak istediğim dönüşte erkenden linz den ayrılınca bled gölüne uğrayıp zagrep gitmek için yine salzburg tarafımı yoksa graz tarafımı daha hızlı ve kolay olur.
dönüş yolu için deniz kıyısından yunanistana hatta balkanlarla beraber biraz uzun ve sıkıştırılmış olabilir.Okuduğum kadarı ile bu güzergahta yollar dar ve virajlı hız düşük .Ben bir sonraki yıl yunanistan ohrid balkanlar kotor budva dubrovnik kısmında deniz tatili gibi gitmeyi planlıyorum 15...
Linz de konakla sonrası zagrep e gitmek istiyorum .Arada bled gölü ve lubiyana ya da uğramak istiyorum.linz salzburg bled lubiyana zagrep 560 km 5:30 saat görünüyor.linz graz lubiyana bled zagrep de yaklaşık aynı km tutuyor hangisini tercih etmeli, teşekkürlerr..
bizde ailecek 26 haziranda çıkacağız kısmetse.Bende güvenli değilmi direk budapeşteye gidebilirmiyim diye çok düşündükten sonra belgrad da bir gece konaklamaya karar verdik.Konuyu takip edip bilgi paylaşanlara teşekkürler.