Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili doğa severler
Sırt çantamda biraz daha az yer kaplaması açısından boyutları küçük bir uyku tulumuna ihtiyacım var.evolite ultralight 1000 uyku tulumunu aranızda kullanan varmı acaba? Yada başka bir ürün tavsiyeside olabilir.çok soğuk günler için husky emotion kullanıyorum ama ebatları...
Arkadaşlar kısmetse 27 sindeki kampa katılacağım.aracım binek olduğu için ve 20 gün önceki kampta bunun baya sıkıntısını çektiğim için araçsız gideceğim.eğer İstanbul'dan aracı ile kampa gidecek ve yeri müsait olan varsa tüm masraflara ortak olmak kaydı ile yol arkadaşı olabilirim.ilginize...
Sevgili dostlar
Geçen hafta cuma günü oğlumla beraber aladağlarda kamp attık,göl tamamen donmuş ve inanılmaz güzel manzaralar sunuyordu,gece kar yağışı bir ara kuvvetli rüzgarın etkisi ile tipiye döndü.çok güzel bir gece geçirdik lakin 10 yaşındaki oğlumun tüm tedbirlerime rağmen çok üşümesinden...
İyi geceler.tekrar ilginize teşekkür ederim.bizde istanbuldan yola çıkacağız lakin biz oğlumla cuma öğleden sonra orada olmayı planlıyoruz. Umarım orada karşılaşma fırsatı buluruz.sanırım siz geldiğinizde bu havadaki tek çadır biz oluruz diye düşünüyorum.
Aladağları bilmediğim için sormak isterim. Kamp ateşi için yakacak orada bulabilirmiyiz yoksa tedariklimi geleyim.zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim
Davetinize çok teşekkür ederim, beraber kamp yapmaktan mutluluk duyarım. Cuma mı yoksa cumartesi mi orada olacaksınız? Bu arada uyarınız için teşekkür ederim.gerekli ekipmanımız mevcut.
Arkadaşlar
10 yaşındaki oğluma söz verdim, bu haftasonu yapılacak kampa kesinlikle katılacağımı şimdiden net olarak bildiririm.eğer bir organizasyon yapılmayacaksa oğlumla beraber ikili bir ekip olarak kamp yapacağız. Eğer bu durumda kalacak olursak sizden ricam güvenilir ve kamp ateşimizi...
Sevgili dostlar.
Hadi o zaman ne duruyoruz.biriniz öncülük yapın belirleyelim bir tarih. Hiçbir bahane bizi durdurmasın. Çadır önünde ateş ve sucuk ekmek hayali ile....hadi
Sevgili doğa sever dostlar, gelin burada organize olup birkaç gün Bolu abantta bir kış kampı yapalım.sanırım sizlerde benim gibi 4 duvar arasında bunalmışssınızdır.
Heyecanla takip...
Merhabalar
O mevsimde hem yedigöller hemde abant çok soğuk olacaktır.özellikle gece ciddi sıkıntı çekebilirsiniz. Ben kız arkadaşımla bahsettiğiniz tarihlerde kapadokya da 4-5 gün kadar bir kamping de çadır atmıştım.hem gün içinde gezilecek çok romantik yerler var hemde akşam eğlenebileceğiniz...
Merhaba
Makalu bizam atlas outdoor mağazalarının bir dönem husky e yaptırdığı ve kendi markaları olan bir çadırdır. Bildiğim kadarı ile şuan makalu markasını husky üretmiyor. Atlas outdoor bu marka ürünlerini artık başka bir firmaya yaptırıyorlar.Hem makalu bizamı hemde husky bizamı kullanmış...
Sevgili dostlar, gebze ballıkayalarda 1 hafta kamp yapmak istiyorum. Bölge hakkında bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun. Milli park olduğu için kampa ve ateş yakmaya müsade ediyorlarmı? Kamp yerleri ücretlimi?yiyecek temini için yakında market varmı ve temiz su kaynağı mevcutmu? Bilgi sahibi...
Sevgili dostlar
Ikinci el 4 mevsim çadır,uyku tulumu ,70 litre ve üzeri Çanta,yemek seti gibi ürünlere ihtiyacım var. Elinde bu ürünlerden fazla olan arkadaşların yardımcı Olmasını rica edeceğim.
Doğaya Gönül vermiş sevgili dostlar.
Yıllar sonra hayalini kurduğum doğada tek başına kamp kamp yapma fırsatını buldum. 15 günlük bir kamp yapma hazırlığına bugün itibari ile başladım. Sizden ricam bana aralarında seçim yapmakta zorlandığım Erikli yaylası ( yalova ) inönü yaylası ( Kocaeli )...