Arama sonuçlarınız

1. honour16

Carpento 360 Hakkında

Hayırlı olsun diyelim mi?

2. honour16

Türkiyede Ilk Defa Karavan Fuarı Şubat 2019 Da...

epttavm den hiç alışveriş yapmadım, siz yaptınız mı? olumsuz yorumlar okumuştum bu site ile ilgili internette. aslı var mıdır? bilen var mı? deneyimleyen var mı acaba?
  3. honour16

Carpento 360 Hakkında

Carpento'daki bir kaç eksik&geliştirilmesi gereken alan. Oturma grubunun üstündeki heki büyütülmeli Mutfak tarafında açılır cam yok, aspiratör yok, pişen yiyeceklerin buharı için bir hava çıkışı lazım Ön tarafta tüplük yok. Arka tampon kısmında tampon yok. ıiıklar gövde üzerinde. tampon gibi...

4. honour16

Carpento 360 Hakkında

Opsiyonların hepsini almayabilirsiniz; Örneğin stabilizatör: güzel ve güvenlik için faydalı ancak bu hafiflikte bir karavan için lazım mı? bence değil. Frenli dingil yeterli Örneğin Truma Boyler: ben 2 günlük kamlarımda duş aramam. yazın ihtiyaç olursa da zaten su tankındaki su soğuk değil...
  5. honour16

Çekme Karavan Hakkında Aklımdaki Sorular

Bilgiler için teşekkür ederim. Dolabım ve güç ünitem elime geçtiğimde kullanım bilgilerini de sizlerle paylaşacağım. Saygılar

6. honour16

Sayın İnce999 Teşekkür ederim bilgiler için. Dolabla ilgili başka bir teknik yazıda ENERJİ TÜKETİMİ: 0,21 kWh/24h şeklinde bilgi buldum ya ni bu dolap 24 saatte 210 Wh elektrik tüketiyor, alet de 400 Wh olduğuna göre hiç panelsiz bile 2 günü çıkartır gibi duruyor diye düşündüm bir an :) Yanlış...

7. honour16

Bir yerde de aşağıdaki bilgileri buldum. KLEO PC 35C MAVİ OTO BUZDOLABI 12-24 VDC (35 Litre ) KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLER ÇALIŞMA SICAKLIĞI: +2 / +8?C ENERJİ TÜKETİMİ: 0,21 kWh/24h ENERJİ SINIFI: A++ GÜÇ/ AKIM: 68(W) VOLTAJ/FREKANS: 12 V & 24 V AKSESUARLAR VE KONTROL LAMBALARI AYARLANABİLİR...
  8. honour16

Dolabın bilgileri aşağıda Kleo Portacool 35C - Kompresörlü Araç Buzdolabı - 35 LT - 12/24 V Üstten kapaklı olduğu için ısı kaçışı az olacak sanırım. aküyü evde 220V ile tam doldurup kamp alanına getirmeyi ve 2 gece geçirmeyi planlıyorum maksimum. Dolap sürekli gölgede duracak, aküye direk...
  9. honour16

Sayın evliya çelebi ve İnce999 Bu sistemi 40W lık taşınabilir bir panel ile destekleyeceğim güneş yönüne göre de hareket ettireceğim. Sadece dolap çalıştıracağım ve dolabı da kamp alına gelip giderken aracımın bagajındaki 12V'ye bağlayacağım. Kamp alanına yerleşince taşınabilir sisteme monte...

10. honour16

Yanıtınız için teşekkür ederim. Yanında 40 W esnek taşınabilir bir güneş paneli ile 2500 TL'ye mal oldu. Paneli ve güç kaynağını da güneşin konumuna göre ayarlayabileceğim için sanıyorum enerji konusunda sıkıntı çekmeyeceğim. Toplam fiyat olarak ağır panel ve jel akülere harcayacağım parayı bu...

11. honour16

Üstatlar merhaba. Üstatlar diyorum çünkü bu forumda genelde kanıtlı bilgi sunan nadir kişilersiniz :) Aşağıdaki ürün 12 V kompresörlü bir buzdolabını ne kadar çalıştırır peki? Evimde şarj edip 2 gecelik kamplarda kullanmak istiyorum. Lityum Ion seçmemdeki sebep hem içindeki enerjiyi sonuna...
  12. honour16

Carpento 360 Hakkında

Boyunuz nedir? Yatağı kaç kişi kullanacaksınız? Karavanın bir çok detayı güzel olmakla birlikte öne doğru daralan tasarım sebebiyle yatak gerçek anlamda çift kişilik olmaktan çıkıyor. Örneğin ben 1,84, eşim 1,78 ve ikimizin oturma grubunun yatağa dönüştüğü haline sığmamız çok zor.

13. honour16

Bu Karavanda Bİr Şeyler Ters..

750 KG altı karavan arayışımda benim de radarıma girmişti bu firma. Leyli modelini kavak kontradan yaparsa, bazı donaımları koymazsa vs kaç kg a iner diye sordum net cevap alamamıştım. Emek verip fiberglas gövde kalıbı yapmışlar ancak nedense değişik bir tasarım seçmişler. Şimdi Mavera...
  14. honour16

Bursa Misi Camp Hizmetleri

Ben bugün uğradım kamp alanına. 40 karavanlık bir yer. 28 karavan var şu anda. Aylık 500 TL gibi bir ücret ve süzme elektrik sayacı ile elektrik tüketimi bedeli ödüyorsunuz. 500 TL karşılığı güvenliği, duşu&tuvaleti olan bir kamp alanında konaklıyorsunuz.
  15. honour16

Araç İçi Buzdolabı

Merhaba, Kleo 35 C modelini alacağım ben de. uzun araştırmalar sonucu fiyat&performans olarak kendisini en başarılı buldum.

16. honour16

Satılık Arpenaz 4.1 Family Çadır

Merhaba. Karavana geçiş yapıyorum, bu sebeple 2 yaz toplam 6-7 kez kullandığımız çadırımızı sıfırının yarı fiyatının da altına 350 TL'ye satıyorum. Bursa içi elden teslim tercihimdir. Selamlar, Onur Battal
  17. honour16

Türkiyede Ilk Defa Karavan Fuarı Şubat 2019 Da...

Başoğlu fuara katılmıyor... Enteresan...
  18. honour16

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba. Onur Battal ben. 1980 Ankara doğumluyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Honda VFR 1200 X Crosstourer motosikletim mevcut. ancak satıp karavan dünyasına katılmaya karar verdim. ilk adım olan çeki demirini aracıma taktırdım ve ruhsatıma işlettim. şimdi de hepimizin büyük problemi olan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri