Arama sonuçlarınız

1. teos

Benim Karavanım; airboat (Seyfettin Hoca)

Ynt: Benim Karavanım; airboat (Seyfettin Hoca) Bu sevdaya gönül verenlerin çoğalmasından son derece mutluyum, karavanınız hayırlı olsun Seyfettin bey.

2. teos

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Isınma turları için güzel hareketler bunlar :-)
  3. teos

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Motoru kullanmadığın zamanlarda aparatın, içeri girmesi akıllı bir çözüm olmuş Levent. Yanılmıyorsam aynı yönetimi Sn Rüzgar da kullanıyor ve çok memnun. Kolay gelsin.

4. teos

Kısa geziler; İkizdere baraj gölü

Ynt: Kısa geziler; İkizdere baraj gölü Baraj gölü manzarası bir harika, çok da güzel fotoğraflar çekmişsin. Güzel bir gün geçirdiğiniz belli oluyor :-) Emeğine sağlık sevgili Haşmet.
  5. teos

4. Bus Buluşması - 13-15 Mayıs Sinekli Yaylası

Ynt: 4. Bus Buluşması - 13-15 Mayıs Sinekli Yaylası AVD'yi bu çabaları için kutluyorum. Geçen yıl, Sapanca etkinliklerine katılmış ve bu birliktelikten çok mutlu ayrılmıştık. Çıktıkları yolda başarılar ...

6. teos

Land Rover 110 Defender Ambulans Karavan İçin Askılı Mutfak Kutusu

Ynt: Land Rover 110 Defender Ambulans Karavan İçin Askılı Mutfak Kutusu Yücel, Malzeme olarak ne kullanılacak ?. Ağırlık, sağlamlık, aerodinamiklik anlamında soruyorum.

7. teos

Karavanturk Hakkında

Ynt: Karavanturk Hakkında Dostlar, Zaman zaman yaptığım sohbetlerde birleşme ile ilgili kafa larışıklığının devam ettiğini görmekteyim. Dilim döndüğünce, olanca açıklığı ile paylaşmanın daha yararlı olacağını düşünüyorum. Geçmişi biliyorsunuz. Eski dernek forumu, yeni Federasyon forumu ve...
  8. teos

Gezenbilir Karavan Bölümü Yeni Yönetim Yapılanması

Ynt: Gezenbilir Karavan Bölümü Yeni Yönetim Yapılanması Gezenbilir'de Karavan bölümü açıldığından beri takipçisi olan bir üye olarak önce Özdal'ın, sonra kısmen benim, en çok da Cem'in emeği geçmiştir. Cem'in siteye yeni üye olduğu dönemde yaptığı bir güncellemeyi burada tekrar anmakta fayda...
  9. teos

Karavanturk Hakkında

Ynt: Karavanturk Hakkında Bu amatör ruh devam ettiği sürece neden olmasın diyorum sevgili Yusuf. Tüm dostlara selam olsun . Senin de bir an önce gönlündeki karavana kavuşman dileklerimle....

10. teos

Ukkf - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz

Ynt: UKKF-K........... - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz Sevgili Ömer, Tamamı ile iyi niyet çerçevesinde oluşturulmuş bir birliktelik bu. Bu aşamadan sonra fazla bir katkım olmayacağını düşünerek işin mutfak kısmından çekilmeyi uygun gördüm. Herhangi bir üye gibi katkılarımı...

11. teos

1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Erdal beye katılıyorum. Kazan-kazan durumu geçerli bu konuda da. Her zaman kamp alanlarının ve belediyelerin gereken önemi göstermediklerinden dem vururuz. Buna, yöre esnafı da dahil. Konuyu gündeme getirdiği için teşekkürler.
  12. teos

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Bir şeyler yazmazsak niyet kutusundan bize bir şey çıkacağı yok gibi :-) Her zaman makale tadında okuduğum gezi anıların, böyle bir renk de var dedirtiyor. Ellerine emeklerine sağlık.

13. teos

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Suabru Forester'ım vardı bir ara. (1996) Karavancılığa yeni başaldığımda araştırmıştım. Maximum tow (çekme karavan ya da römork) 1200kg çıkmıştı sonuç. Bilginize
  14. teos

Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko) Yılmaz Erdoğan'ın Vizontele filminde bir sahne vardır "Vallahi benim aklıma gelmişti" diye. Uzak doğu gezimlerimde bol bol gördüğüm Coaster için ben de aynı şeyi söylemiştim. Karavana uygun diye. Bir an önce yollara düşmeniz...
  15. teos

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Cem, İş sırasına göre yetişmesi imkansız. Haziran sonu gibi. Bu arada, acaba fotoğraf grupları ile gelebilir miyim diye google'da bakarken DHA' nın haberini gördüm. Basında böyle yer almak güzel, paylaşmak istedim...

16. teos

Fethiye Ölüdeniz

Ynt: Fethiye Ölüdeniz Metin beyin kamp dışı konaklama tecrübesine kimse yetişemez diye düşünüyorum. Yaz,kış demeden karavanı ile yolda olan imrendiğim dostlardan. Bir gün bir yerlerde karşılaşmak ümidi ile.
  17. teos

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Gönülden gelenleri de yazıyor musunuz ? :-)
  18. teos

Haydi Hayırlısı....

Ynt: Haydi Hayırlısı.... Temennilerini ileten tüm dostlara gönülden teşekkürler. Karavansızlık ne demekmiş şimdi daha iyi anlıyorum :-) En azından 2 ay daha ...

19. teos

Sabit Duran Çekme Karavanları Kiralayarak Kalabileceğimiz Kampingler?

Ynt: Sabit Duran Çekme Karavanları Kiralayarak Kalabileceğimiz Kampingler? Burak bey, Benim bildiğim Fethiye Ölüdeniz Hotel Meri bu tür bir hizmet veriyordu. Hala sitelerinde var olarak gözüküyor gerçi, telefonla öğrenebilirsiniz. http://www.hotelmeri.com/tr/rooms.htm
  20. teos

Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz?

Ynt: Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz? Ramazan bey, Karavancı sayısı arttıkça bundan en çok bizler mutlu oluyoruz, aileye yeni bireyler katıldı diye. Kaporta ve mekanik sorunlarını hallederek işe başlamanız çok yerinde. Size kolaylıklar diliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri