Arama sonuçlarınız

1. lucias

Araç Tavsiyesi

Benim naçizane tavsiyem, eğer pick-up kullanabilirm diyorsanız, 2009 model 4x4 SSangYong Acton Sport alın derim. Hme güçlü, hem ekonomik, hem konforlu hemde ikinci eli çok uygun fiyatlara alabiliyorsunuz.Marka çok bilindik olmadığından diğer pick-up'lar gibi ağır işte ve şentiyelerde kullanılmış...

2. lucias

Neden Dacia Duster?

Hatta 0,15 kuruş yakmıyor muydu bu tenekeler :) :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. lucias

Neden Dacia Duster?

Çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Bizde maalesef kalite bilinci yok umarım bir gün değişiriz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. lucias

Neden Dacia Duster?

Forumda "2015 Duster'ın tavan kısmında gelen sesler ve servis" isimli bir konu açmıştım geçen sene, orada başımdan geçen bu üzücü olayı be moral bozukluğunu dile getirmiştim, arzu edenler okuyabilir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. lucias

Neden Dacia Duster?

Bu arkadaşa sesleniyorum, geçen sene tam da bu sıralar gidip sıfır duster almıştım başıma gelenleri forumdan ce şikayetvar.com'dan paylaştım. Lütfen bir dost tavsiyesi uzak durun bu firmadan hem paranıza hem canınıza yazık. İsteyen herkese bu firma aramızda geçen hukuki sorunları yaşadığım tüm...

6. lucias

Neden Dacia Duster?

Paranız çoksa ve hayatını değerli değilse Duster alın ama yok paramın değerini bilirim sevdiklerimin hayatı önemli diyorsanız lütfen bu markadan ve bu modelden uzak durun. Benim bu konuda başım ağrıdı aman sizlere birşey olmasın. Saygılar, iyi akşamlar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla...

7. lucias

SSANGYONG ARAÇ KAYIT LİSTESİ

1 hafta oldu Kyron'u alalı daha önce 1,5 yıl Actyon Sports kullandım. Mehmet Aydoğdu Mersin Silifke'den herkese selamlar, saygılar. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. lucias

2015 Duster'ın Tavan Kısmından Gelen Sesler Ve Servis Hakkında

Serkan Bey sizdeki Kyron kaç model ve kç km'de? Ortalama yıllık bakım gideriniz ne kadar? vergi ne ödüyorusnuz? şhir içi-şehir dışı ortalama yakıt tüketim değerleriniz kaç lt?Teşekkürler
  9. lucias

Yeni Nissan Navara

Merhabalar.Yaklaşık 1,5 yıl 2011 model Ssangyong Actyon Sports 4x2 A/T pick-up kullandım.Nissan'ın lanse ettiği sınıfında ilk arka bağımsız helezon sistemi dediği kocaman bir yalan bir kere.Bizim araçlarda ve sonrasında adını korando sport olarak değiştirdiği modelde de mevcut. Nissan Navara'nın...

10. lucias

Ssangyong Markası, Actyon Sports Ve Kyron Hakkında

Bu arada Dacia Duster aracımı neden sattığıma dair yazımı şu linkten takip edebilirsiniz, teşekkürler... 2015 Duster'ın Tavan Kısmından Gelen Sesler Ve Servis Hakkında

11. lucias

Merhabalar, mesajlarınızı yeni gördüm o yüzden geç cevap yazdım kusura bakmayın. Kafanız epey karışmış anladığım kadarıyla.Benim size öncelikle şöyle b,r sorum olacaktı;aracı hangi amaçla ve ne sıklıkla kullanacaksınız? şayet hafta içi şehirde hafta sonu veya tatillerde hafif arazi şartlarına...
  12. lucias

Siz benden daha uzun süre kullandığınızdan daha çok sorunla karşılaşmışsınız,yazdıklarınızı okuduktan sonra içimdeki sıkıntı geçti ve derin bir oh çektim, ne diyeyim dacia duster sahiplerine geçmiş olsun,umarım sorunsuz sıkıntısız kullanırlar.Burdan tekrar ediyorum bu aracı alırken iki kere...

13. lucias

Uzun bir aradan sonra merhabalar. Almak için günlerce beklediğim, binbir hevesle beklediğim Duster aracımı firmanın ilgisizliği, ürünün kalitesizliği, hukuk sistemimizin geç işlemesi gibi nedenlerden dolayı 3 hafta önce sattım.Sattığım kişiye de tüm bu süreci ve aracın sorunlarını anlattım...
  14. lucias

Merhabalar, bu yazıyı ne zamandır yazacaktım lakin dünyevi işlerimiz her zaman olduğu gibi hobilerimizin önüne geçiyor. Bu yazımda sizlere ülkemizde pek de bilinmeyen bir araç markası olan" SSangYong" u anlatmaya çalışacağım dilim döndüğünce. Öncelikle şunu belirteyim yazdığım yazı profosyonel...
  15. lucias

Bakın arkadaşlar sıfır araç satın alırken tip onay belgesi diye bir kağıtla alıyoruz.Bu ne demek, üretici firmanın yürürlükteki tüm mevzuata,karayolları trafik yönetmeliğine ve AB emisyon standartlarına uygun bir araç sattığının belgesidir.Hal böyle olunca yok ben bu aracı ucuza mal ettim,her...

16. lucias

Bu arada bu yorumunuz tam yerinde oldu, hemen yağ seviyelerini kontrol edeceğim, size sormak istediğim defransiye ve şanzuman yağlarını nasıl kontrol edebiliriz? Bulunduğum yere en yakın servise 80 Km mesafedeyim.Benim kontrol edebilme şansım varmı?
  17. lucias

Öncelikle ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim. ÖTV zamlarından ve aracın daha bilinilirliği olmadığı dönemlerde fiyatlı makuldü, fakat şu an araç 66.500 TL gibi yüksek bir meblağ ödeyip de satın alınıyor ve kalitesiz bir araç ise bu dusterlar (çözümlenemeyen sorunlarda başınıza gelme...
  18. lucias

Temennileriniz için çok teşekkür ederim.

19. lucias

Bu arada eski sattığım aracın (SSangYong Acton Sports) servis hizmet güler yüzlülüğünü,sıcak kanlılıklarını, samimiyetlerini ve de en önemlisi ne zaman gidersem gideyim en geç iki-üç saat içerisinde aracımı teslim etmelerini özleyeceğim galiba :(
  20. lucias

Merhabalar.Bende 2011 Ssangyong Actyon Sports aracımı satıp geçen hafta sıfır km. Laureta 4x4 versiyonunu alıp aranıza katıldım. Araçtan genel olarak memnun kaldım fakat daha bayiden çıkartıktan sonra stabilize yoldan asfalt yola geçerken tam kafamın üstündeki tavan süngerinden garip gıcırtılar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri