Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gecen otomatik sanzimanciya goturdum
yagi kontrol etti. Yağ çubuğa degmiyordu.
Ne kadar yoldan geliyorsun dedi
350 km dedim. Güldü.. oradaki otomatik peugeot sahibine senin araba bu şekilde evden buraya gelemezdi dedi.
Revizyona biraktim. Ustadan foto bekliyorum.
98 2.9d van tipi benimki...
İkinci vites kaçırıyor balata problemi. Selenoidlere müdahale edilecek. Roket takili kalmis. Erken farkedilseymis keske.
Revizyon icin samsunda biraktim
Usta islemlerle ilgili foto yollayacagini söyledi. Saftta bosluk farkedildi onunla da ilgilenecek. Hepimize faydali bi operasyon olmasini...
Sali kucuk bi bakim operasyonuna ciktim.
Şebinkarahisar imkanlariyla ne yapabilecegimi test ettim. Parcalari gosterince hemen eski mercedes deyip taniyorlar.
Yakit filtresini cok kolay buldum. Yag ve hava filtresi alışveriş sitelerinde bolca var. Siparis etmedim giresun merkez esnafina...
Bende de B sürekli yanıyor
Yokuşta devir cok yukselse bile 40km yi gecmemeye inat ettigi zamanlar oluyor. Birde ozellikle sogukken araba bostaymis gibi devir yukseliyor.
Bi otom. Sanzimanci aradim
Sanziman kaciriyor kamyona yukle getir dedi. 350km
Surerek goturdum. Ciraklar yagini tamamladi...