Arama sonuçlarınız

1. theta

Karavanda Çamaşır Makinesi Konusuna Yeni Bir Yaklaşım :)

Normal katlanır kovayı çamaşır yıkama harici depolama için kullanmak iyi fikir; ama her karavanda onu koyacak yer aynı boyutlarda olmayabilir. Diğer türlü, kazanı "katlayabilirsek" istersek depo olarak ta kullanabiliriz katlanmamış haliyle. Silikon katlanır kovaların en büyüğü 15lt kadar...

2. theta

Güzel bir araştırma ve derli toplu bir değerlendirme olmuş, teşekkürler... Aslında böyle bir çalışmaya girerken amacım, değerlendirmenizin en sonunda vardığınız noktadaki makinanın da karavan içerisinde kapladığı fazladan hacmin önüne geçebilecek bir çözüm arayışıydı. Bu arada "kazanımızı"...
  3. theta

Güç konusunda sorun yok; örneğin 12V 7A lik kullandığım motor; 2.2kgm tork sağlıyor ki, sanırım daha düşük güçte bir motor bile yeterli boşuna fazladan akım çekmemek için. Şu kazan konusunu çözelim de, motor konusunda sorun yok bence...

4. theta

En Verimli Isınma Sistemi Hangisi?

Rica ederim, ben sadece yakıtların ısıl değerlerinin tek başına yeterli olmadığını, onu yakacak cihazın verimliliğinin de dikkate alınması gerektiğini hatırlatmak istemiştim. Her cihaz uygun hava yakıt karışımını ayarlayıp tam yanma sağlayamayabiliyor örneğin. Elektrik ve LPG ısıtıcılarında...
  5. theta

Merhabalar, doğru güçte seçilmiş bir silecek motorunun 15-20 dakika sonra yanacağı sonucuna nereden vardınız? Saatlerce yağmurda araba kullanmışızıdır hepimiz...

6. theta

En Verimli Isınma Sistemi Hangisi?

Selam arkadaşlar, hesaplama yaparken yakıtın ısıl değerinin yanısıra, yakıtı kullanan sobanın verimini de dikkate almalyız...

7. theta

Yolda dışarı asmak eğlenceli olur kesin ama pencerenin altındaki güzel çamaşırlığıma acırım :smiley: Dolap/ranza nın çocuk kullanırsa düşmesin diye kullanılan ağ için yapılmış bağlantıları var; arasına ip gerebiliyorsunuz ;)
  8. theta

Merhabalar Kemal Bey, teşekkürler tebrikleriniz için. Benzer bir malzemeyle de deneme yapmıştım; suyun ve çamaşırların kütlesi güçlü bir eylemsizlik oluşturduğundan sonuç vermedi. Kovanın kendisi tek başına ayakta duramıyor o kadar kuvvetle. Ancak bir sap yapıp asarsak olabilir, o da pratik...
  9. theta

Katlanır Motosiklet ve Bisiklet Taşıyıcısı

Ergün Bey merhabalar, çok teşekkür ederim olumlu yorumlarınız için; taşıyıcıyı halen kullanıyoruz; şu anda Macaristan dan yazıyorum size. Taşıyıcı katlı pozisyonda, motosiklet gerekmiyor yurt dışı gezilerinde... Önemli bir sorun yaşamadık taşıyıcıyla ilgili; motosikletin selesine basan kısmın...

10. theta

Karavan Halı Kaplama Tekniği

Konunun başında da belirttiğim gibi, yazın halıları rulo yaparak evde bırakıp PVC tabanla kullanmak çok pratik; ama kışın da kullanıyorsanız halının konforu tartışılmaz bence...

11. theta

Ben minderler konusunda bir şey yapmadım; pek fikrim yok, ama seçtiğiniz kumaşa ve minderlerin büyüklüğüne göre değişir muhtemelen...
  12. theta

Minderler konusunda İzmir de bu firma yardımcı olabilir, bir görüşün isterseniz. Minderya Tekstil Ürünleri - İzmir / Türkiye

13. theta

3 Sistem Buzdolapları

Neyle çalıştırıyorsunuz? Gaz mı elektrik mi? Arkadaki bölüm ya da bacasından ısı geliyor mu?
  14. theta

Turkiye'de Karavan Donusumu Hk. Bilgi

2800kg değerini kağıt üzerinde, teknik özelliklerden aldıysanız aracı fiziken tartmanızda yarar var; sonradan eklenen malzemeleri içermeyebilir diye düşünüyorum...
  15. theta

Hmm, ikiniz de haklı olabilirsiniz; biz hazır elimizdekiyle devam edelim ;)

16. theta

Sonuçlar: - Bir kere, arada conta olmasa bile sızdırmazlık gayet güzel sağlanabiliyor. Önceki mesajlarımda et kalınlığının etkisini düşünmeyip parçalar sıkışmaz contasız diye düşünmüştüm. - Parçalar dönerse, esneme nedeniyle birbirlerinden kurtulabiliyorlar. İçten 120 derece aralıklı...
  17. theta

Bilgisayarda bölme ölçülerini belirledik: İlk katın kesimi ve temizliğini yaptık:

18. theta

Vaay, neler olmuş burada ben yokken :) Dün yolda endüstriyel açık deterjan vb. satan bir yerin önünde, amacımıza oldukça uygun olduğunu düşündüğüm bir kova buldum. En büyük çapı 400mm, yüksekliği de kapak hariç 410mm. Aldım hemen :) Şöyle bir şey:
  19. theta

Güç düştükçe ya yükü azaltmak ya da nem miktarını arttırmak gerekeceğinden 600d/d yeter gibi geliyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR