Arama sonuçlarınız

1. cygnet

Şimdilik Foça'dayız..

Merhaba gezenbilir dostları:) Yaz gribi ile başlayan yaz sezonunda ha iyileştim ha iyileşiyorum diye diye neredeyse yaz bitecekti , ben ise İstanbul'un rutubetli havasında 1 odadan diğerine giderken bile ter içinde kalıyor ve aklımdan da ha bre tatil programı...

2. cygnet

Ada Kamping; Cunda - Ayvalık

ADA KAMPİNG / AYVALIK Bu sene geciken uzun süreli tatilimize Ayvalık'tan başlayıp , güneye inerek ta Manavgat Boğaz kampingde noktalamak üzere bir program yaptık.. Kısmetse cuma sabahı yola çıkacağım ama "nasılolsa ramazan öncesi kampingler tenhalaşıyor yer sorunu...
  3. cygnet

Boğaz Camping

Ynt: Boğaz Camping Kampingin 2012 sezon fiyatı motokaravan 20 TL , karavan 30 TL. elektrik su dahildir. Ulaşım için Antalya-Manavgat-Titreyengöl güzergahı izleniyor...Sonra telf. irtibatı kurulup yönlendirecekler.

4. cygnet

Andriake Camping, Demre

Ynt: Andriake Camping, Demre Tatilde en nefret ettiğim şey sivri sinek.. O mıntıkaya kamping yapanı sorgulamak gerek aslında.
  5. cygnet

Aktur Kamping; Datça

Ynt: Aktur Kamping; Datça O yarımada içinde karavan/motokaravanla en uygun fiyat ve şartta kamp yapılacak yer Datça içinde ve sahilde olan Ilıca kamping bana göre ..Önünde hemen plaj ve denizin metrelerce oldukça sığ olması özellikle çocuklu aileler için çok...

6. cygnet

Bodrum'daki Kampinglerin Telefon Numaraları?

Ynt: Bodrum'daki Kampinglerin Telefon Numaraları? Bodrum / Güvercinlik koyunda halen kamping olarak faaliyet gösteren 2 yerden biri ŞAFAK KAMPİNG dir..Yetkilisi : Günay bey 0532.735 60 91 dedir. Onun hemen yanında ki HAYAT KAMPİNG için de Günay beyden yardım alınabilir.

7. cygnet

Yeni Karayolları Kanununda Karavanların Yeri

Kısa süreli bir kamp tatili dönüşünü tamamlarken dün Gemlik-Orhangazi yolu zerinde olan ve önüne büyük bir panoda ULAŞTIRMA BAKANLIĞI diye başlayan, altında da kantar ifadesi olan alana sırf haftalardan beri dilden dile dolaşıp tam olarak ne olduğu kesinleşemeyen...
  8. cygnet

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı ve Keneler...!

Ynt: Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı ve Keneler...! Dün döndüğümüz gezide elde ettiğim bir sonucu burada dile getirmek isterim.. Erdekte gittiğimiz kampig sadece çam ağaçlarıyla örtülüydü...Burada senelerden beri tatil yapan bir ziraat teknisyeni olan arkadaşa...
  9. cygnet

"ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE SAYGI" gezimiz.

Ynt: "ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE SAYGI" gezimiz. Tarihi gezimiz sona erince kendimizi Çanakkale'nin kalabalık sokaklarına attık... Buraya gelirken hazırladığımız planda meşhur peynir helvası satılan tatlıcı , Manfred Osman Korfman Müzesi , Aynalı çarşı ziyaretleri vardı. Size bir...

10. cygnet

Ynt: "ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE SAYGI" gezimiz. Topun tekerleklerinin önüne raylar diziliyor ve çekerek tekerlekler o raylardan geçiriliyor, işi biten raylar arkadan alınıp hemen öne seriliyor ve nakliye işi devam ediyor...Eziyetten başak bir şey değilmiş..Sonra geri...

11. cygnet

Ynt: "ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE SAYGI" gezimiz. Tekrar üst güverteye alındık..Burada ki 2 geniş kamaranın biri gruplar için DVD sunum salonu olarak kullanılıyor..Biz zaten 4-5 kişi olduğumuz için "grup" sayılmadık ve sunum izleyemedik..Diğer salon ise fotograf çekimine...
  12. cygnet

Ynt: "ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE SAYGI" gezimiz. Bu sürede subayla biraz sohbet ettik..Gemiyi günde en az 1000 kişinin ziyaret ettiğini, yaz günlerinde bu sayının 2000 e çıktığını söyledi..Kıç tarafta yan yana sıralı dizilmiş mayınların o günkü mayınların aynısı...

13. cygnet

Ynt: "ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE SAYGI" gezimiz. Ertuğrul tabyasının olduğu Ertuğrul koyu tüm cephelerde olduğu gibi en kanlı savaşın olduğu yerlerden biri.. İngilizler buraya çıkarma yapmaya karar verirler ve ilerlemesi kolay olan bu sahilde içinde 2000-3000 askerin...
  14. cygnet

Ynt: "ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE SAYGI" gezimiz. Günlük planımıza devam ettik , Çanakkale boğazına paralel giden karayolunda bir süre daha ilerledikten sonra Gelibolu yarımadası'nın en güney ucu olan SEDDÜLBAHİR köyüne yaklaştığımızda yol 2 li kavşak yaptı..Soldan ABİDE ve MORTO...
  15. cygnet

Ynt: "ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE SAYGI" gezimiz. Hazır fotograflar da eklenmişken ben eklemeye devam etmek istediğim fotografları yeri olmasa bile eklemeye çalışayım...Bunlardan biri MEHMETÇİĞE SAYGI ANITI denilen o muhteşem heykel...Kucağında yaralı bir anzac taşıyan...

16. cygnet

Ynt: "ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE SAYGI" gezimiz. 22.MAYIS-SALI: Sabah günlük planımızı uygulamak üzere 10.00 civarında yola çıktık..Eceabat-Kilitbahir karayolunda ilerledik...Çanakkale boğazının en dar yeri olan KİLİTBAHİR'e geldiğimizde kale karşıladı...Denize sıfır konumdaki...
  17. cygnet

Ynt: "ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE SAYGI" gezimiz. Nihayet KANLISIRT denilen, feci savaşların yaşandığı bölgeye geldik...Geniş bir otoparkı vardı ve Allah'tan arabamızı kimseyi rahatsız etmeyecek, kuytu bir yere parketmişiz...Arabayı bırakıp 57 nci PİYADE ALAYI ŞEHİTLİĞİne...
  18. cygnet

Ynt: "ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE SAYGI" gezimiz. Devam etmeye çalışayım.. NEDEN ÇIKTI ÇANAKKALE SAVAŞI?.. Almanlarla Ruslar harbediyorlardı..2 Alman gemisi boğazlardan geçip bunlara Osmanlı bayrağı çekilir.. Bu 2 zırhlı Karadenize açılır ve Rus limanlarını topa...

19. cygnet

Ynt: "ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE SAYGI" gezimiz. Devam edeceğim ama sitede ki sorun uzun sayfalar halinde yazmama imkan vermedi.. Sorun bende mi , sitede mi çözemedim.. Hevesim kaçtı.
  20. cygnet

Sayın Gezenbilir dostları.. Bu gezimize ait anılarımı yazmaya başlamadan önce değinmek istediğim bir kaç bilgi var.. Topu topu 3 gün süren bu gezide yaşadıklarımız , gördüklerimizden sonra ister istemez insan duygulanıyor...2005 te de ben burayı gezmiştim ama o kez sanki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,794
Kaydolan Son Üyemiz
fuatkollayan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri