Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Senelerden beri sürekli duyduğum , okuduğum hatta yolda trafik tarafından çevrilerek kontrolden geçtiğim CAM FİLMİ konusu tekrar güncel medyaya düştü.
2012 Yılında Antalyadan gelirken Afyon civarında ki trafik ekibi bizi durdurdu..Arabayı sağa çektik..Memur geldi ve...
Ynt: Saros Kamping
Dilerim ki bu sayfalarda kampingler hakkında yazılan olumsuzlukları da okuyup , gereken ilgi ve kolaylığı karavancılara gösterip uzun yıllar sektöre hizmet edersiniz..
Ancak fiyat biraz iç gıcıklayıcı geldi bana:) 20 euro!!
3 Sene önce biz de Evcan'da kalmıştık..Sahibi olan Mustafa çok yardımsever ve ilgili bir insandı..Onu hep iyilikle hatırlıyoruz..Ama o tarihte biz sivrisineklerin çokluğundan şikayet edip , 1 ay kalacağımız yerde 4 gecede pes etmiş ve kaçmıştık..Mustafa anlaşılan...
Ynt: Hipocamp...!! Yöneticisi Nerede..
Leventcim , mesajın bana ulaşmadığı için haberim yok..Bu nedenle sana dönemedim.
Konuyu daha da ileriye taşımak istemiyorum..
İlk sayfada ki son ifademden dolayı özür dilerim (bu kampa gitmeyin şeklinde ki..)
Her işletmeci malının...
Ynt: Batı Karadeniz'den Ege'ye ..
Hipocamp/ Özdere'den ayrıldık..Aklımda otoyola girerek Bodrum'a ulaşmak vardı ama , kader bizi ta Kuşadası'na dek attı.
Arkamızda mini karavanımızla biz bir baktık ki Kuşadası'na iniyoruz.. Giriş yolu güzelce ama şehir içine bir...
Ege bölgesinde kamp yapacak kamping arayanlara da bir mesaj vereyim..
Eski Foça ile yeni Foça arasında , yeni Foça'dan 2 km sonra SAZLICA PLAJLARI adında bir kamping var.
Sazlıca kamping eski Foça'dan 16 km sonraya denk düşüyor..Yolu çekme karavanlar için de çok...
Ynt: Hipocamp...!! Yöneticisi Nerede..
Sayın Hipocamp yetkilisi.
"önce bizimle görüşülseydi" tarzında ki yaklaşımınız gerçekçi değildir..
Sebebine gelince kamp içinde resepsiyonda ki tek bayan görevliden başka tek bir kişi ile bile muhatab olunamıyor..Çünkü o...
Gezerek yaptığımız tatil periyordumuzun son noktasındayız.
Gümüldü-Özdere mevkiinde ki HİPOCAMP'a geldik dün..İlginçtir , her yeni olarak ve 3 gece kalacağız diyerek girdiğimiz kampinglerde hep 5-6 gece kalıp ayrıldık , bugüne dek...
Ramazan sonrasına bıraktığımız ve bir kaç yöreyi kapsayan gezimizde artık son duraktayız.
Kaldığımız kampingin adı HİPCAMP..
Gümüldür- Özdere mevkiinde.
Denize sıfır ve yüksek karışık cinste ağaçlardan dolayı gölgesi çok.
Kapladığı alana 2 futbol sahası rahat sığar...
Halen FOÇA'DA Kİ SAZLICA KAMPİNG'deyiz. Yarın ayrılıp Gümüldür'de ki HİPOCAMP'a gideceğiz..Ancak Sazlıca kamping hk biraz yeni bilgi vereyim istedim.
Geçen seneden farklı olarak kampingde ki buzdolabı sayısı artmış..Neredeyse her 3...
Arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz.
Fotografları 240*320 mp ebadında ufalttım fakat nasıl yapıştıracağımı bilemedim.
Bir tarif edermisiniz.
devam....
Tekkeönü köyünü geçtik , Kurucaşile sahilini ve binaları da gören bir tepeden fotoğraf almak için yolun solunda ki bir genişçe yerde durdum..Fotograf çekip arabaya geldiğimde elinde ki bir poşetle bir adamcağız bize doğru...
Yazmakta olduğum gezi notlarını uğrayıp kamp yaptığımız her yere girip çıktıkça yaşadıklarımızı, anılarımızı aktarmağa çalışacağım.. Düzinelerle fotoğraf çekilmiş olacak ancak bunları buraya nakletmek için yapılması gereken MP sini küçültme işleminden rahatsız...
Sonunda batı Karadeniz gezimize başladık..
Amacmız Sinop'a dek sahil yolundan Pino'nun Pİ2010 model çekme karavanı ile gitmekti ama yol durumunu hiç bilmediğimiz için Yeniçağa'a dek İst.-Ankara otoyolunu kullandık.
Gelgelelim nerede kalacğımız konusuna.
İnternette...
Ynt: Türkiye'deki Karavan İmalatçıları Ve Karavan Ekipmanları Satıcıları
PİNO karavan firması "orta" kategorinin üzerinde kalitede ve azami ağırlığı 650 kgr civarında muhtelif boyutlarda çekme karavan üretiyor.
Gerek dış kalitesi gerekse iç kalitesi bakımından bir çok...
FARKLILAŞAN TATİL OLANAKLARINDA FARKLI BİR YAŞAM YERİ : KARAVANLAR
Babadan kalma tatil olanaklarına son 20 yılda farklı seçenekler katıldı..Bunlardan biri KARAVAN oldu.. Türkiye insanı KARAVANı sadece yabancı turistlerin ülkemizi ziyaret etmesi sayesinde görüp tanımasına rağmen...
İzmir- Aydın otoyolunda Selçuk kavşağından çıkıp,Kuşadası yönünde giderken EFES girişini de 2-3 km kadar geçince karşınıza CAMPİNG DERELİ çıkacak..
Yol üzerinde de tabelaları da var zaten. Kamping , Avrupa kamping katalogunda da yer alıyor.
Kamping tam anlamıyla...
Batı karadeniz turunun son varış noktası olan SİNOP'tan dönüş yolunda parkuru GERZE-BOYABAT-KARGI-TOSYA-ILGAZ- ESKİPAZAR-GEREDE-BOLU-İSTANBUL olarak düzenlemek istedik.
Bu güzergahta 1 gece dinlenmek üzere çekme karavanla konaklamak için güvenli konaklama alanı ...